Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:53:19 GMT

تولید روزانه ۱۲۰ لیتر مواد ضدعفونی در دانشگاه علم و صنعت

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۰۴۸۹

تولید روزانه ۱۲۰ لیتر مواد ضدعفونی در دانشگاه علم و صنعت

با آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور و نیاز مبرم به مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی، دانشگاه علم و صنعت ایران نیز استفاده از ظرفیت های دانشگاه را برای خدمت به کشور در دستور کار قرار داد. بر همین اساس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  موفق شده در دو نوبت کاری به تولید ۱۲۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلمان موحدی راد رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز در گفت و گویی که امروز-  شنبه - پایگاه اطلاع رسانی این دانشگاه منتشر کرد، در این باره گفت: با توجه به شرایط کشور و شیوع ویروس کرونا، طرح تولید الکل و مایع ضدعفونی کننده الکلی و همچنین تولید آب ژاول در دستور کار دانشگاه قرار گرفت.  

وی افزود: با توجه به وجود برخی زیرساخت های اولیه در دانشکده نظیر برج تقطیر، خط بخار و هوای فشرده، از تاریخ ۲۷ اسفند ۹۸ فرایند طراحی و ساخت فرمانتورهای بی‌هوازی آغاز و در یک فرایند فشرده در طی ۱۰ روز، نخستین نمونه از اتانول تولیدی بهره‌برداری شد.

رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه تولید نمونه اولیه پس از تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی فرآیند، از روز ۱۲ فروردین آغاز شد، خاطرنشان کرد: واحد نیمه صنعتی ایجاد شده قابلیت تولید الکل ۹۶ درجه را نیز دارد. اما برای رفع نیازهای جامعه و ضدعفونی، تولید الکل ۷۰ درصد در دستور کار قرار گرفت.

موحدی راد ادامه داد: الکل حاصل مبتنی بر فرمولاسیون مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بوده و محصول اسپری ضدعفونی کننده دست حاوی مواد نرم‌کننده و معطر نیز تولید شده است. نرخ تولید فعلی حدود ۱۲۰ لیتر در روز است. اما با بهبود فرایند، این ظرفیت در آینده نزدیک تا ۴۰۰ لیتر در روز افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: آب ژاول تولیدی نیز برای رفع نیاز دانشگاه برای ضدعفونی سطوح مختلف به کارگرفته شده و یک محموله از آن برای فعالیت‌های جهادی به استان لرستان ارسال گردید.

سلمان موحدی راد، امید وحیدی، پریسا حجازی، علی غفاری نژاد و افسانه ملاحسینی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه، علی اکبر ساربان‌ها و حسین احسانی، دانش آموخته‌های دانشگاه و حسین فلاح، اسماعیل اکبری و علی میرمجیدی نیز که کارمندان بازنشسته و عضو هیات اجرایی بودند در به نتیجه رساندن طرح نقش آفرین بودند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت دانشگاه علم و صنعت ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد