Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@11:46:46 GMT

ترافیک امروز تهران نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۱۰۲۴

ترافیک امروز تهران نگران کننده است

حریرچی گفت: افزایش شیوع کرونا در تهران برای کل کشور خطر آفرین می باشد و ترافیک صبح امروز برای مت نگران کننده است چرا که هر فردی می تواند این بیماری را با خود به محل کار یا منزل ببرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «ایرج حریرچی» در ارتباط ویدیو کنفرانسی با خبرنگاران گفت: در استان هایی که روند ابتلا به بیماری کووید 19 زودتر آغاز شده بود، شاهد روند نزولی هستیم ولی متاسفانه برخی از استان ها که از لحاظ تعداد مرگ و میر و ابتلا روند بالایی دارند، استان هایی می باشند که روند ابتلا در آنها دیرتر شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه تهران نقش کلیدی ارتباطی با سایر استان ها دارد و وجود هرگونه ویروس در آن باعث می شود تا به سایر استان ها و شهرها انتقال یابد، گفت: هنوز ما در مورد ویروس کرونا نگران هستیم و ترافیک امروز صبح سطح شهر تهران نگران کننده می باشد چرا که هر کسی می تواند ویروس را با خود به منزل و محل کار ببرد.

 

وی افزود: مهمترین موضوعی که در بررسی نمودارهای ابتلا باید دیده شود، سرعت ابتلا و شیب منحنی آن می باشد.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون از افرادی که در بیمارستان ها فوت می کنند حتما تست کرونا بر روی آنها انجام می شود، گفت: قبلا تست بر روی افرادی که به صورت سرپایی مراجعه می کردند، انجام نمی شد و فقط برای افرادی که بستری می شدند، انجام می شد.

 

حریرچی افزود: در کنترل این بیماری باید دو موضوع همزمان مورد توجه قرار گیرد، اول کنترل بیماری و کاهش مرگ و میر و در کنار آن کاهش اثرات اجتماعی و اقتصادی این ویروس می باشد که این دو هدف با هم متناقض می باشند.

 

وی افزود: زندان های ما پایین ترین میزان ابتلا به کرونا را دارند ولی با توجه به اینکه تعدادی از زندانیان و معتادان آزاد شده اند، رایزنی هایی با نیروی انتظامی در خصوص تجمعاتی که ممکن است توسط این افراد به وجود آید، شده است.

 

وی با کم نظیر خواندن همکاری مردم در زمینه رعایت فاصله گذاری اجتماعی گفت: مردم در دو سطح مانند ترافیک و تجمع در مراکز خرید همکاری کردند که نمونه بارز آن 13 نوروز می باشد و نمونه دیگر آن رعایت مردم در دید و بازدیدها بوده که با آگاهی این بیماری را به حداقل رساند و نیازمند این هستیم که فاصله گذاری اجتماعی به حداکثر ممکن برسد.

 

معاون کل وزارت بهداشت افزود: سلامت ایرانیان مهمترین و اصلی ترین اولویت ماست ولی اگر لوازمی در حوزه این بیماری به صورت مازاد اضافه داشته باشیم، آنها را برای سایر کشورها ارسال می کنیم.

 

وی گفت: حدود 90 تا 100 درصد هزینه های بیماران کرونایی را دولت و بیمه ها پرداخت می کنند، هرچند این بیماری برای ما به صورت مستقیم و هم غیر مستقیم هزینه ایجاد کرده است.

 

وی تاکید کرد: از مردم درخواست می کنم برای بیماری های ضروری مراجعه نمایند و فعلا افرادی که بالای 60 سال سن دارند و یا دارای بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری ها هستند یا به صورت دورکاری و یا از مرخصی استفاده نمایند.

 

وی با رد شائبه اختصاص برخی از داروها به مسئولان گفت: برای ما اصل مردم و فقرا می باشند و عملکرد وزارت بهداشت این موضوع را ثابت کرده است.

 

وی افزود: پزشکان و پرستاران و کادر پزشکی ما در مقابله با این بیماری بسیار خوب عمل کردند و ما توانستیم در کنار پذیرش همه بیماران نیازمند بستری بهبود یافته های 90 ساله و 100 ساله داشته باشیم که این مسئله بیانگر عملکرد بالای کادر پزشکی ما می باشد.

 

وی افزود: مراکز فروشگاهی بزرگ از مراکز تامین کننده مواد غذایی مردم هستند، هرچند در برخی از کشورها ورود به این فروشگاه ها با صف صورت می گیرد و برای ما مراکز تجاری و مال ها از مواردی هستند که ایجاد نگرانی می کنند چرا که در کنار خرید مرکز تفریحی جوانان می باشد که باید در آینده آنها را نیز لحاظ کنیم.

 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا ایرج حریرچی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر