Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@08:14:03 GMT

ویروس کرونا با احساسات ما چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۱۳۲۷

بر اساس گزارش سی ان ان از مأموریت‌های محلی تهیه غذا در آتلانتا برای همسایگان سالخورده تا خدمات پرستاری از بیماران و کودکان را می‌توان از همین نوع محبت‌ها دانست. گرچه این داستان‌های سخاوت و دلسوزی در سرتاسر جهان دیده می‌شود و با تکرار این اقدامات کوچک می‌بینیم که  عادت مهربانی روزانه در سطح جهان پدیدار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ما معتقدیم مهربانی همان چیزی است که ما را در این زمان دشوار نجات خواهد داد. این اجتماعات محلی ما را در کنار هم قرار می‌دهد و روحیه ما را بالا می‌برد.

پیشنهادات کمک در فضای مجازی روندی صعودی دارد و غریبه‌ها برای سازماندهی و تأمین کمک‌های پزشکی، پزشکان و پرستاران را  گرد هم می‌آورند. بسیاری از افراد نیز در کمپین‌های حمایت از مشاغل محلی خود عضو هستند. در پلتفرم Nextdoor، برنامه‌ای وجود دارد که به همسایگان کمک می‌کند تا در ارتباط باشند. این ابراز حتی دارای یک شاخص قابل اندازه گیری مهربانی است. درواقع سیگنالی مبنی بر اینکه ما به یکدیگر کمک می‌کنیم و بیش از هر زمان دیگری از اطرافیان خود قدردانی می‌کنیم.

تحقیقات نشان می‌دهد که هنگام قرنطینه ناشی از کرونا می‌توانیم به مهربانی یکدیگر تکیه می‌کنیم. مطالعه‌ای در مورد پیامدهای طوفان کاترینا در سال ۲۰۰۸ نشان داد که بیشتر مردم به طور مثبت و سخاوتمندانه به فجایع پاسخ می‌دهند. با این حال می‌دانیم که مهربان بودن فقط مختص شرایط اضطرری نیست. در حقیقت ممکن است ما با مهربانی زاده شده باشیم. مطالعات نشان می‌دهد که برخی از صفات مانند مهربانی در DNA ما برنامه ریزی شده است.

از نظر تاریخی، اعتماد به افرادی که در مجاورت جغرافیایی برای زنده ماندن تلاش می‌کردند، نوعی از همین مهربانی بود. تمام انگیزه‌های انسان‌ها بر پایه مهربانی بود از قبایل باستانی شکارچیان تا همسایگان حومه شهرها در دهه ۱۹۵۰ که شاید نیاز به قرض گرفتن یک فنجان شکر از یکدیگر داشتند می‌توان ردپای محبت را دید.

در کتاب "قبیله"، سباستین جونگر نسبت به از دست دادن "ارتباط قبیله ای" در جامعه مدرن ابراز تاسف کرده است. وی در مصاحبه ای، درباره افکار خود صحبت کرد و گفت: «شما بخشی از قبیله هستید. همان جایی که شما در آن زندگی می‌کنید و افرادی که با آن‌ها زندگی می‌کنند. احساس ارتباط و سرمایه گذاری در قبیله را به شما می دهند. همه این موضوعات از یک هدف مشترک تبعیت می‌کنند و کمک می‌کنند از نظر روانی سالم‌تر باشید.».

اما شواهد نشان می‌دهد که انزوا و تنهایی گسترده‌تر شده است. در ایالات متحده، یک مطالعه Cigna نشان داد که بیش از ۴۰ ٪ از بزرگسالان احساس تنهایی می‌کنند. در این تحقیق آمده است: تنهایی تأثیر زیادی بر مرگ و میر دارد، همانطور که کشیدن ۱۵ سیگار در روز دارد و حتی از چاقی خطرناک‌تر است.

اکنون زمان آن است که مجدداً به جامعه خود وصل شویم و به یکدیگر کمک کنیم البته از یک فاصله امن اجتماعی. در دنیای دیجیتال ما شاهد هستیم که افراد از پلتفرم‌های آنلاین استفاده می‌کنند تا بتوانند فاصله‌ها را از بین ببرند. اما ملاقات آنلاین نمی‌تواند باعث  کمک به سالخوردگان یا تحویل مواد غذایی به آن‌ها بشود. تقویت پیوندهای جامعه همان چیزی است که ما را به عنوان اجتماعی از افراد سالم و قوی به لحاظ عاطفی، جسمی و حتی مالی حفظ می‌کند.

یک گزارش بنیادین به بررسی ارتباط بین سلامت روانی جوانان در سنین ۱۵ تا ۲۴ سال پرداخته و نشان می‌دهد افرادی که به یکدیگر محبت می‌کنند، از سلامت روانی بهتری برخوردارند و نشان دهنده اهمیت مهربانی در سلامت روان است. به نظر می‌رسد که این رابطه بین مهربانی و سلامت روان، که در طول سال‌ها ایجاد شده است و  بخشی از شرایط ما در بزرگسالی است.

اکنون چگونه می‌توانید با افراد در قرنطینه مانده روابط برقرار کنید؟ در اینجا چند ایده برای افراد سالم و توانمند آورده شده است:

_نسخه داروهای همسایه سالخورده را بخرید

_با همسایه‌های بیمار یا کهنسال خود تماس بگیرید تا احساس تنهایی نکنند

_برای افراد بیمار و سالخورده غذا بپزید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کودکان جهان فضای مجازی شاخص باستانی شکر جامعه مصاحبه سرمایه گذاری مرگ سیگار چاقی مواد غذایی سلامت سلامت روان چاقی سلامت روان شاخص فضای مجازی مرگ نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای دومین جشنواره «عروسک‌خونه»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، هیات داوران دومین جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه»؛ متشکل از محمد بحرانی، امیر سلطان احمدی، حسین نعیمی ذاکر، آرش مصطفایی، رضا مهدی زاده، سارا روستاپور، سمیه عبدالله زاده، میترا کریم‌خانی و فاطمه امینی هستند که نامزدهای این دوره از جشنواره را معرفی کردند.
همچنین مراسم اختتامیه این جشنواره عصر شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در سالن اصلی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.
۲۲ گروه نمایش عروسکی از سراسر کشور در دومین دوره «جشنواره عروسکخونه» به رقابت پرداختند.

اسامی نامزدها در بخش‌های مختلف بدین شرح است:
نامزدهای بخش نمایشنامه:
۱- حدیثه مرادی برای نمایش «مترسک و آدم برفی»
۲- فاطمه موسوی ثابت برای نمایش «جادوی مهربانی»
۳- عفت سخائیان برای نمایش «کی از همه پر زورتره»
۴- سید حسین فدایی حسین برای نمایش «خرگوشک و رودخانه»

نامزدهای بخش کارگردانی:
۱- عفت سخائیان برای نمایش «کی از همه پر زورتره»
۲- فاطمه موسوی ثابت برای نمایش «جادوی مهربانی»
۳- زهرا طباطبایی برای نمایش «خرگوشک و رودخانه»
۴- سیده معصومه زیوری برای نمایش «راز»

نامزدهای بخش طراحی و ساخت عروسک:
۱- سیده معصومه زیوری برای نمایش «راز»
۲- بهنام فعلی و عفت سخائیان برای نمایش «کی از همه پر زورتره»
۳- ریحانه کیخواه، صبا ملایی، یسنا ملایی و مبینا رضایی برای نمایش «جادوی مهربانی»
۴- فاطمه رئوفی برای نمایش «خرگوشک و رودخانه»

نامزدهای بخش عروسک‌گردانی:
۱- صبا ملایی، مبینا رضایی، ریحانه کیخواه، یسنا ملایی و ستایش ساسولی برای نمایش «جادوی مهربانی»
۲- قاسم انصاری شاد برای نمایش «آدمهای بافرهنگ»
۳- معصومه کول، فاطمه زهرا زوری، یاسمین حمیدی، مینا غلامپور شهری، ریحانه کیخواه و شیما رمرودی برای نمایش «دو دریچه»

نامزدهای بخش صداپیشگی:
۱- میترا مرادی برای نمایش «کفشدوزک بداخلاق»
۲- سهیلا میرزاخانی برای نمایش «مورچه‌های بامزه»
۳- میثم میثاقی و سعید تاجیک برای نمایش «امانت فروشی آمیرزا»
۴- نیایش سروش، محبوبه نصیرفر و نرگس صفامنش برای نمایش «خرگوشک و رودخانه»

نامزدهای بخش طراحی هنری:
۱- فاطمه موسوی ثابت برای نمایش «جادوی مهربانی»
۲- رعنا گرشاسبی برای نمایش «شازده کوچولو»
۳- مهری فربدزاده برای نمایش «خورشید خانم کجایی»
۴- حدیثه مرادی برای نمایش «مترسک و آدم برفی»

اخذ آرای مردمی‌برای انتخاب سه گروه نمایشی برگزیده از طرف مخاطبان تا چهارم اردیبهشت ماه ادامه دارد و نتایج آرا در روز اختتامیه همراه با تجلیل از پیشکسوتان فعال در حوزه نمایش عروسکی اعلام می‌شود.
دومین جشنواره نمایش عروسکی تلویزیون؛ «عروسک‌خونه» به همت مرکز سیمرغ سازمان صدا و سیما و به دبیری علی خواجه برگزار شده و محمدصادق باطنی، مدیر شبکه کودک، رئیس شورای سیاست‌گذاری آن است.

دیگر خبرها

  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تداوم پنجشنبه‌های مهربانی با کمک یکی از کارمندان زندان یزد
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • معرفی نامزدهای دومین جشنواره «عروسک‌خونه»