Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@00:14:39 GMT

گزارش رويترز از دزدي تجهيزات پزشکي توسط آمريکا

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۱۳۶۹

گزارش رويترز از دزدي تجهيزات پزشکي توسط آمريکا

خبرگزاری آریا- رویترز در مطلبی نوشت: در شرایطی که ویروس کرونا در دنیا گسترش یافته، دولت ترامپ در حال مصادره تجهیزات پزشکی خریداری شده توسط سایر کشورهاست.
به گزارش خبرگزاری آریا، رویترز در گزارشی نوشت: متحدان واشنگتن از اروپا تا آمریکای جنوبی، از تاکتیک های آمریکا، این ابرقدرت غرب وحشی، در مسدود کردن محموله های خریدارانی که پیش از این برای تهیه تجهیزات حیاتی پزشکی اقدام کرده بودند، شکایت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقام های ارشد فرانسه و آلمان می گویند، آمریکا قیمتی به مراتب بالاتر از بازار برای ماسک های درجه یک پزشکی چینی پرداخت کرده و به همین دلیل مزایده را برنده شده و در این میان وزیر بهداشت برزیل نیز شکایت های اینچنینی را از آمریکا مطرح کرده است.
یکی از مقام های ارشد دولت «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در این خصوص گفت: آنها هر قیمتی برای محصولات پزشکی می پردازند، زیرا ناامید هستند. یک منبع دولتی آلمان نیز اضافه کرد: آمریکایی ها در این مسیر در حال حرکت هستند و پول بسیاری با خود دارند.
ابتلا به ویروس کرونا که برای نخستین بار در اواخر سال گذشته میلادی در چین ثبت شد، اکنون به همه جهان راه یافته و دولت ها در اروپا، قاره آمریکا و سایر نقاط دنیا به شدت سعی در تهیه لوازم پزشکی دارند. اکنون با بیش از یک میلیون مبتلا در دنیا و انفجار شیوع در ایالات متحده، رقابت برای کالاهای باارزش تشدید شده است.
این در حالی است که «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا دیروز (جمعه 15 فروردین) گفت: دولت آمریکا توصیه داوطلبانه به استفاده از ماسک پارچه ای برای پوشاندن صورت می کند، اما مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) در این زمینه توصیه ای ارائه نداده است.
ترامپ همچنین افزود: در حال امضای بخشنامه‌ای برای جلوگیری از صادرات ماسک های تنفسی N95 است که محافظت اساسی برای کارمندان بخش مراقبت های بهداشتی و سایر تجهیزات پزشکی ایالات متحده فراهم می کند.
شرکت چند ملیتی «ام 3» (M3) واقع در ایالت مینه سوتا روز جمعه اعلام کرد، کاخ سفید به این شرکت دستور داده صادرات همه محموله های تنفسی تولیدی خود از جمله ماسک ها را به کانادا و آمریکای لاتین متوقف کند.
«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا در پی این بخشنامه ترامپ ضمن آنکه جلوگیری از صادرات تجهیزات پزشکی را "اشتباه" دانست، تاکید کرد که این اقدام می تواند پیامدهای معکوس داشته باشد.
او خاطرنشان کرد، متخصصان مراقبت های بهداشتی کانادا هر روز برای کار و کمک به دیترویت در آمریکا می روند.

دزدی دریایی مدرن به روش آمریکایی
«آندریاس گایزل» وزیر کشور برلین نیز در بیانیه‌ای از دستور توقیف 200 هزار ماسک تولید کارخانه ام3 در چین توسط آمریکا خبر داد که آلمان آنها را خریداری کرده بود.
او آن را «دزدی دریایی مدرن" خواند و افزود: حتی در مواقع بحران جهانی نباید از روش های غرب وحشی استفاده کرد.
یک مقام رسمی وزارت امنیت داخلی آمریکا این هفته به رویترز گفت: شرکت های آمریکایی و دولت برای بیشتر تجهیزات خریداری شده در خارج از کشور بهایی بالاتر از قیمت بازار پرداخت می کنند.
این مقام مسئول که نخواست نامش فاش شود، ادامه داد: ایالات متحده تا زمان رفع نگرانی در خصوص تامین لوازم مورد نیاز برای مبارزه با کرونا (از اقدامات خود) دست برنمی دارد و احتمالا تا ماه اوت (مردادماه) در جستوجوی تجهیزات پزشکی در خارج از کشور خواهد بود.
«لوییز هنریک ماندانتا» ویزر بهداشت برزیل اعلام کرد که این هفته دولت چین برخی از سفارش های کشورش را به آمریکا واگذار کرده زیرا واشنگتن بیش از 20 فروند هواپیمای باری برای خرید محصولات مشابه به چین فرستاده بود.
او چهارشنبه گذشته در گفت وگویی اعلام کرد: ما انتظار داشتیم سفارش هایمان تامین شود اما دیدیم که آنها کاهش یافته اند.
ماندتا روز پنجشنبه 14 فروردین اعلام کرد که برزیل در نهایت موفق شده است سفارش 1.2 میلیارد رئالی (واحد پول برزیل - برابر با 228 میلیون دلار) خود را برای تجهیزات پزشکی انجام دهد اما تا 30 روز آینده به برزیل می رسند.
«ژان روتر» سیاستمدار فرانسوی نیز پس از این اقدام آمریکا گفت: برای رسیدن سفارش های ماسک به منطقه گراند استر، جایی که برای نخستین بار شیوع کرونا گزارش شد، می جنگد؛ اما مسیر محموله ها در آخرین لحظه تغییر می کنند.
روتر روز چهارشنبه 13 فروردین به رادیو «آر تی ال» RTL فرانسه گفت: "در فرودگاه، آمریکایی ها با پول نقد منتظر ایستاده اند تا 3 یا 4 برابر آنچه ما پیشنهاد داده ایم بپردازند و سفارش ها را از خود کنند.
وزارت امور خارجه فرانسه نیز ضمن تایید این گزارش ها افزود: کسی که پول بیشتری می دهد، جایزه می گیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گزارش رویترز دزد تجهیزات تجهیزات پزشکی سفارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • معضل دزدی از قطار‌ها در آمریکا + فیلم
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • یک دزدی ١٠ میلیاردی از متروی تهران/ سارقان چه چیزهایی از مترو می‌دزدند؟
  • سرقت ۱۰ میلیارد تومانی از متروی تهران / دزدی غیرقابل باور سارقان از مترو
  • یک دزدی ١٠ میلیاردی از متروی تهران | سارقان چه چیزهایی از مترو می‌دزدند؟
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب