Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@21:24:41 GMT

نرخ بیکاری استان کرمان از میانگین کشوری بالاتر است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۳۴۳۷

نرخ بیکاری استان کرمان از میانگین کشوری بالاتر است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه نرخ بیکاری استان از میانگین کشوری بالاتر است گفت: هدف‌گذاری استان ایجاد ۴۰ هزار شغل جدید است. ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، جعفر رودری ظهر امروز در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کرمان که با حضور محمدجواد فدائی استاندار کرمان و محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار داشت: این جلسه با موضوع اشتغال استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای ساماندهی اشتغال نیازمند یک نگاه جامع و از بالا هستیم افزود: هدف‌گذاری استان برای اشتغال در سال 99 حدود 40 هزار شغل جدید است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با عنوان اینکه تعداد بیکاران فعلی استان حدود صد هزار نفر برآورد شده است گفت: سالانه حدود 36 هزار نفر جویای کار به استان وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری در دنیا هیچ وقت صفر نمی‌شود اما اگر تلاش کنیم به حدود 8 درصد برسیم عدد ایده‌آلی است افزود: نرخ بیکاری استان در حال حاضر 11.4 درصد است که باید سعی کنیم کاهش پیدا کند.

گزارش ویدئویی تسنیم|جهاد کارگران کارخانه لاستیک کرمان برای تحقق جهش تولید / رعایت پروتکل بهداشتی در خط تولیدپورابراهیمی: زیرساخت فروش اینترنتی در استان کرمان فراهم نیستعضو کمیسیون اقتصادی مجلس: حفظ وضعیت موجود اقتصاد و اشتغال کشور در اولویت است

رودری با ابراز اینکه سال گذشته ایجاد شغل برای 38 هزار نفر در استان هدف‌گذاری شده بود که محقق شده است گفت: نرخ بیکاری کشور 10.6 درصد است که استان از این آمار عقب بوده دارای نرخ بیکاری 11.4 درصد است.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های ایجاد اشتغال سال 99 کشوز هنوز به استان ابلاغ نشده است افزود: تعریف ایجاد اشتغال در سه چهار سال گذشته تغییری نکرده است و بر همان منوال فعالیت می‌کنیم.

یحیی صادقی مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه کمیته امداد 73 میلیارد تومان در سال گذشته تسهیلات پرداخت کرده و هزار و 821 شغل ایجاد کردیم اظهار داشت: توان داریم با مبلغ کم شغل بیشتر ایجاد کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان ادامه داد: ساز و کار ایجاد شغل پایدار در استان متفاوت است و اگر همکاری شود توانایی ایجاد شغل بیشتر در استان را داریم.

مهدی حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در استان کرمان بر اساس مصوبات ستاد مدیریت کرونا شیوع بیماری کنترل شده است اظهار داشت: ستاد پساکرونا در استان تشکیل شده که در حوزه اقتصادی فعالیت دارد و تقاضا دارم جلسات این ستاد به‌صورت منظم در استان تشکیل و مشکلات بررسی و پیگیری شود.

انتهای پیام/511/ت

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری