Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@14:07:50 GMT

حفر ۶ حلقه چاه نفت جدید به پایان رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۳۶۶۱

حفر ۶ حلقه چاه نفت جدید به پایان رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، بابک زنگنه، مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری گفت: از چاه‌های تکمیل‌شده، دو حلقه توسعه‌ای و چهار حلقه تعمیری بوده است. عملیات حفاری این چاه‌ها در برنامه پارسال تعریف و اجرایی شده بود که با تلاش متخصصان و کارکنان سختکوش شرکت، در روزهای آغازین امسال تکمیل شد و برای بهره‌برداری در اختیار شرکت‌های متقاضی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این مدت ۴ هزار و ۸۸۰ متر حفر چاه به‌وسیله دستگاه‌های حفاری این شرکت ثبت شد، اظهار کرد: دو حلقه چاه توسعه‌ای (جدید) با به‌کارگیری دکل‌های سنگین خشکی ۹۳ و ۳۴ فتح در موقعیت میدان‌های نفتی مارون و گچساران حفاری شد. دستگاه‌های حفاری ۵۱، ۸۵، ۷۱ و ۷۵ در ۱۵ روز گذشته تعمیر شدند و عملیات حفاری دو حلقه چاه در میدان نفتی اهواز و دو حلقه در میدان‌های رگ سفید و آغاجاری را با موفقیت تکمیل کردند.

وی با بیان اینکه ناوگان این شرکت اکنون ۷۰ دستگاه حفاری خشکی و دریایی ملکی دارد، افزود: با توجه به وسعت و مناطق عملیاتی این شرکت در استان‌های نفت‌خیز کشور، جابه‌جایی ۱۶ دستگاه حفاری در مراحل اجرا قرار دارد.

زنگنه با تاکید بر اینکه در راستای تحقق برنامه‌های تولید شرکت ملی نفت ایران کار حفاری چاه‌های نفت و گاز اعم از توسعه‌ای، توصیفی، تعمیری و اکتشافی بدون کوچک‌ترین وقفه و به‌طور شبانه‌روزی استمرار دارد، اظهار کرد: کارکنان عملیاتی این شرکت در قالب طرح اقماری در همه روزهای سال و در هر شرایط اقلیمی در چارچوب ضوابط و دستورعمل‌های ایمنی، بهداشت و محیط زیست (اچ‌اس‌یی) در حال انجام وظیفه هستند.

کد خبر 4892058

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری ایران تولید نفت دکل حفاری حفاری نفت ویروس کرونا قیمت نفت بورس بازار سهام ایالات متحده آمریکا وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران سال جهش تولید وزارت نیرو وال استریت قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی بیکاری شاخص کل بورس دو حلقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • رئیسی پنجشنبه به قم می‌رود
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور