Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اسماعیل بحری‌زاده با اشاره به برنامه‌های سال ۹۹ سازمان دانش‌آموزی کشور، اظهار کرد: در سال پیش‌رو ایجاد برخی شایستگی‌های رفتاری مطلوب و پایدار در اعضا به‌عنوان هدف قرار گرفته و فعالیت‌ها، عموماً در قالب تیمی و گروهی طراحی و با اولویت برخورداری از مهارت‌های ارتباطی، اجتماعی، هویت اسلامی ایرانی و انقلابی تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این برنامه در چهار حوزه راهبردی شامل سه حوزه تربیتی و یک حوزه درآمدزایی و خوداتکایی تدوین شده است، افزود: همه این برنامه‌ها معطوف به اهداف و ماموریت‌های اصلی سازمان و زمینه سازی برای نقش آفرینی اجتماعی آنان، با نگاهی تمام ساحتی و با رویکرد تربیت اجتماعی طراحی شده است.

بحری‌زاده تصریح کرد: در سال ۹۹ در مجموع در عرصه تربیت تشکیلاتی دانش‌آموزان و نیز خوداتکایی سازمان ۱۲ راهبرد اجرایی طراحی کرده‌ایم و در این میان ۳ راهبرد را در اولویت توجه قرار داده‌ایم.

قائم مقام رئیس سازمان دانش‌آموزی در ادامه اضافه کرد: توسعه و تقویت مهارت‌های ارتباطی و نقش آفرینی سیاسی و اجتماعی اخلاق‌محور دانش‌آموزان از طریق ایجاد شبکه ارتباطی دانش‌آموزی با محوریت مجلس دانش‌آموزی، توسعه و تقویت ضریب نفوذ تشکیلات دانش‌آموزی پیشتازان و توسعه و تقویت شبکه خبرگزاری دانش‌آموزی پانا با شعار هر مدرسه یک خبرنگار و چشم انداز هر کلاس یک خبرنگار دانش‌آموزی از اولویت‌های سازمان در سال آینده است.

وی با بیان اینکه در توسعه مهارت‌های ارتباطی و نقش آفرینی اجتماعی دانش‌آموزان انتظار داریم که نقش پذیری اجتماعی دانش‌آموزان ارتقا یابد، گفت: در تلاش هستیم تا از طریق برقراری ارتباط و تعامل موثر و ساختارمند بین شوراهای دانش آموزی منتخب ۱۲ میلیون دانش‌آموز مدارس ابتدایی و متوسطه و۱۵۰ نماینده مجلس دانش‌آموزی کشور با همدیگر و با دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت و نیز تمرین دموکراسی دینی دانش‌آموزان با مشارکت فعال و موثر آنان در امور تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی با تمرکز بر مسایل و مشکلات نظام تعلیم و تربیت کشور، نقش پذیری اجتماعی دانش‌آموزان ارتقا یابد.

قائم مقام رئیس سازمان دانش‌آموزی تاکید کرد: توسعه و تقویت ضریب نفوذ تشکیلات دانش‌آموزی پیشتازان، از طریق پوشش حداکثر بیش از ۲ میلیون و۵۰۰ هزار دانش‌آموز در افق ۱۴۰۴ در قالب فعالیت‌های تشکیلات پیشتازان هدف گذاری شده است.

بحری‌زاده گفت: بر این اساس تربیت دانش‌آموزانی مشارکت‌جو و فعال، مسئولیت‌پذیر، خود نظم‌پذیر و قانون‌مدار، خود رهبر، خلاق و نوآور، تاب‌آور و سازگار جزو اولویت‌های برنامه توسعه و تقویت ضریب نفوذ تشکیلات دانش‌آموزی پیشتازان است و ۲.۵ میلیون عضو تشکل پیشتاز (به عنوان مخاطب خاص) و ۵ میلیون نفر دانش‌آموز (مخاطب عام)، ۱۰۳ هزار مربی، ۱۰ هزار مدرسه تمام تشکیلاتی و افزایش ضریب نفوذ در ۸۳ هزار مدرسه، هدف گرفته شده است.

انتهای پیام/

31 / 320 اسماعیل بحری زاده سازمان دانش‌آموزی تشکیلات پیشتازان در افق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان دانش آموزی سازمان دانش آموزی توسعه و تقویت دانش آموزان ضریب نفوذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد