Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@05:17:44 GMT

تولید بیش از ۸۶۳ هزار دستگاه خودرو در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۵۷۷۹

تولید بیش از ۸۶۳ هزار دستگاه خودرو در سال ۹۸

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی آمار‌ سامانه کدال حاکی از تولید ۸۶۳ هزار و ۲۶۳ دستگاه خودرو توسط ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در سال ۹۸ است.

در این مدت ایران‌خودرو ۳۹۳ هزار و ۸۱۲ دستگاه خودرو تولید کرد که شامل ۲۷۸ هزار و ۸۴دستگاه در گروه پژو، ۵۲ هزار و ۷۷۴ دستگاه در گروه سمند، ۱۲۰ دستگاه سوزوکی، هشت هزار و ۷۵۷ دستگاه رانا، ۳۲ هزار و ۴۱۹ دستگاه دنا، هزار و ۹۳۶ دستگاه تندر (ال ۹۰)، هفت هزار و ۲۰۹ دستگاه هایما، دو هزار و ۳۳۱ دستگاه دانگ‌فنگ، چهار هزار و ۳۵۸ دستگاه گروه وانت و سایر محصولات و پنج هزار و ۸۲۴ دستگاه پژو ۲۰۰۸ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۵ هزار و ۹۵۳ دستگاه از این خودرو‌ها در اسفند ماه تولید شد.

همچنین سایپا در سال گذشته ۳۶۳ هزار و ۳۷۹ دستگاه خودرو تولید کرد.این تولیدات مشتمل بر ۱۸۸ هزار و ۳۲۵ دستگاه پراید، ۱۶۰ هزار و ۹۹۴ دستگاه تیبا، سه هزار و ۶۷۰ دستگاه سراتو، ۶۴۸ دستگاه آریو، پنج هزار و ۶۲ دستگاه چانگان SC ۳۵ و چهار هزار و ۶۸۰ دستگاه اس. کی. دی بوده است.

۲۳ هزار و ۶۹۶ دستگاه از تولیدات سایپا در اسفند ماه ۹۸ بوده است

بر اساس این گزارش پارسال، پارس خودرو ۱۰۶ هزار و ۷۲ دستگاه خودرو تولید کرد که مشتمل بر پنج هزار و ۱۰۹ دستگاه در گروه رنو، ۵۴۶ دستگاه در گروه برلیانس، ۹۱ هزار و ۲۷۱ دستگاه خانواده X ۱۰۰ (پراید)، ۹ هزار و ۱۱۷ دستگاه از گروه Q ۲۰۰ (کوئیک) و ۲۹ دستگاه از گروه S ۲۰۰ (ساینا) بوده است.

از این تعداد، ۹ هزار و ۳۰۰ دستگاه در اسفندماه تولید شد.

نکته قابل توجه تولید هزار و ۱۶۷ دستگاه خودرو از گروه رنو در اسفند ماه است. ۳۴۸ دستگاه خودرو از این گروه در بهمن ماه و ۲۲۵ دستگاه از آن در دی ماه تولید شده بود، این در حالی است که هیچ محصولی از این گروه در شهریور، مهر، آبان و آذر ماه تولید نشده بود.

دی ماه ۹۸ گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد که با ترخیص قطعات باقی‌مانده پیشین محصولات رنو از گمرک، امکان تولید حدود سه هزار دستگاه رنو ساندرو و پارس‌تندر در شرکت پارس‌خودرو فراهم شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید خودرو خودروسازی دستگاه در گروه دستگاه خودرو ماه تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول