Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز با اشاره به اینکه کشاورزی ایران در سطح دنیا ویژه و خاص است، افزود: ایران کشوری چهار فصل با تنوع مختلف آب و هوایی است و این تنوع آب و هوایی ظرفیت کشور را در بحث تولید، صادرات و اشتغال بسیار بالا می‌برد.

وی اظهارداشت: همچنین بخش کشاورزی کشور از ظرفیت و توان بسیار بالایی در تولید، صادرات و اشتغال برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ایران در ۹ محصول از قبیل گندم، برنج، شکر، ذرت، دانه‌های روغنی (روغن و کنجاله)، پنبه، حبوبات و تا حدودی گوشت قرمز وابسته به واردات است گفت: دولت تدبیر و امید در ۶ ساله گذشته در بحث گندم به خودکفایی رسید و دیگر نیازی به واردات نیست.

وی با بیان اینکه خودکفایی گندم در کشور بیمه شده است، تصریح کرد: برای رفع وابستگی مابقی محصولات کشاورزی نیز طرح‌های تولیدی در ابعاد جامع و کامل تهیه شده است.

کشاورز با اشاره به اینکه به طور کلی تمامی این محصولات در بخش کشاورزی دارای برنامه جامع و کامل هستند، افزود: ایران در محصولات باغی در دنیا دارای برند و در سبزی و صیفی در سطح کشور‌های دنیا زبانزد عام و خاص است.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: ظرفیت تولید در بخش گلخانه‌ای کشور نیز بسیار بالاست از این‌رو با افزایش تولیدات گلخانه‌ای و به تبع صادرات این محصولات می‌توان ارزآوری خوبی برای کشور داشت.

خودکفایی در محصولات وارداتی از برنامه‌های سال ۹۹

کشاورز ضمن اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «جهش تولید» اظهارداشت: تمامی تلاش‌ها در این سال باید معطوف به تقویت خودکفایی محصولات وارداتی وفراهم سازی زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، پروتکل‌های قرنطینه ای، ایجاد شخصیت‌های اقتصادی و بانکی برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی باشد.

وی گفت: اگر بخش صنعت دست بخش کشاورزی را بگیرد خودکفایی برخی از محصولات وابسته به واردات، طی دو سال در داخل حاصل خواهد شد به طور مثال اگر سه کارخانه چغندرقند در خوزستان ایجاد شود، مشکل قند در کشور با یک پنجم آب موجود برطرف می‌شود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت در این میان اینکه در همه برنامه‌ها باید به موضوع مصرف صحیح و بهینه آب به صورت جدی توجه کرد، چون کشور با مشکل کمبود منابع آبی روبرو است.

کشاورز با بیان اینکه ظرفیت مغفول تاریخی کشور بی توجهی به آب سبز (آب باران) است، گفت: ۱۰ میلیون هکتار زمین دیم در ایران وجود دارد که بررسی‌های طی چهار سال گذشته نشان می‌دهد در این اراضی می‌توان پنج محصولات استراتژیک را تولید کرد.

وی افزود: به طور کلی در این اراضی می‌توان بیش از ۲،۵ میلیون تن گندم، بیش از یک میلیون تن جو، بیش از ۲.۵ میلیون تن محصولات علوفه‌ای و بیش از ۸۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی بیش از آنچه که اکنون تولید می‌شود، تولید کرد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ضمن اشاره به اینکه وابستگی حبوبات در مدت دو سال برطرف خواهد شد، اظهارداشت: برای دانه‌های روغنی نیز برنامه جامع ۱۰ ساله تهیه شده است.

وی تصریح کرد: بخش کشاورزی برای کمک به کاهش واردات غذا و افزایش صادرات مواد غذایی مشروط به کمک‌های دولت در حداقل ضرورت و مساعدت وزارتخانه‌های امور خارجه و صنعت، اتاق بازرگانی ایران و بانک مرکزی برای صادرات است.

کشاورز یادآورشد: صادرکنندگان برای صادرات محصولات کشاورزی باید از ثبات و اطمینان لازم برخوردار باشند.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی واردات غذا سرپرست وزارت جهاد کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر

به گزارش خبرنگار مهر، امیرالدین روح‌نواز، مدیر عامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران در نشست خبری اظهار داشت: این شرکت تولید کننده اقلام استراتژیک هلال احمر مانند چادر امدادی، پتو و کوله پشتی، لباس امدادی.. برای مواقع بحران و حوادث است.

وی افزود: به همت کارگران و کارهای توسعه‌ای نه تنها نیاز داخلی در زمان بحران را تأمین کرده بلکه در صادرات هم سهیم بوده ایم و از محصولات ما در سیل پاکستان، زلزله ترکیه استفاده و محصولات به چین هم ارسال شده است.

روح نواز گفت: با افزایش ظرفیت بالا، چادرهای امدادی تولید و از زنان سرپرست خانوار، زندانیان و معتادان بهبود یافته در راه بهره مند شده‌ایم.

خبر در حال تکمیل است.

کد خبر 6091898

دیگر خبرها

  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر