Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@04:01:19 GMT

آسیا در معرض خطر موج دوم شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۷۴۸۸

آسیا در معرض خطر موج دوم شیوع کرونا

کشورهای آسیایی که با تردید امیدوارند واکنش‌های آنها به پاندمی ویروس کرونا به ثمر می‌رسد، اکنون با هجوم افراد وحشت زده‌ای که از ترس بسته‌شدن دوباره مرزها و تدابیر جدید قرنطینه در حال بازگشت به کشور خود هستند با امواج دوم احتمالی شیوع ویروس کرونا روبرو هستند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روزنامه گاردین، افزایش دوباره شمار روزانه موارد تایید شده ابتلا به کرونا و بروز شواهد جدیدی از موارد مبتلایان بدون علامت، نگرانی هایی را در مورد انتقال بدون اطلاع این ویروس ایجاد کرده و این موضوع اکنون بسیاری از کشورها را بر آن داشته است تا تدابیر بسیار سخت گیرانه تری را اتخاذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جیسون کیندراچوک» استاد و رییس تحقیقات بخش میکروبیولوژی پزشکی و بیماری های عفونی دانشگاه «مانیتوبا» در کانادا گفت: تا زمانیکه واکسنی برای بیماری کرونا وجود نداشته باشد و دولت ها به سطوح ایمنی در کل جمعیت پی نبرند، دانستن اینکه چگونه می توان زندگی روزمره را به حالت عادی بازگرداند، دشوار است.

وی افزود: چگونه می توان تدابیر فاصله گذاری اجتماعی را کاهش داد و آن را به نحوی اجرا کرد که شما دوباره زنجیره های انتقال این ویروس را فعال نکنید.

هنگ‌کنگ یکی از اولین شهرهایی که تحت تاثیر این ویروس قرار گرفت، از پیش مدارس و برخی از ساختمان‌های اداری و پارک ها را تعطیل کرده بود اما هرگز قرنطینه کامل را وضع نکرد.

مقامات هنگ کنگ اکنون ورود افراد خارجی ممنوع کرده اند، دادگاه ها را تعطیل و تجمعات را محدود کرده اند اما در عوض آزمایش های کرونا را تقویت، و مراکزی را برای قرنطینه کردن افراد مبتلا افتتاح کرده اند؛ این مقامات همچنین برای افرادی که از این قوانین تبعیت نمی کنند مجازات زندان وضع کرده اند. همچنین این مقامات به افراد مبتلایی که باید در خانه قرنطینه شوند دستبندهای ردیابی می زنند تا مطمئن شوند آنها خانه های خود را ترک نمی کنند.

پروفسور «بن کوالینگ» یک متخصص همه‌گیرشناسی در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه «هنگ کنگ» گفت: درحالیکه مقامات هنگ کنگ ادعا می کنند که تا کنون از یک اپیدمی پیشگیری کرده اند اما هنوز با خطر ورود مسافران مواجه هستند.

هنگ کنگ در مراحل اولیه شیوع ویروس کرونا هرگز شاهد روزی بیش از 11 مورد ابتلا نبود. اما بعد از بازگشت هوایی هزاران نفر به خانه های خود ، اکنون شمار مبتلایان بطور منظم بالای 50 نفر است و سیستم بهداشتی این شهر تحت فشار قرار دارد.

واکنش تایوان به این پاندمی یکی از موفق‌ترین واکنش‌ها در جهان محسوب می شود. مقامات این شهر همچنان ممنوعیت ورود افراد خارجی را حفظ کرده‌اند و با اینکه میزان ابتلا در این شهر هنوز پایین و حدود 330 مورد است اما محور توجه مقامات این شهر بیشتر بر مقابله با ویروس کرونا تمرکز دارد.

سنگاپور نیز که نمونه‌ای از بهترین واکنش‌ها به ویروس کرونا محسوب می شو ، در حال رویارویی با موج دوم بالقوه شیوع کووید-19 است. در بحبوحه هشدارها از «بی خیالی» در حال افزایش جامعه، تمام چهار مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کووید-19 در سنگاپور و بیش از 60 درصد از هزار مورد تایید شده ابتلا به این بیماری در این شهر در سه هفته گذشته صورت گرفته است.

سنگاپور برای افرادی که توصیه ماندن در خانه را نقض می کنند جریمه های نقدی و زندان وضع کرده است ؛ همچنین ورود تمام افراد خارجی را برای اقامت کوتاه مدت و یا عبور ترانزیت ممنوع و برگزاری اجتماعات را لغو کرده است؛ مقامات این شهر همچنین دادگاه‌ها و مکان های مذهبی عبادی و مراکز آموزشی را تعطیل کرده اند.

مقامات سنگاپور همچنین هفته جاری اعلام کردند تمام شهروندان خارجی که اقامت طولانی مدت این کشور را دارند لازم است قبل از ورود به سنگاپور دوباره مجوز بگیرند. این مقامات همچنین گذرنامه شهروندی که را توصیه ماندن در خانه را رعایت نکرده بود، لغو کردند.

گزارش های روزانه مرتبط با موارد ابتلا به کرونا در ژاپن طی ماه‌های ژانویه و فوریه به کندی رشد کرد و تا ماه گذشته به بیش از 50 مورد نرسید. درحالیکه توکیو جلوی یک شیوع بزرگ را گرفته است اما این شهر اکنون مورد نگرانی قرار گرفته است؛ این شهر در اواخر ماه مارس برای چهار روز متولی شمار ثبت شده زیادی از موارد ابتلا به کرونا را گزارش داد.

به نظر می رسد که تدابیر فاصلهگذاری اجتماعی و قرنطینه در ژاپن بسیار راحت‌تر از کشورهای همسایه آن است و گمانه زنی‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه تعداد افراد آلوده به مراتب بیشتر از گزارش های توکیو است.

کره جنوبی زمانی یکی از بدترین مکان‌های شیوع ویروس کرونا بود اما بعد از اجرای تدابیر جدی برای ردیابی تماس افراد آلوده، قرنطینه و جداسازی افراد مبتلا به کرونا به نظر می رسد که این کشور توانسته است این بیماری را کنترل کند. با این وجود برخی از کارشناسان بهداشتی در بحبوحه نگرانی ها از بروز موج دوم شیوع کرونا، از این کشور می خواهند تا ممنوعیت ورود به کره جنوبی را تمدید کنند.

روند شیوع اولیه کرونا در چین که هزاران نفر را به کام مرگ کشاند، آهسته شده است اما هنوز نگرانی هایی در رابطه با افرادی که از کشورهای دیگر به چین بازمی گردند، وجود دارند. پیش از این از ورود تمامی این افراد از جمله افرادی که اقامت این کشور را دارند، ممانعت شده بود. محدودیت ها در شهر «هوبی» برداشته شده است اما رفت و آمدهای مردم در سراسر این ناحیه توسط یک اپ بهداشتی کنترل می شود.

این هفته مقامات چین یک شهر 600 هزار نفری را در چین قرنطینه کردند؛ این اقدم مقامات چین پس از ان صورت گرفت که تصور می شود زنی در این شهر بر اثر تماس با یک پزشک در بیمارستان که به این بیماری مبتلا بوده اما علائم این بیماری را نداشته، به کرونا مبتلا شده است.

به گزارش ایرنا، در مطالعه ای که در مجله Lancet Public Health منتشر شده، آمده است که اعمال محدودیت های شدید در «ووهان» به کنترل شیوع این بیماری کمک کرده است و برداشتن این محدودیت ها اکنون می تواندتا ماه آگوست موج دوم شیوع این ویروس را به دنبال داشته باشد.

در چین روزانه ده ها مورد جدید ابتلا به این بیماری گزارش می شود که تقریبا تمام آنها وارداتی هستند. با این وجود اتهاماتی نیز در مورد مخفی کاری آمار از سوی مقامات این کشور وجود دارد؛ هفته گذشته مقامات بهداشتی چین بیماران بدون علامت را که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت شده بود در میان شمار گزارش شده خود قرار دادند.

کمیسیون ملی بهداشت چین اعلام کرد که از روز سه شنبه 20 هزار نفر به عنوان ناقلان بدون علامت این بیماری تحت نظر قرار دارند و «شی جین پینگ» رییس جمهور چین در دیدار از استان «چجیانگ» خواستار تمرکز بیشتر بر روی موارد بدون علامت مبتلا به کرونا شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در آسیا موج دوم شیوع کرونا بدون علامت موج دوم هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • ترکیه ده‌ها نفر را به ظن ارتباط با داعش دستگیر کرد
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!