Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنایت‌الله رحیمی، شنبه در نشستی با نمایندگان اصناف و فعالان اقتصادی استان فارس در شیراز با بیان اینکه بیماری کرونا پدیده‌ای جهانی است و نزدیک به  ۲۰۰ کشور را درگیر کرده است، به تبعات این بیماری در حوزه‌های مختلف اشاره و بیان کرد: یکی از این بخش‌های حائز اهمیت که بی شک تحت تاثیر شیوع این بیماری قرار گرفته، فعالیت های اقتصادی است که در زمینه تولید، تقاضا، سرمایه‌گذاری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اثر گذار است.

وی افزود: با توجه به اینکه در استان فارس بیشتر از ۵۲ درصد از فعالان بخش‌های اقتصادی در حوزه خدمات و در بنگاه‌های خُرد فعالیت می‌کنند، از وضعیت به وجود آمده در اثر بیماری کرونا، این بخش بیشتر آسیب دیده است و از هم اکنون باید برای کاهش آسیب‌ها با نظر متولیان بخش خصوصی و نظریات کارشناسی، برنامه‌ریزی کرد.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه پیشگیری از این تبعات و درمان آنها به نظر تخصصی اتحادیه‌های اصناف و فعالان اقتصادی نیاز دارد، گفت: نمایندگان صنوف، اقشار و فعالان اقتصادی در سه تا چهار روز آینده با برگزاری نشست‌های تخصصی، همه مشکلات و آسیب‌های احتمالی را که به کسب و کارها وارد می‌شود شناسایی کرده و راهکارهای مناسب و عملیاتی برای حل آنها ارایه دهند.
رحیمی ادامه داد: در ارایه راهکارها باید به مولفه‌هایی همچون توجه به واقعیت‌های موجود، عملیاتی بودن و دوری از رویا پردازی اهتمام ویژه شود.
وی، همچنین با اشاره به پیشنهادهای ارایه شده از سوی استان فارس به هیات دولت، اظهار داشت: بعضی از این پیشنهادها به تصویب رسیده و تسهیلاتی برای فعالان اقتصادی و کسب و کارهایی که فعالیت آنها بر اثر شیوع کرونا محدود یا ممنوع شده در نظر گرفته شده است.
استاندار فارس افزود: بی شک این تصمیمات دولت، بخشی از مشکلات اقتصادی را رفع می‌کند اما مشکلاتی هم باقی می‌ماند که باید با شناسایی آنها در پی جلوگیری از تبعاتی باشیم که ممکن است دامنگیر بخش‌های خُرد و کلان اقتصادی استان شود.
رحیمی اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط نیز امکاناتی را که دولت در اختیار بخش خصوصی و صنوف قرار می‌دهد برای فعالان این عرصه تشریح می‌کنند و رفع کاستی‌های احتمالی را در دستور کار قرار می‌دهند.
وی گفت: دولت  ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای مقابله و مدیریت بیماری کرونا و بودجه‌ای به میزان ۷۵ هزار میلیارد تومان برای بنگاه‌های اقتصادی و فعالیت‌های آسیب دیده در نظر گرفته است،

استاندار فارس بیان داشت: همچنین بر اساس تصمیم دولت، ۱۰ رسته و گروه از کسب و کارها و فعالیت‌های اقتصادی می‌توانند از تمهیداتی همچون استمهال پرداخت مالیات و عوارض، اقساط بانکی، تامین اجتماعی، آب، برق، گاز و صدور احکام قضایی و مهلت برای وصول چک‌های بانکی استفاده کنند.
رحیمی درباره چگونگی روند تعطیلی اصناف نیز گفت: تعطیلی صنوف غیر ضروری بر اساس طرح فاصله‌گذاری اجتماعی تا بیستم فروردین 99 ادامه دارد و پس از آن نیز تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنای عمل قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه با گذشت یک ماه از تعطیلی اغلب صنوف، نیازهایی در سطح جامعه وجود دارد که باید رفع شود، افزود: به همین منظور لازم است پس از بررسی وضعیت و برای رفع نیازهای مردم، بعضی گروه‌های شغلی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با اولویت خدمات غیر حضوری، فعال شوند.
رئیس ستاد مدیریت بیماری کرونا در فارس با اشاره به اینکه مقابله با شیوع بیماری کرونا پیش از اپیدمی آن و از هفتم بهمن‌ماه 98 در استان فارس کلید خورده بود، اظهار داشت: شرایط امروز این استان در مقایسه با سایر نقاط کشور مناسب ارزیابی می‌شود که این امر نتیجه فهم همگانی، همراهی مردم و دوراندیشی و بهره‌مندی مسوولان استانی از نظرات کارشناسی است.

رحیمی ادامه داد: انتظار می‌رود با به کارگیری این دوراندیشی و با همیاری و کمک بخش خصوصی، از تبعات و آسیب‌های ناشی از کرونا به بخش های مختلف اقتصادی نیز جلوگیری شود. 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جامعه درمان سرمایه گذاری گاز مشکلات اقتصادی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فعالان اقتصادی استاندار فارس بیماری کرونا استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند

مدیر سازمان تعاون روستایی استان فارس گفت: هزاران تن از گندم تولیدی کشاورزان شهرستان های جنوبی فارس با برنامه ریزی اصولی تعاونی ها از آسیب جدی در امان ماند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سید کاظم موسوی اظهارداشت: در روزهای اخیر همزمان با برداشت گندم از مزارع با شدت نزولات آسمانی خطر آسیب به گندم تولیدی کشاورزان وجود داشت اما با هماهنگی و مدیریت بحران از سوی  فرمانداران ،جهاد کشاورزی ،اداره کل غله و خدمات بازرگانی و تعاون روستایی این محصول حفظ شد.

وی افزود: حدود 20 هزار تن گندم تولیدی در شهرستان های جنوبی در خطر نابودی به دلیل بارش باران  و سیل بودند که با حمل به موقع به سیلو و انبارها و همچنین پوشاندن گندم های خریداری شده در فضای باز ،از خسارت جلوگیری شد.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان فارس ادامه داد: تا کنون در استان فارس بیش از 60 هزار تن گندم به همت شبکه تعاون روستایی خریداری شده که از این میزان بیش از 58 هزار تن به سیلو و انبارها حمل شده است.

موسوی یادآور شد: در حال حاضر 20 مرکز خرید در شهرستان های جنوبی توسط شبکه تعاون روستایی فعال است که تا پایان برداشت گندم در سطح استان بیش از 100 مرکز گندم مازاد کشاورزان را با نرخ تضمینی 17 هزار و 500 تومان برای گندم معمولی و 18 هزار تومان برای گندم دوروم تحویل خواهند گرفت.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است