Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: با شرایطی که کشور در گیر جنگ با کرونا و کاهش قیمت نفت است از نظر من دولت در تامین بودجه خود با مشکل خواهد شد.

محسن کوهکن، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی کشور آیا بازنگری در بودجه سال جاری باید صورت بگیرد یا نه؟ اظهار داشت: بودجه کشور شامل چند نوع ساختار تامین است یکی از آن منابع تامین فروش نفت و دومین منبع اخذ مالیات و سومین خدمات دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این شرایط که کشور با کرونا درحال مبارزه است برخی از مشاغل در این مدت دچار لطمه و خسارت شده اند در این صورت دولت نمی تواند مالیاتی که در تامین بودجه دیده شده است را کسب کند.

نماینده لنجان گفت: مسئله دومی که می‌تواند در تامین بودجه دولت و کشور را دچار مشکل کند بحث کاهش قیمت نفت است در این صورت باید بودجه کشور خوب بازنگری شود و درآمدهای دولت به طور واقع بینانه تر در بودجه نوشته شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بودجه سال 99 گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه، برخی از دوستان به بودجه سال99 به صورت خوشبینانه نگاه کردند و حتی در هر موضوعی سقف آن را در نظر گرفتند که من به شخص مخالف بودم حتی به کلیات بودجه هم رای منفی دادم.

کوهکن ادامه داد: سومین منبع تامین دولت که در بودجه دیده شده است مسئله خدمات دولتی است که دولت در ازای خدماتی می دهد کارمزدی دریافت می کند که با این وضع کرونا و قرنطینه کردن شهرها و بسته شدن خدمات دولتی، این مورد هم برای تامین بودجه به مشکل می خورد.

وی تاکید کرد: با این شرایط که کشور درگیر جنگ با کرونا و کاهش قیمت نفت است از نظر من دولت در تامین بودجه خود به مشکل خواهد خورد.

نماینده لنجان بیان داشت: با این تفاسیر، چرخ گردش اقتصادی کشور به صورت کند پیش می رود. در این صورت باید به بودجه یک نگاه واقع بینانه شود و نه خوشبینانه بلکه اکنون شرایط واقعی است و کشور درگیر مشکلاتی است که این بودجه نمی تواند تامین شود.

کوهکن تصریح کرد: بحث من این نیست که مجلس و دولت بخواهد با فوریت بودجه را تغییر دهد بلکه دولت می تواند بر روی همین ریل بودجه جلو برود اما باید به صورت واقع بینانه به موضوعات نگاه کند و درگیر احتمالات نشود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه اگر دولت در بودجه به مشکل بخورد می تواند لایحه یک دوازدهم به مجلس ارائه کند. گفت: اگر دولت نتواند بودجه خود را تامین کند در این صورت برای تامین بودجه، دولت باید متوسل به وام شود که این مسئله می تواند بر بدهی های دولت بیفزاید و کشور را دچار مشکل سازد.

کوهکن در پایان گفت: در شرایط فعلی کشور این درآمدهای دیده شده در بودجه نمی‌تواند جوابگو و تامین شود پس دولت باید هر چه زودتر نگاهش را واقع بینانه کند و یک لایحه به مجلس ارائه دهد تا در آینده در تامین بودجه به مشکل نخورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کوهکن مجلس شورای اسلامی دولت لایحه بودجه 99 وام کمیسیون تلفیق تامین بودجه واقع بینانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست

رئیس شورای اسلامی شهر ساری گفت: تخصیص بودجه و اعتبار ساری با توجه به جمعیت شناوری در ایام سال جوابگو نیست و برای گرفتن حقش نیاز به توجه ویژه‌ای دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، پرویز شعبانی شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش بزرگداشت روز ملی شوراها به مناسبت نهم اردیبهشت روز شورا که در تالار مرکزی ساری برگزار شد، با اشاره به تلاش امور عمرانی استانداری برای رسیدن به اهداف مدیریت شهری اظهار کرد: امیدواریم با روی کار آمدن استاندار جدید مازندران توجه بیشتری به پروژه‌های عمرانی و حوزه شهری مرکز استان شود.

وی با بیان اینکه ساری با توجه به جمعیت شناوری که در ایام سال دارد، باید در بحث تخصیص بودجه و اعتبار مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد تا به حق خود برسد، افزود: تشکیل شورای اسلامی شهرها و روستاها سبب تحکیم انقلاب و افزایش نقش نظارتی مردم بر شهرداری‌ها شده است.

رئیس شورای شهر ساری با تاکید بر اینکه شوراها بعد از گذشت ۲۵ سال به دوران بلوغ خود رسیده و ثمرات خوبی داشته است، اظهار داشت: البته کاستی‌ها و ضعف‌هایی هم دارند که باید بعد از بررسی‌های دقیق مرتفع شود.

شعبانی ادامه داد: امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم از طرف مقام معظم رهبری معرفی شده که شورای اسلامی شهرها و روستاها با توجه به اینکه با مردم به صورت مستقیم ارتباط دارند، برای تحقق این امر می‌توانند نقش به‌سزایی ایفا کنند.

کد خبر 748546

دیگر خبرها

  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است