Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی والیبال ایران دی ماه سال گذشته با قهرمانی در مسابقات قاره‌ای سهمیه حضور در المپیک توکیو را کسب کرد و در مرحله گروهی المپیک با تیم‌های ژاپن، لهستان، ایتالیا، کانادا و ونزوئلا به رقابت خواهد پرداخت.

زمانیکه ملی پوشان برای دومین بار سهمیه المپیک را کسب کردند و خود را مهیای حضور در دومین المپیک می‌کردند زمزمه به تعویق افتادن المپیک در پی شیوع ویروس کرونا به گوش رسید و در نهایت هفته گذشته کمیته بین المللی المپیک (IOC) خبر تعویق المپیک را رسماً اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعویق المپیک منجر به فسخ قرار داد سرمربی تیم ملی شد تا انتخاب سرمربی به عنوان جدیدترین چالش تیم ملی تبدیل شود.

تعویق یک سالِ المپیک
پس از کسب سهمیه المپیک ویروسی به اسم «کرونا» در جهان و کشور شیوع پیدا کرد که زندگی انسان‌ها را تحت الشعاع قرار داد. ورزش نیز که جدا از زندگی افراد نیست تحت تأثیر ویروس کرونا قرار گرفت و بازی‌های المپیک که بزرگ‌ترین میدان ورزشی جهان به شمار می‌رود با تعویق یک سال مواجه شد.

تعویق یک سالِ المپیک توکیو عملاً والیبال را در سکوت یک سالِ فرو برد. به دنبال تعویق المپیک توکیو فدراسیون والیبال تصمیم به فسخ قرار داد با ایگور کولاکوویچ سرمربی تیم ملی گرفت چرا که قرارداد سرمربی تا پایان المپیک ۲۰۲۰ بود که با توجه به تعویق یک سالِ المپیک و همچنین سرنوشت نامعلوم لیگ ملت‌ها کولاکوویچ دیگر کاری با تیم ملی نداشت.

پس از کسب سهمیه المپیک نیز انتقادات بسیاری به عملکرد سرمربی تیم ملی وارد بود که به دلیل فرصت کم باقی مانده تا المپیک قرار بود ایگور همچنان سکان دار تیم ملی تا المپیک توکیو باشد اما با شیوع ویروس کرونا و تعویق المپیک ورق برگشت تا پرونده کولاکوویچ در ایران بسته شود.

گزینه خارجی یا داخلی؟
پس از فسخ قرار داد کولاکوویچ از سوی فدراسیون این پرسش مطرح است که چه کسی هدایت تیم ملی را برعهده خواهد گرفت؟ فدراسیون والیبال با توجه به شرایط پیش آمده دو راه مقابل خود دارد. نخست انتخاب یک مربی بزرگ خارجی و یا استفاده از مربی داخلی. با توجه به پیشینه و حضور مربیان خارجی در ایران و همچنین پتانسیل ملی پوشان مربی خارجی باید حداقل در حد نام و شهرت ولاسکو باشد. پس از جدایی ولاسکو از تیم ملی، کولاکوویچ هدایت ملی پوشان را برعهده گرفت اما در مدت حضورش در ایران موفق نشد از پتانسیل والیبال ایران به خوبی استفاده کند.

هزینه هنگفت مربی طراز اول خارجی
باید دید فدراسیون می‌تواند مربی بزرگ خارجی را به خدمت گیرد که بتواند تیم ملی را در آوردگاه المپیک به خوبی هدایت کند یا خیر؟ این نکته را نیز باید مد نظر قرار داد که با توجه به نوسانات نرخ ارز حضور مربی طراز اول خارجی در والیبال ایران نیازمند مبلغ هنگفتی خواهد بود. نکته دیگر اینکه اکثر مربیان مطرح والیبال جهان درگیر تیم‌های خود و آماده سازی برای المپیک هستند. این دو مورد شاید کار را برای فدراسیون سخت کند و پیکان انتخاب را به سوی مربیان داخلی نشانه گیرد.

مربیان مطرح ایرانی
بحث مربی داخلی نیز مشکلات خاص خود را دارد. اینکه کدام مربی ایرانی بتواند در رأس کار قرار گیرد که بازیکنان از او حرف شنوی داشته باشند و اینکه کدام مربی ایرانی تجربه کافی برای حضور در میدان بزرگ المپیک را دارد. این مهم بر کسی پوشیده نیست که المپیک بزرگ‌ترین آوردگاه ورزشی جهان است و جدا از بحث فنی مسائل روانی به شدت در کسب نتایج تیم‌ها تأثیر گذار است. بنابراین مربی که در رأس کار قرار می‌گیرد باید کوله باری از تجربه داشته باشد تا بتواند تیم ملی و بازیکنان را در بهترین شرایط قرار دهد. از میان مربیان ایرانی بهروز عطایی و پیمان اکبری از جمله مربیان با تجربه ایرانی به شمار می‌روند. عطایی سال گذشته به همراه تیم جوانان برای نخستین بار بر سکوی نخست قهرمانی جوانان جهان قرار گرفت.

پیمان اکبری نیز در این سال‌ها به عنوان مربی در کنار ایگور کولاکوویچ حضور داشته است و ارتباط خوبی با بازیکنان دارد. اکبری و عطایی دو گزینه مطرح داخلی هستند که در صورت کنار رفتن گزینه خارجی شانس بیش‌تری برای هدایت تیم ملی دارند.

محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال که پس ازجدایی ولاسکو تجربه عقد قرارداد با کولاکوویچ را دارد این بار باید در انتخاب سرمربی تیم ملی دقت و توجه بیش‌تری کند چرا که المپیک جای آزمون و خطا نیست و داورزنی قول قرارگیری تیم ملی در بین چهار تیم برتر المپیک توکیو را به مردم داده است.

برای رسیدن به جمع چهار تیم برتر فدراسیون والیبال باید از امروز برنامه ریزی خوبی ترتیب دهد و وهله نخست به دنبال جذب بهترین گزینه برای انتخاب سرمربی باشد.

کد خبر 4891969 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: تیم ملی والیبال ایران والیبال محمدرضا داورزنی المپیک 2020 توکیو ویروس کرونا تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران کشتی آزاد المپیک 2020 توکیو کشتی فرنگی باشگاه پرسپولیس احمد سعادتمند فدراسیون فوتبال فیفا مهدی محمدنبی وزارت ورزش و جوانان لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فدراسیون والیبال سرمربی تیم ملی تعویق المپیک المپیک توکیو تعویق یک سال تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، یاناس ویچیچ، مربی بدنساز لهستانی سابق تیم ملی والیبال ایران در گفت‌وگو با یک رسانه لهستانی درباره زندگی در ایران و شرایط تمرینی ملی‌پوشان صحبت کرده است. او در گفت و گو با رسانه Przegląd Sportowy Onet از پشت‌صحنه کارش و زندگی در ایران گفت.

یاناس ویچیچ یک شخصیت بسیار ارزشمند در جامعه والیبال لهستان است. او سال‌ها با تیم‌های ملی والیبال لهستان همکاری داشته است. او همچنین در پلاس لیگا کار کرده و در آنجا با تیم اسکرا به موفقیت دست یافت.

او در صحبت‌هایش درباره حضور در ایران گفت: از من استقبال خیلی خوبی شد همه چیز در ایران برای من خوب بود. بعد از رسیدن تعجب کردم چون با وجود این‌که هوا بسیار گرم بود، نیمی از کشور سرسبزی زیبا داشت. کوه و دریا در ایران زیبایی را بیشتر کرده و غذاها در ایران نیز ساده اما بسیار خوشمزه هستند.

او اعتراف کرد که بهترین هندوانه عمرش را در ایران خورده است. با این حال از خیارشور در بشقاب غذایش تعجب کرد چون در لهستان نیز همین‌گونه است. این تنها مشترکات لهستان و ایران از دید این مربی نیست.

ویچیچ در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: من فکر می کنم که ایران و لهستان به عنوان دو کشور مشترکات زیادی دارند. درست مثل ما تا جایی که بتوانیم محبت می‌کنیم ولی به سرعت ممکن است از دست هم عصبانی شویم.

اقامت او در ایران زیاد طول نکشید اما این حضور کوتاه خاطرات خوبی برای این مربی به جای گذاشت. پس از دو یا سه هفته آماده‌سازی، او همراه بازیکنان ایرانی به مسابقات و کشورهای مختلف رفت.

"انجام تمرینات صبحگاهی در ایران سخت است"

ایران تیمی است که سال‌ها در بین بهترین‌های جهان قرار دارد. همچنین استعدادهای جوان بسیاری دارد.

او در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: بازیکنان جوان به سرعت در ایران "ستاره" می‌شوند. باید خیلی بیشتر روی جوانان کار شود. قطعا پتانسیل انسانی در ایران بیشتر است. همه بچه‌ها دوست دارند یا سمت فوتبال بروند یا والیبال. کشتی هم در رده سوم است. در مقایسه با لهستان، تعداد کودکان و نوجوانان مشتاق به والیبال بیشتر است. البته نباید تعجب کرد چون فقط بیش از ۱۲ میلیون نفر در پایتخت زندگی می‌کنند.

یاناس در پایان درباره تفاوت همکاری با بازیکنان لهستانی و ایرانی صحبت کرد و گفت: تفاوت اصلی این است که در ایران تمرین صبحگاهی سخت است. به دلیل هوا و گرما، زندگی در ایران از غروب شروع می‌شود و در اواخر شب به پایان می‌رسد. به همین دلیل است که صبح‌ها بیدار شدن سخت است.

کد خبر 847186 برچسب‌ها ویژه ورزشی والیبال - تیم ملی والیبال - ایران چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • نشست خبری سرمربی تیم ملی والیبال ایران؛ فردا
  • جواب منفی مجیدی به زنوزی؛فرهاد فقط به نیمکت استقلال فکر می‌کند
  • نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟
  • توصیه سرمربی خارجی که به ایران آمد؛ هرگز اینگونه ازدواج نکن!
  • واکنش توییتر رسمی باشگاه بارسلونا به ماندن ژاوی؛ فراتر از یک مربی
  • مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!
  • سرمربی فاینورد در یک‌قدمی نیمکت لیورپول
  • دعوت ۹ بازیکن از آذربایجان‌ غربی به تیم ملی والیبال
  • مهدوی به عنوان مربی در تیم شهداب ماند
  • خواهش لاپورتا از ژاوی: مربی بزرگ نیست، بمان!