Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردشیر نورمحمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی جهش تولید نامگذاری شده بااستفاده از  این تکنولوژی در سمپاشی مزارع باعث کاهش دوز مصرفی سم و سهولت درکار و کوتاه شدن زمان سمپاشی و صرفه جویی در مصرف آب خواهیم بود.
مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: همچنین با این روش دیگر شاهد له شدگی محصولات کشاورزی بر اثر تراکتور و کشاورز در مزارع نخواهیم بود و آلودگی زیست محیطی و همچنین حداقل دوز مصرفی سم نیز با بیشترین جذب می تواند در کاهش هزینه های اقتصادی نقش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار قصرشیرین نیز در خصوص اجرای این روش به خبرنگار ایرنا گفت: این مهم می تواند نقطه عطفی در کشاورزی منطقه باشد و در سالی که مزین به نام جهش تولید است شاهد رونق تولید محصولات کشاورزی و کاهش خطاهای انسانی با استفاده از روش های هوشمند و تکنولوژی نوین به خصوص در امر کشاورزی باشیم.
مرادعلی تاتار افزود: هم اکنون قصرشیرین ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد و محصولات باغی این شهرستان در کشور نمونه است که بخش زیادی از آن نیز قابلیت صادرات دارد.  
وی از انواع  محصولات تولیدی این را شهرستان را که نوبرانه و سرآمد کشور هستند شامل مرکبات، خرما و انگور بیان کرد که علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه مرزی، درآمد بسیار خوبی را نیز برای باغداران به همراه دارد.  
وی اظهار داشت: توسعه کشت محصولات گلخانه ای با توجه به اینکه هم اکنون قصرشیرین دارای بیشترین سطح گلخانه های استان کرمانشاه و با هدف ایجاد اشتغال پایدار و بهبود وضعیت معیشت مرزنشینان و همچنین توسعه بخش گردشگری در دست اقدام است.
سال زراعی جاری ۱۴ هزار از زمین های کشاورزی قصرشیرین به کشت گندم اختصاص یافت که  ۱۰ هزار هکتار دیم و چهار هزار هکتار آبی و در سطح ۳۷۱ هکتار نیز کلزا کشت شده است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت، ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغ و ۱۸۶کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزها ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان فعال دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا درآمد رهبر معظم انقلاب اسلامی زیست محیطی صرفه جویی در مصرف کشاورزی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری

فرشید شبانی با اشاره به آغاز مبارزه با آفات سن در مزارع چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: مبارزه با این آفت در مرحله سن مادر در مزارع استان تا اواخر اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود مبارزه با آفت سن در مرحله پوره در مزارع غلات استان تا اول تیرماه ادامه یابد، بنابراین اگر برای مبارزه با این آفت اقدامی انجام نشود، مزارع گندم و جو استان از نظر کمی و کیفی خسارت خواهند دید.

شبانی پوک شدن خوشه و چروکیده شدن دانه را از جمله اثرات آفت سن در مزارع بیان و اضافه کرد: گندم‌های سن زده خاصیت نانوایی خود را از دست خواهند داد.

بیشتر بخوانید

آغاز عملیات سمپاشی گل‌های فصلی در شهرکرد

وی گفت: امسال با توجه به شرایط جوی و بارش‌های مکرر، جمعیت سن کمتر شده است، زیرا بارش‌ها اجازه فعالیت را به سن نمی‌دهند، امسال نگرانی زیادی در مورد سن مادر وجود ندارد و نگرانی‌ها در کشور از حیث بیماری زنگ زرد گندم است.

شبانی بیان داشت: چهارمحال و بختیاری درگیری کمتری نسبت به سایر استان‌ها در بیماری زنگ زرد دارد که تاکنون در حد لکه‌ای و در حد ۱۰ هکتار از مزارع گندم دیم یعنی رقم سردابی و برخی ارقام محلی کشت شده گزارش آلودگی صورت گرفته است، یعنی شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا، فلارد، منطقه بازفت شهرستان کوهرنگ به صورت بسیار محدود درگیر شده‌اند و مبارزه علیه بیماری زنگ زرد انجام شده است.

وی ادامه داد: بیماری زنگ زرد موجب کاهش فتوسنتز و کاهش عملکرد گندم می‌شود، به طوری‌که اگر برگ پرچم آلوده شود حداقل ۴۰ درصد میزان خسارت وارده خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • حال خوب مزارع گندم به لطف باران
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین
  • گلدهی بیش از ۸۵ هکتار از مزارع کلزا در جلفا
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری