Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@03:17:54 GMT

در ۸ استان روند افزایشی شیوع کرونا داریم

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۰۲۴۰

در ۸ استان روند افزایشی شیوع کرونا داریم

تین نیوز

معاون کل وزارت بهداشت: با توجه به اینکه در ۱۳ استان روند ابتلا به ویروس کرونا کاهش قابل توجهی دارد، اما در هشت استان روند افزایش ابتلا داریم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خبرگزاری صداو سیما، آقای ایرج حریرچی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: استان های دیگر بین این دو گروه از استان ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر اساس پژوهش های علمی فردی که به ویروسی آلوده می شود پس از بهبودی نسبت به آن ویروس ایمن است، البته اگر ویروس تغییراتی داشته باشد ممکن است استثنائاتی ایجاد شود.

آقای حریرچی گفت: طرح فاصله گذاری هوشمند را که وزارت بهداشت ایران آن را ابداع و به سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است شامل در نظر گرفتن مسائل اقتصادی، گام به گام بودن این طرح و ارزیابی مستمر از بازگشایی هدفمند و استفاده از نتایج است.

وی افزود: در این طرح مسائل اقتصادی بر اثر شیوع بیماری کرونا در نظر گرفته شده است زیرا نظام جمهوری اسلامی ایران افزون بر کرونا با تحریم های ظالمانه نیز می جنگد.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: بر اساس این طرح قرار است گروه های پرخطر ازجمله افراد بالای 65 سال و کسانی که به دلیل بیماری ها در معرض خطر مرگ بر اثر کرونا هستند از فعالیت های اجتماعی حذف شوند.

آقای حریرچی افزود: در مقایسه با اسفند، روند ابتلا به ویروس کرونا و پذیرش بیمارستان های کشور کاهش یافته است و شرایط به وخامت گذشته نیست اما این به معنای صفر شدن تعداد مبتلایان نیست.

وی گفت: مهمترین اقدام ما در فاصله گذاری اجتماعی؛ تعطیلی مدارس و دانشگاه ها بود و اجرای آن 30 تا 50 درصد هدف طرح فاصله گذاری اجتماعی را برای مقابله با ویروس کرونا محقق کرده است.

آقای حریرچی افزود: اقدامات مهم دیگر در طرح فاصله گذاری اجتماعی؛ تعطیلی مراکز تجمع و اجتماعات مانند سینماها، مسابقات ورزشی و با موافقت علما، کاهش تردد به مساجد و زیارتگاه ها بوده است.

وی گفت: هر اقدامی که انجام می دهیم چون حدود دو تا دو و نیم دوره که هر دوره پنج روز است زمان کُمون بیماری است، اثر آن در آینده مشخص می شود و نمی توان اقدامات هفته گذشته برای مقابله با بیماری را اکنون تفسیر کرد.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: ما کارخانه ای را تعطیل نکرده ایم و کارخانه ها و کارگاه های تولیدی تا آخر اسفند فعال بوده اند و در ایام نوروز نیز مانند سال های گذشته به طور عادی فعالیت خود را تعطیل کرده اند.

آقای حریرچی گفت: 90 درصد مردم از اوایل اسفند اقدامات حفاظتی، بهداشتی و کاهش رفت و آمدها را بسیار خوب انجام دادند.

وی افزود: اگر مسافرت ها از 22 اسفند تا 15 فروردین کاهش نمی یافت و مانند سال گذشته بود؛ بر اساس پژوهش ها 7600 تا 11400 مورد مرگ اضافه بر تعداد مرگ و میر کنونی بر اثر ویروس کرونا داشتیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایرج حریرچی ویروس کرونا وزارت بهداشت آقای حریرچی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد از خرید دام کنار جاده که هیچ نظارتی بر آن نیست، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: ۵۷ مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

امین اسدی افزود: براساس آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت چهار نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، کاهش تعداد مبتلایان نشان دهنده هشدارهای به موقع سازمان دامپزشکی به دامداران است.

اسدی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای دامپزشکی در خصوص شیوع تب کریمه کنگو افزود: به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

او با تاکید بر اجتناب افراد از خرید دام کنار جاده گفت: با توجه به آنکه نظارت بهداشتی بر روی این دام ها نیست، از این رو به افراد توصیه می شود که از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه آنکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است، به جد اجتناب کنند.

اسدی گفت: افراد در کشتارگاه ها نسبت به رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی اقدام کنند به طوریکه هنگام کشتار حتما از کلاه، دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1228868 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود