Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه شرایط کشور و جهان در مدیریت بیماری کرونا و محدودیت های اعتباری پیش آمده باید به عنوان دو رکن مهم در تدوین برنامه های جهش تولید لحاظ گردد گفت: دستگاه های اجرایی برنامه های تحقق جهش تولید را منطبق بر واقعیت ها و شرایط روز کشور تدوین و اجرایی سازند.

به گزارش برنا   آذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری در نخستین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با محوریت برنامه های جهش تولید با اشاره به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به سال جهش تولید تصریح کرد: متاسفانه شیوع بیماری کرونا و نیز حوادث مختلفی که در کشور از قبیل سیل و زلزله که رخ داده و تحریم ها باعث شده تا در اجرای برنامه های توسعه محور بر اساس اولویت بندی ویژه حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاه های اجرایی برای دستیابی به اهداف مدنظر با صرفه نظر از برنامه های کلان غیر اجرایی با اولویت بندی و عدم تعریف پروژه های جدید درصدد تکمیل پروژه های با پیشرفت بالا و قدرت افزایش تولید باشند.

شهریاری توجه به مدیریت نوین، استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاری بخش خصوصی و شرکت ها و هلدینگ های بزرگ، بهره گیری از ظرفیت های ویژه استان بخصوص زمینه سازی برای افرایش بهره وری کشاورزی و گردشگری را از جمله مواردی دانست که دستگاه های اجرایی می بایست برای جهش تولید به آن توجه و اهتمام داشته باشند.

استاندار آذربایجان غربی افزود: ظرفیت های گردشگری در سد های استان قابلیت اشتغال زایی خوبی دارد که با تسهیل فرایند سرمایه گذاری و پرهیز از بروکراسی اداری می تواند زمینه های اشتغال را فراهم سازد.

شهریاری خاطرنشان کرد: اولویت بندی پروژه های زیرساختی بویژه در حوزه حمل و نقل و لجستیک می تواند به بهره وری درست از منابع و دستیابی به اهداف توسعه کمک شایانی نماید.

در این جلسه مدیران دستگاه های اجرایی از جمله توزیع برق، راه و شهرسازی، صمت، گاز، آب و فاضلاب، میراث فرهنگی، شهرک های صنعتی، جهاد کشاورزی برنامه های دستگاه خود در خصوص جهش تولید را ارائه نمودند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ستاد اقتصاد مقاومتی جهش تولید دستگاه های اجرایی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • ۱۳ اردیبهشت افتتاحیه راهیان نور غرب و شمالغرب کشور
  • از دختران شهدای مدافع حرم تجلیل شود
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید