Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور تعامل‌های تخصصی همه ذی‌نفعان حوزه علوم پزشکی در خاورمیانه و شمال آفریقا در زمان شیوع بیماری‌های همه‌گیر، شبکه "اشتراک تجارب مدیریت، کنترل و درمان کرونا" با هدف مدیریت، کنترل و درمان بیماری COVID-19 از سوی ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی تهران راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران و شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی در یک تفاهم‌نامه مشترک، اقدام به راه‌اندازی "شبکه اجتماعی اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی تهران" با عنوان "TritApp" کردند.

TritApp یک شبکه اجتماعی تخصصی در حوزه علوم پزشکی است که هدف اصلی آن شبکه‌سازی و پوشش تعامل‌های تخصصی همه ذی‌نفعان حوزه علوم پزشکی در خاورمیانه و شمال آفریقا است.

در این شبکه به منظور ارتباطی مستقیم و سریع میان متخصصان ایرانی و چینی در مواجهه با COVID-19 بخشی را با عنوان "پرسش از ایران؛ پاسخ از چین است" ایجاد شده و توسط TritApp و با نظارت اساتید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به اجرا در آمده است.

در این طرح، پرسش‌های متخصصان ایرانی گردآوری شده و پس از ترجمه به زبان چینی، در اختیار متخصصان فعال در حوزه مدیریت، کنترل و درمان COVID-19 در شهر ووهان چین قرار می‌گیرد. پاسخ این پرسش‌ها نیز ترجمه شده و پس از تأیید اساتید، در TritApp به اشتراک گذاشته می‌شود.

"تجربه‌های یک دقیقه‌ای (One Minute Covid-19) بخش دیگری از این طرح است. این طرح از روزهای آغازین شیوع کرونا آغاز و با بهره‌گیری از تجربه‌های موفق موجود در کنترل بیماری‌های همه‌گیر طراحی شده است.

در این همکاری مشترک قرار است زمینه "به اشتراک‌گذاری به‌هنگام درس‌آموخته‌ها، یافته‌ها و تجربه‌های مدیریتی و تخصصی کادر بهداشت و درمان" به‌منظور تکرار تجربه‌های موفق در سایر مراکز و پیش‌گیری از تکرار خطاهای احتمالی در حین دوره بحران COVID-19 نیز فراهم شود.

متخصصان و مدیران فعال در حوزه مهار کرونا ویروس،‌ یافته‌های خود را در چارچوب ویدئو، صوت (پادکست) یا متن به ساده‌ترین شکل ممکن در TritApp به اشتراک می‌گذارند.  این محتوا پس از بررسی و بازبینی اساتید مجتمع بیمارستانی امام‌ خمینی (ره) و تأیید، در کانال عمومی در اختیار سایر متخصصان قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت علمی، "راه‌اندازی کتابخانه دیجیتال جدیدترین مقالات، دستورالعمل‌ها و درس‌آموخته‌ها" از دیگر بخش‌های این طرح است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال کروناویروس کنترل و درمان علوم پزشکی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران