Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@00:43:42 GMT

احتمال سقوط قیمت نفت برنت به ۱۰ دلار

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۱۶۵۹

احتمال سقوط قیمت نفت برنت به ۱۰ دلار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری سی ان بی سی، احتمال توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش موسوم به «اوپک پلاس» سبب افزایش قیمت نفت در روز پنجشنبه (۱۴ فروردین‌ماه) شد. این در حالی است که ویکتور شام، معاون انرژی مؤسسه آی‌اچ‌اس مارکیت (IHS Markit) در این باره گفت: احتمال اندکی وجود دارد که هرگونه توافق اوپک پلاس بتواند بازار را نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاملات آینده بازار نفت، از ابتدای سال تاکنون به دلیل جنگ قیمتی عربستان و روسیه و تضعیف تقاضا در پی همه‌گیری ویروس کرونا، بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا که تلاش کرد نقش میانجیگر را بین عربستان سعودی و روسیه بازی کند، روز پنجشنبه (۱۴ فروردین‌ماه) اظهار کرد انتظار دارد مقدار عرضه نفت ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه در روز کاهش یابد.

در همین حال، ریاض نیز خواستار تشکیل نشست اضطراری اوپک و متحدانش شد که بعضی از کشورها از جمله عراق، کویت و عمان هم استقبال کردند.

شام اظهار کرد: بسیار بعید به نظر می‌رسد عربستان با کاهش یکجانبه یا حتی دوجانبه نفت خام با روسیه موافقت کند، اما فشارهای واردشده از سوی بازار آزاد، تولیدکنندگان را وادار می‌کند پیش از تکمیل شدن سطح ذخیره‌سازی‌های جهان، تولید خود را کاهش دهند.

وی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم قیمت نفت شاخص برنت در ماه آوریل به حدود ۱۰ دلار برای هر بشکه برسد و احتمال می‌رود در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ نیز در همین سطح بماند. هم‌اکنون صحبت درباره کاهش خیره‌کننده عرضه اوپک پلاس، شاید بسیار ناچیز و دیر باشد. درخواست از عربستان و روسیه برای کاهش ۵۰ درصد یا بیشتر از تولید خود، باورنکردنی است.

ترامپ به‌تازگی به خبرنگاران گفته بود پیشنهادی برای کاهش تولید نفت آمریکا نداده است.

این در حالی است که ریاض، به‌عنوان رئیس دوره‌ای گروه G20، می‌تواند برای کاهش تولید جامع شامل دیگر کشورهای تولیدکننده نفت مانند کانادا تلاش کند.

شام معتقد است همه تولیدکنندگان نفت باید با کاهش تولید نفت موافقت کنند و این کاهش تولید الزامی شود. زمان محدودی برای اجرای چنین دستوری، پیش از پر شدن سطح ذخیره‌سازی‌های نفتی جهان وجود دارد.

وی با اظهار اینکه هیچ نشانه واقعی مبنی بر توافق عربستان و روسیه و کنارگذاشتن اختلاف‌هایشان وجود ندارد، گفت: شرایط سختی خواهد بود. تصور می‌کنم مبارزه‌ای بی‌رحمانه در بازار شکل خواهد گرفت و تولیدکنندگان ضعیف، به‌ویژه در بخش نفت شیل ایالات متحده، مجبور می‌شوند تولید خود را متوقف کنند.

کد خبر 4892505

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت نفت جنگ قیمت نفت تولید نفت ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا قیمت نفت ایالات متحده آمریکا بورس بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سهام قیمت دلار وزارت نیرو وزارت جهاد کشاورزی بیکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شاخص کل بورس گمرک ایران کاهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تولید ناخالص داخلی ضعیف ایالات متحده و افزایش تورم در این کشور به نفع فلز در بحبوحه کاهش تقاضای دلار است؛ به طور کلی، طلا در یک محیط ریسک گریز در برابر دلار آمریکا در حال سود بردن است.

قیمت هر اونس طلای جهانی براساس دلار آمریکا پس از انتشار داده‌های اقتصاد کلان ایالات متحده آمریکا نوساناتی را تجربه کرد. این کشور تخمین اولیه تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول را منتشر کرد که نشان می‌دهد اقتصاد با سرعت سالانه ۱.۶ درصد در سه ماه منتهی به مارس رشد کرده است، که ۲.۵ درصد مورد انتظار را از دست داده و بسیار ضعیف‌تر از ۳.۴ درصد ثبت شده در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ است.

علاوه بر این، دفتر تحلیل اقتصادی (BEA) گزارش داد که شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) با سرعت سالانه ۳.۴ درصد برای سه ماهه رشد کرد که بسیار بالاتر از ۱.۸ درصد قبلی و بزرگترین افزایش در یک سال بود. در چند کلمه، رشد کاهش یافت، اما در حالی که تورم افزایش یافت، اقتصاد به رشد خود ادامه داد. چنین سناریویی کاهش احتمالی نرخ بهره از سوی فدرال رزرو را بیشتر به تاخیر می‌اندازد. در ابتدای هفته گذشته دلار آمریکا افزایش یافت. با این حال، دلار نتوانست حرکت خود را حفظ کند زیرا داده‌های اقتصادی ایالات متحده در طول هفته ناامیدکننده بود.

در حال حاضر هر اونس طلای جهانی ۸ دلار و ۶۲ سنت افزایش قیمت را تجربه کرده‌است و به قیمت ۲ هزار و ۳۳۹ دلار در هر اونس رسیده‌است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899714

دیگر خبرها

  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ |برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • دلار باز هم سقوط کرد/ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد