Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم؛ دکتر حسن اکبری؛ متخصص آسیب‌شناسی سلولی با تاکید بر این نکته که نخستین سد دفاعی بدن در مقابل عفونت‌های ویروسی سیستم ایمنی بدن است، اظهار کرد: این روز‌ها با شیوع ویروس کرونا در کشورمان و الزام به استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده‌، میزان استفاده از آن‌ها بسیار افزایش یافته است اما در بعضی مواقع از این مواد ضدعفونی‌کننده به درستی استفاده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص آسیب‌شناسی سلولی تصریح کرد: بر اساس راهنمایی‌های سازمان جهانی بهداشت  مربوط به ضد عفونی سطوح مختلف اعم از در، دیوار، دستگیره، لباس و تخت مریض با محلول‌های کلر دار  از محلولی مانند وایتکس استفاده می‌شود.

دکتر اکبری درباره میزان آسیب‌پذیری ریه توسط محلول‌های کلردار متذکر شد: اگر شما در یک محیط بسته کوچک مانند حمام قرار بگیرید و فقط نیم لیتر وایتکس را به در و دیوار حمام بریزید، بعد از گذشت 30 دقیقه ریه‌های یک فرد سالم آسیب جدی می‌بیند و در بعضی موارد فرد دچار بیهوشی خواهد شد!

وی یادآور شد: شخصی که به ویروس کرونا مبتلا شده تنها 20 درصد از ریه درگیر ویروس کرونا است اما زمانی که با موادضدعفونی کلردار مانند وایتکس محل نگهداری بیمار ضدعفونی می‌شود، میزان آسیب‌پذیری و کشندگی آن از ویروس کرونا بیشتر خواهد شد.

دکتر اکبری توصیه کرد: ضدعفونی‌کننده‌های طبیعی مانند آب نمک (نمک ارگانیک) غلیظ یا سرکه به راحتی ویروس را از بین خواهند برد و همچنان توصیه ما این است که در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و همچنین در منازل و خیابان‌ها از این موادضدعفونی کلر دار استفاده نکنید و برای جایگزین می‌توانید محلول آب نمک ارگانیک غلیظ (سنگ نمک) را تهیه کنید تا ریه‌ با مشکل جدی رو به رو نشود.

او تاکید کرد: با توجه به استفاده موادضدعفونی کلردار و مشکلات مربوط به امور تغذیه، تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا فراهم است.

دکتر اکبری گفت: گاز کلر، نخستین سلاح شیمیایی بود در جنگ جهانی اول که توسط آلمانی‌ها در این جنگ استفاده شد و 5 هزار نفر به دلیل گاز کلر کشته شدند؛ یکی از دلایل ما مبنی استفاده نکردن از گاز کلر به خصوص در اتاق بیماران، بخاطر سمی و کُشنده بودن این گاز است.

او افزود: در مبارزه با ویروس کرونا، سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است زیرا ما چندین رده دفاعی در سیستم ایمنی بدن را مشاهده می‌کنیم و نخستین رده، ماکروفاژ‌ها یا بیگانه‌خوار‌ها هستند و سلول‌های دندریتیک نیز قلمداد می‌شوند که واکنش‌های این گروه از سلول‌های ایمنی بدن غیراختصاصی و با صرف انرژی بالایی صورت می‌گیرد.

این متخصص آسیب‌شناسی سلولی خاطرنشان کرد: به دلیل مصرف انرژی بالا توسط سلول‌های فوق و همچنین فعال سازی لنفوسیت‌های T و B برای برخورد و مبارزه اختصاصی باید میزان انرژی بدن کافی باشد تا بتواند تمام رده‌ها را علیه این ویروس فعال کند بنابراین نوع تغذیه مردم برای تامین انرژی بدن بسیار مهم است.

او ادامه داد: مشکلی که در تغذیه مردم وجود دارد، مواد نگهدارنده است؛ برای مثال نانی که مصرف می‌شود بدون سبوس است یا آب مصرفی حاوی کلر فراوان است همچنین نمک مورد استفاده حاوی ید مولکولی سمی است و خمیردندان‌ها، حاوی فلوئور سمی است بنابراین تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن فراهم است!

دکتر اکبری در پایان به باشگاه خبرنگاران گفت: تمام راه‌حل مبارزه با ویروس کرونا، سمپاشی و ضدعفونی کردن با موادضدعفونی کلردار نیست بلکه باید موادی ارگانیکی و اصلاح تغذیه با غذا‌های سنتی به‌جای غذا‌های فست‌فودی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن ضدعفونی کننده ویروس کرونا دکتر اکبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)

پزشکان امیدوارند این ربات در تشخیص ایمن و دقیق تر سرطان ریه موثر باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، پزشکان بر این باورند که تشخیص زودهنگام در حفظ زندگی مبتلایان به سرطان موثر است.

براساس گزارش موسسه ملی سرطان سالانه 125 هزار نفر در آمریکا به خاطر سرطان ریه جان خود را از دست می‌دهند.

این ریز روبات که از دستگاه‌های فعلی دقیق‌تر و ظریف تر است قادر به حرکت در محدوده گسترده تری از ریه و تشخیص غده و زائده های ریزتر و مشکوکتری است.

جزئیات بیشتر در باره نحوه کار و عملکرد این ربات را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: راهی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه روش درمانی جدید برای سرطان ریه ۷ علامت ابتلا به سرطان ریه

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • آتش سوزی دو انبار کالا در شهر ری
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟