Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@17:00:55 GMT

استقبال نروژ برای پیوستن به کاهش تولید اوپک پلاس

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۳۴۸۲

استقبال نروژ برای پیوستن به کاهش تولید اوپک پلاس

نروژ که بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز غرب اروپا است، اعلام کرد اگر تولیدکنندگان بزرگ جهان با محدودیت عرضه موافقت کنند، کاهش تولید نفت خود را بررسی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، تینا برو، وزیر نفت و انرژی نروژ در ایمیلی به رویترز اعلام کرد که اگر گروه بزرگ تولیدکنندگان نفت با کاهش تولید به میزان قابل توجه موافقت کنند، در صورتی که این اقدام از مدیریت منابع و اقتصاد ما حمایت کند، نروژ هم کاهش یکجانبه تولید خود را مورد بررسی قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بدون اشاره به میزان احتمالی کاهش تولید نفت گفت: نروژ سرگرم مذاکره با سایر کشورهای تولیدکننده نفت است.

اوپک پلاس سرگرم مذاکره روی کاهش تولید نفت معادل ۱۰ درصد از تقاضای جهانی یا ۱۰ میلیون بشکه در روز است و تولیدکنندگان عضو این گروه با توجه به بی سابقه بودن این اقدام، انتظار دارند تولیدکنندگان خارج از اوپک پلاس نظیر آمریکا هم مشارکت کنند اما واشنگتن هنوز وعده ای برای پیوستن به این تلاشها نداده است.

نروژ که حدود دو درصد از تقاضای جهانی برای نفت را تامین می کند، عضو اوپک نیست. با این حال این کشور چندین بار در سالهای ۱۹۹۰، ۱۹۹۸ و ۲۰۰۲ تولیدش را همسو با سایر تولیدکنندگان در واکنش به سقوط قیمتهای نفت کاهش داده است.

در نیمه اول سال ۲۰۰۲ نروژ در واکنش به سقوط قیمت نفت به پایین ۲۰ دلار که پس از حملات ۱۱ سپتامبر به آمریکا روی داد، تولیدش را حدود ۱۵۰ هزار بشکه در روز کاهش داد.

تولید نفت نروژ در فوریه امسال ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز بود که به مدد افزایش تولید شرکت دولتی اکوئینور، ۲۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت.

اکوئینور در ۳۰ مارس اعلام کرد که انتظار دارد تولید روزانه میدان اسوردراپ که بزرگترین میدان نفتی اروپا است، از حدود ۳۵۰ هزار بشکه در روز در اواخر سال ۲۰۱۹ به ۴۷۰ هزار بشکه در روز در اوایل مه صعود کند.

قیمتهای نفت در پی فلج شدن تقاضا تحت تاثیر شیوع بیماری کووید ۱۹ و  شکست مذاکرات اوپک پلاس و امتناع روسیه از پذیرش پیشنهاد اوپک برای کاهش بیشتر تولید نفت و جنگ قیمت نفت میان عربستان سعودی و روسیه، در مارس حدود ۵۵ درصد و در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ حدود ۷۰ درصد سقوط کرد.

بر اساس گزارش رویترز، قیمت نفت دریای شمال هفته گذشته به مرز ۲۱ دلار و ۶۵ سنت در هر بشکه سقوط کرد که پایینترین قیمت در ۱۸ سال اخیر بود و از آن زمان تحت تاثیر امیدواری بازار به توافق کاهش تولید اوپک پلاس به محدوده ۳۰ دلار بهبود پیدا کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید نفت نروژ توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک قيمت نفت بشکه در روز کاهش تولید اوپک پلاس تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱

بازار جهانی نفت با کاهش درگیری‌ها در خاورمیانه به ثبات نسبی دست یافت. شاخص نفت برنت انگیس و وست تگزاس اینترمدیت آمریکا به ترتیب ۸۷.۱۱ و ۸۱.۹۹ دلار در هر بشکه، رسیدند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تشدید تنش‌های منطقه‌ای بازار نفت را دچار نوساناتی کرده بود اما از روز گذشته با بازگشایی بازار‌های جهانی، بار دیگر قیمت نفت به ثبات نسبی دست یافت.

شاخص برنت انگلیس با ۰.۱۱ درصد افزایش به ۸۷.۱۱ دلار رسید. شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۰.۰۹ درصد افزایش، به قیمت ۸۱.۹۹ دلار مبادله شد.

در جدیدترین بروزرسانی قیمت نفت خاورمیانه، نفت سنگین ایران با ۰.۷۰ درصد کاهش، به ۸۲.۵۷ دلار در هر بشکه رسید. نفت سنگین عربستان نیز با سقوط ۲.۰۱ درصدی با قیمت ۸۶.۳۳ دلار مبادله شد. بهای نفت سبک عربستان روز گذشته با ۲.۰۱ درصد کاهش، به ۸۷.۹۳ دلار در هر بشکه رسید.

دیگر خبرها

  • استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱