Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمور باقری اظهار داشت: ۱۹۷ هزار و ۴۷۴ تن کالای اساسی از ابتدای اسفند پارسال تا ۱۵ فروردین از طریق بندر چابهار به سایر نقاط کشور حمل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۳ درصد در تناژ رشد داشته است.

وی بندر چابهار را یکی از بهترین مقاصد تخلیه کالاهای اساسی وارداتی عنوان کرد و افزود: این مقدار کالا بوسیله هفت هزار و ۵۸۶ دستگاه ناوگان باری از این بندر به سایر نقاط کشور حمل شده است که از لحاظ تعداد سفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته با چهار هزار و ۵۱۴ دستگاه از رشد ۶۸ درصدی تعداد سفر برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گندم، برنج و ذرت را عمده کالاهای حمل شده در این مدت از مبدا چابهار به سایر نقاط کشور عنوان کرد و ادامه داد: تلاشگران حمل و نقل به ویژه رانندگان گمنام و بی ادعا، تمام تلاش خود را برای حمل کالاهای اساسی و رفع نیاز مردم به کار می‌گیرند.

وی با اشاره به مشوق‌های پیش بینی شده برای ناوگان حمل و نقل عمومی حمل بار کالاهای اساسی از بندر چابهار گفت: علاوه بر افزایش ۳۰ درصدی سهیه سوخت مقرر شده است به منظور جذب ناوگان به این بندر مهم برای حمل کالای اساسی به ازای هر سه بارنامه مربوط به حمل این قبیل کالاها، یک حواله لاستیک خارج از نوبت برای ناوگان صادر شود.

باقری بندر چابهار را از مهمترین بنادر ایران دانست و افزود: این بندر به دلیل دسترسی به آب‌های آزاد بین المللی از طریق اقیانوس هند از موقعیت استراتژیک در کریدورهای بین المللی برخوردار بوده و یکی از با صرفه ترین مسیرها برای صادرات، واردات و ترانزیت کالا است.

وی همچنین از حمل ۳۱ هزار و ۹۲۴ تن صیفی جات با هزار و ۵۲۳ دستگاه ناوگان باری از ابتدای بهمن ۹۸ تا ۱۵ فروردین ماه جاری خبر داد و تصریح کرد: هنداونه با ۳۰ هزار و ۲۲۸ تن، پیاز با ۹۶۲ تن و موز ۶۴۶ تن بیشترین صیفی جات حمل شده این مدت در استان بوده است.

کد خبر 4892685

منبع: مهر

کلیدواژه: بندر چابهار کالای اساسی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد گرگان طرح غربالگری روز طبیعت سال جهش تولید بیرجند بارش باران ضدعفونی سایر نقاط کشور بندر چابهار حمل و نقل حمل شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهدوی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید سرزده از اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان و نقاط حادثه خیز مسیر گردشگری کامیاران _پالنگان اظهار کرد: جاده‌های مواصلاتی مابین کامیاران و مسیر گردشگری پالنگان از استانداردهای مناسب برخوردار نیست و نقاط حادثه خیز فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه رفع این مشکل چندین سال است که در دستور کار قرار دارد، افزود: این مهم توجه خاص مسؤولان برای تأمین اعتبار دو بانده کردن این مسیر را می‌طلبد تا نقاط حادثه خیر برطرف شده و شاهد حوادث مرگبار نباشیم.

رئیس دادگستری کامیاران از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

مهدوی افزود: در تصادفات جاده‌ای بیشترین خسارت وارد آمده قطعاً از دست رفتن سرمایه انسانی خواهد بود که این امر قابل جبران نیست و اثرات معنوی آن سال‌ها ادامه دارد.

وی تصریح کرد: شهرستان کامیاران علی‌الخصوص روستای تاریخی پالنگان در مسیر ثبت جهانی شدن قرار دارد و در ۳۱ فروردین ماه شاهد برگزاری مراسم عرفانی هزار دف در روستای پالنگان بودیم که بالغ بر ۳۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور داشتند که به دلیل مشکلات زیر ساخت‌ها و کمبودها، شاهد مشکلات و مشقت‌ها و حوادث تلخی برای گردشگران و شرکت کنندگان بودیم.

وی خاطرنشان کرد: جاده روستایی یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای روستاها است و اگر این کار انجام شود، شاهد کاهش مهاجرت و توسعه گردشگری خواهیم بود.

رئیس دادگستری کامیاران تصریح کرد: بسیاری از نقاط گردشگری بکر شهرستان از داشتن راه دسترسی استاندارد محروم هستند، رفع نقاط حادثه خیز و مناسب سازی زیرساخت‌ها یک فرصت مناسب برای راه‌های روستایی است که باعث جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری می‌شود.

مهدوی در پایان بر حمایت دستگاه قضائی از اقدامات اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد و بیان داشت: در سال گذشته با همکاری دستگاه قضائی چندین کیلومتر از حریم جاده‌ی روستایی مسیر گردشگری پالنگان آزادسازی گردید که در این خصوص در سطح استان در رتبه اول قرار داریم که این اقدام به دلیل اهمیت موضوع برای دستگاه قضائی بوده است.

کد خبر 6100275

دیگر خبرها

  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد