Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@09:26:03 GMT

جزئیات طرح سه فوریتی نمایندگان برای تعطیلی یک ماهه کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۴۴۹۸

جزئیات طرح سه فوریتی نمایندگان برای تعطیلی یک ماهه کشور

جمعی از نمایندگان کشور در طرحی سه فوریتی خواستار تعطیلی کشور برای یک ماه شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در طرحی سه فوریتی خواستار تعطیلی کشور برای یک ماه شدند. بر اساس این طرح در کل کشور بر پایه استفاده از ظرفیت اصل ۷۹ قانون اساسی کلیه مراکز دولتی، عمومی و خصوصی به مدت یک ماه از زمان تصویب این قانون تعطیل اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأمین مایحتاج دهک‌های پایین جامعه و واریز حقوق کامل دو ماهه برای تمامی آنها به صورت پیش تراکنش. واریز کمک معیشتی دو ماه پیش رو برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که استثنائاً در این دو ماه بایستی این مبلغ دو برابر شرایط عادی باشد. نمایندگان نحوه تأمین منابع مالی تعطیلی یک ماه کشور را اینگونه عنوان کرده‌اند:

الف: عدم فروش بنزین سهمیه‌ای و ارائه آن به صورت کاملاً آزاد با نرخ واحد ۳۰۰۰ تومان، لازم به ذکر است با توجه به عدم تردد در این مدت و لزوم تخصیص یارانه به مصارف خانگی نظیر آب و برق و اینترنت، بنزین یارانه‌ای در مدت تعطیلی قطع و بودجه‌اش صرفاً مصرف رفاه خانوارها و موارد مذکور خواهد شد.

ب: یک میلیارد دلار مورد نظر دولت با برداشت از صندوق توسعه ملی و با اذن رهبری.

ج: تمامی مبلغ واریزی از صندوق پول جهانی

در ادامه این طرح آمده است: تمامی ارگان‌ها اعم از ستاد کل نیروهای مسلح، نظامی و انتظامی، سپاه، ارتش، بسیج، و حتی ارگان‌های عمومی و نیمه عمومی از ستاد اجرایی فرمان، آستان قدس، شستا و تمامی مجموعه‌های زیر نظر وزارت رفاه و … موظف هستند تا پایان دوره یک ماهه برای مقابله با کرونا همکاری صد در صد با ستاد مقابله در دولت را داشته باشند و هماهنگ عمل کنند و تمامی نیروهای انسانی متخصص، ابزار و امکانات لجستیکی از آمبولانس تا هر چیز دیگری و امکانات مالی ممکن را در اختیار کامل ستاد مقابله قرار دهند.

نویسندگان همچنین نقش صدا و سیما را اینچنین برشمرده اند: صدا و سیما موظف است یکی از شبکه‌های خود را به صورت ۲۴ ساعته در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد تا این وزارت خانه در تمامی ساعات شبانه روز به آموزش و گزارش و پاسخگویی شهروندان بپردازد، لازم به ذکر است گزارش‌های ستاد، گزارش‌های هیأت نظارت بر عملکرد ستاد و بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای شهروندان تنها باید از همین شبکه پخش شود و تمام هزینه‌های این شبکه از محل اعتبارات صدا و سیما باید تأمین شود.

در پایان این طرح آمده است: در خصوص تعطیلی کامل کشور، جلسات هیأت دولت، جلسات علنی مجلس شورای اسلامی و ستاد مرکزی قوه قضائیه رئیس قوه و معاونان آن استثنا بوده و به هیچ وجه نباید تعطیل شود.

امضا گنندگان این طرح عبارتند از:

عبدالکریم حسین زاده، حمیده زرآبادی، طیبه سیاوشی، فاطمه سعیدی، سلحشوری، بهرام پارسایی، فرید موسوی، بهروز بنیادی، ناهید تاج الدین، سیده فاطمه ذوالقدر، سیدمصطفی ذوالقدر، بیگدلی، نگهبان سلامی، داوود محمدی (تهران)، محمد کاظمی (ملایر)،معصومه آقاپور

کد خبر 417472

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قرنطینه ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.    این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس بعدی است که در دور اول، نامزد‌های آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.   ۲۲ حوزه انتخابیه در ۱۵ استان مشغول برگزاری این انتخابات خواهند بود که در ۸ حوزه، «تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.»   در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است؛ در این روش، به رأی دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود.   کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزد‌ها را ثبت می‌کنند.   محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، که در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما از چاپ ۷ و نیم میلیون تعرفه برای این دور از انتخابات خبر داد، گفته «برای حوزه‌های انتخابیه‌ای هم که انتخابات تمام الکترونیکی دارند، تعرفه فرستاده می‌شود.»   بیشتر بخوانید انتخابات الکترونیکی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ مروری بر ۸ ماهِ انتخاباتی   آقای اسلامی افزوده که برای این حوزه‌ها تعداد تعرفه کمتری فرستاده می‌شود تا «اگر اختلالی در انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، از تعرفه‌های کاغذی استفاده شود.»   سخنگوی ستاد انتخابات کشور پیش از این و به تازگی گفته «در حوزه‌هایی که رأی گیری الکترونیکی است، جمع‌بندی نتایج حدود یک ساعت زمان خواهد برد.»

دیگر خبرها

  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان