Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:20:32 GMT

چوپکس تولید کننده انواع محصولات چوب پلاست

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۴۷۵۲

چوپکس تولید کننده انواع محصولات چوب پلاست

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت چوپکس با بیش از ۱۶ سال تجربه تولید پروفیلهای چوب پلاستیک فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ به عنوان اولین تولید کننده پروفیلهای چوب پلاست (wood plastic composite) در ایران آغاز نمود.

چوب پلاستیک در معماری داخلی مدرن، این روزها نقش اساسی را ایفا می‌کند؛ این محصول نوین که امروزه یکی از متریال‌های اصلی در معماری داخلی به شمار می‌آید، تلفیقی از چوب و پلاستیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چوب پلاست چوپکس به دلیل شباهت زیادی که از لحاظ ظاهری به چوب دارد، مورد توجه معماران و طراحان داخلی قرار گرفته است. به همین جهت المان‌هایی که با استفاده از این محصول در معماری داخلی کاربرد دارد را به شما معرفی خواهیم کرد تا بتوانید، سبکی مدرن و نوین را در طراحی داخلی داشته باشید.

سقف کاذب چوبی در معماری داخلی مدرن

اگر به فکر نصب سقف کاذب چوبی در اتاق خود هستید، شکی نیست که یک سقف کاذب چوبی مزایای بسیاری مانند جذب صدا، پنهان کردن لوله و سیم ها، امکان جابجایی، صرفه جویی انرژی و مقاومت در برابر آتش و رطوبت  دارد.

سقف کاذب در معماری برروی سقف اصلی طراحی می‌شود که باعث پوشاندن معایب و زیر ساخت‌های تاسیساتی سقف اصلی خواهد شد؛ علاوه‌براین سقف کاذب ایده‌ای نوین بوده که با نورپردازی‌های اصولی، زیبایی خاصی به فضا می‌بخشد.

سقف چوبی یا سقف گریل از انواع سقف کاذب بوده و به دلیل تولید از پروفیل چوب پلاستیک مزیت‌های بی‌شماری به نسبت چوب خالص دارد که از اصلی‌ترین آن، می‌توان به طول عمر بالای سقف کاذب چوب پلاستیک اشاره نمود. سقف کاذب چوب پلاستیک طراحی‌های بسیار متنوعی را به خود اختصاص داده که به همین نسبت قیمت سقف کاذب چوب پلاستیک نیز متغیر خواهد بود.

سقف کاذب چوبی از جنس پروفیل چوب پلاستیک قابل اجرا در آپارتمان مسکونی و تجاری، رستوران و مراکز خرید بوده که جلوه‌ای خاص و شیک را بوجود می‌آورد. شما می‌توانید با توجه به مکانی که تصمیم به اجرای سقف کاذب چوبی در آن را دارید، کفپوش چوبی نیز استفاده کنید تا به این صورت هارمونی مناسبی در مکان ایجاد شود.

استفاده از پروفیل چوب پلاست به نسبت سایر متریال‌ها از مقاومت بالایی برخوردار بوده، علاوه‌براین که خصوصیات چوب و پلاستیک را جمعا داراست. انواع سقف کاذب چوب پلاستیک با توجه به محل مورد نظر اجرا می‌شود و یکی از مزیت‌های سقف کاذب چوب پلاست امکان نصب چراغ و نورپردازی مناسب آن است. استفاده از پنل‌های مربعی شکل در مرکز سقف کاذب چوبی و نصب لامپ در آن‌ها، یکی از راه‌های مناسب برای صرفه جویی هر چه بیشتر در هزینه‌هاست.

 

نرده چوبی در معماری داخلی مدرن

نرده چوبی در معماری داخلی مدرن، عنصری فرعی بوده که طرفداران خاص خود را دارد. نرده چوبی ساخته شده از پروفیل چوب پلاستیک، بیشتر در معماری داخلی ویلا و عمارت‌های بزرگ کاربرد دارد که نه تنها از لحاظ ظاهری فضا را تغییر خواهد داد، بلکه به عنوان جانپناه و محافظی امن در راه پله به شمار می‌آید. علاوه‌براین نرده چوبی در آپارتمان نیز به عنوان حصار پاسیو یا حیاط خلوت مورد استفاده خواهد بود. نوعی از نرده چوبی در معماری مدرن که بسیار پر کاربرد است را در تصویر مشاهده می‌کنید که کاملا جلوه‌ای دکوری در طراحی داخلی دارد.

کاربرد چوب پلاستیک در محوطه سازی و نرده چوبی زیاد است و می‌توان از محصولات چوب پلاستیک در طراحی و اجرای المان‌هایی همچون: مبلمان و سازه، نرده چوبی، کفپوش چوبی استفاده کرد. علاوه‌براین می‌توان از انواع پروفیل چوب پلاستیک در روف گاردن یا بام سبز که به نوعی محوطه سازی محسوب می‌شود به طور گسترده‌ای استفاده کرد.

چوب پلاستیک محصولی منحصر بفرد بوده و همانطور که در بالا اشاره کردیم، تلفیقی از بازیافت چوب و پلاستیک همراه با آرد مخصوص است که شباهت زیادی به چوب داشته اما کیفیت بالایی دارد. از لحاظ کیفی می‌توان این گونه بیان کرد که چوب پلاستیک به دلیل برخورداری از استحکام چوب و پلاستیک به طور همزمان محصولی بسیار مقاوم است.

انواع نرده چوبی که با استفاده از پروفیل چوب پلاستیک تولید می‌شود، در دکوراسیون داخلی و همچنین طراحی فضای باز کاربرد دارد. انواع نرده چوبی با در نظر گرفتن متراژ مساحت، فضای مورد نظر، نوع کاربرد و دیگر موارد متفاوت است. به همین جهت می‌توان انواع نرده چوب پلاستیک را به دسته‌های متفاوت از جمله: نرده چوبی تراس، نرده چوبی باغچه، نرده چوبی پله، نرده چوبی ویلا، حصار چوبی و … تقسیم بندی کرد؛ از این رو شما می‌توانید نرده چوب پلاستیک را جهت مصارف متعدد مورد استفاده قرار دهید.

محوطه سازی روف گاردن

محوطه سازی روف گاردن این روزها در کشور ایران بسیار مورد استقبال قرار گرفته است؛ محوطه روف گاردن فعالیتی تخصصی بوده که با توجه به استحکام بام آپارتمان یا منزل مسکونی انجام خواهد شد. روف گاردن علاوه‌براین با توجه به طرح ارائه شده توسط معمار و نیز سلیقه کارفرما اجرا می‌شود که همین امر همچنین در قیمت روف گاردن تاثیر گذار خواهد بود.

چوپکس از تولید تا طراحی و اجرا همراه شماست.

ما آماده ارائه بهترین خدمات و مشاوره رایگان به شما مشتریان گرامی در تهران و سراسر ایران هستیم.

 

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار محصولات چوبی معماری داخلی مدرن چوب و پلاستیک علاوه براین محوطه سازی نرده چوبی روف گاردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • انواع مهتابی ال ای دی دیواری در الکتریکی آنلاین
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد