Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا صفی خانی ازفعالیت 17 واحد تولید الکل و ژل ضدعفونی کننده در لرستان خبرداد.

به گزارش  خبرگزاری برناازلرستان؛صفی خانی  در جریان دیدار برخی از اعضای ستاد استانی کرونای لرستان با نماینده ولی فقیه در لرستان،اظهار  کرد: آغاز شیوع کرونا ویروس همزمان با ایام پرتقاضای پایانی سال که تکالیف سنگینی از حیث لزوم تنظیم بازار شب عید ایجاد می کند همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: با این وجود این سازمان در آغاز با بسیج امکانات و تقسیم کار تخصصی ابتدا بمنظور مدیریت تنش روانی و تقاضای کاذب، ضمن هماهنگی با واحدهای تولیدی و استقرار تیم های بازرسی ویژه در این مبادی، علاوه بر سهمیه بندی ظرفیت جاری و موجودی الکل صنعتی واحدهای تولیدی، ظرفیت های جدید تولیدی را نیز برنامه ریزی نمود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح  کرد: در نتیجه با تقسیم خروجی واحدهای تولیدی بین واحدهای بسته‌بندی و تولیدکننده محلول ضدعفونی و ژل، بسته های نهایی را با نظارت و کنترل دقیق تاآخرین حلقات توزیع هدایت نموده، کما اینکه در حال حاضر شاهد وفور اقلام موصوف در شبکه توزیع استان هستیم.

صفی خانی با اشاره به اینکه در گام بعدی برای ایجاد فضای دستیابی به راه حل سریع و ممکن، با تکیه بر ظرفیتهای ارزشمند قابل دسترس، میزان 120هزار لیتر آب ژاول 10% تامین و در شبکه معین در سراسر استان توزیع گردید، افزود: در حوزه ماسک و دستکش نیز باتوجه به تصمیمات جلسه استانی 6 فرودین ماه ستاد مقابله با کرونا، تامین و توزیع انواع ماسک و دستکش نیز به این سازمان واگذار گردید .  

او گفت: در جهت ضرورت کنترل و پایش فرآیندهای تامین و توزیع انواع ماسک و دستکش، تعداد سه کمیته تخصصی تحت عناوین کمیته اطلاع رسانی، پشتیبانی و تامین مواد اولیه و بازرسی و کنترل کیفیت در سازمان تشکیل شده است.

مسئول کمیته تدارکات و پشتیبانی ستاد مبارزه با بیماری کرونای لرستان ،خاطر نشان  کرد: اکنون 17 واحد تولیدی در زمینه الکل، ژل ضد عفونی دست و محلول ضدعفونی کننده در حال فعالیت هستند.

او تاکید کرد: همچنین 12 واحد دارای مجوز نیز در حال تولید ماسک با ظرفیت روزانه 80  هزار ماسک هستند که سه واحد دیگر نیز وارد مدار تولید می شوند.

صفی خانی گفت: با عنایت به فعالیت واحدهای تولید ماسک در سطح استان خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته روزانه حدود 80 تا100 هزار ماسک توسط مباشرین بر اساس جمعیت بین داروخانه ها و تجهیزات پزشکی هر شهرستان با قیمت مصوب جهت مصرف کنندگان ۲۵۰۰ تومان به وفور توزیع می شود.

او بیان کرد: لذا هم استانی عزیز می توانند با مراجعه به داروخانه ها و تجهیزات پزشکی ماسک مورد نیاز خود را دریافت نمایید، البته کارگاه های جهادی نیز به صورت مستمر تعداد قابل توجهی ماسک تولید می کنند.

صفی خانی یادآورشد: همچنین برای نظارت بر توزیع عادلانه و درست اقلام بهداشتی بازرسین سازمان صمت، تعزیرات حکومتی، معاونت غذا دارو و سایر دستگاه ها روزانه با دریافت لیست توزیع؛ واحدهای دریافت کننده را رصد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفین به شدت برخورد خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان   تاکیدکرد: هم استانی های لرستانی می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۲۴ تماس حاصل نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در ایران واحدهای تولید صفی خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی