Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@23:18:32 GMT

آیا پیک کرونا را رد کرده‌ایم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۵۵۲۸

آیا پیک کرونا را رد کرده‌ایم؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، مسعود یونسیان افزود: هرچند تعداد بیماران در روزهای اخیر کاهش یافته است، اما تاکنون کنترل اپیدمی حاصل نشده و نمی‌توانیم ادعا کنیم از پیک بیماری عبور کرده‌ایم. کاهش روند ابتلا هنوز ما را به این نتیجه نرسانده است که ما به پیک بیماری رسیده‌ایم و شواهد کافی نیز در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: کاهش تعداد مبتلایان طی چند روز نباید این تصور را اجاد کند که میزان شیوع بیماری کاهش یافته است و همینطور افزایش چند روزه نباید خیلی ما را نگران کند. ذات این اپیدمی با فراز و نشیب همراه است. آمار هفته های گذشته نیز حاکی از آن بودند که بعد از هر پیک، ممکن بود موقتا کاهشی را تجربه کنیم ولی بعدا افزایش تعداد موارد جدید را داشتیم و تعادل نسبی موقت در سطحی بالاتر برقرار می شد و این روند ادامه داشت.

یونسیان ادامه داد: اینکه چه زمانی کاهش تعداد موارد جدید، واقعی و پایدار خواهد بود، زمانی مشخص می شود که کاهش مستمر و شدید موارد جدید را داشته باشیم که تاکنون شاهد آن نبوده ایم.

کاهش اقدامات کنترلی، مانند آتش زیرخاکستر عمل خواهد کرد

این استاد دانشگاه تاکید کرد: اگر ما قبل از اینکه به مرحله کنترل برسیم شروع کنیم به سست کردن استراتژی های کنترلی، این آتش زیر خاکستر مجددا شعله خواهد کشید و تبعات اقتصادی آن هم بیشتر شده و هم طولانی مدت خواهد بود. همچنین کاهش نسبی در برخی استان ها و افزایش آن در تعدادی دیگر از استان ها شاهد دیگری دال بر عدم کنترل اپیدمی و عدم عبور از پیک بیماری است.

وی با اشاره به اینکه در کوتاه مدت امید به داشتن واکسن و دارو نداریم، گفت: بازگشت سختگیری های ما باید مرحله ای باشد و نمی توان یکدفعه آن ها را رها کرد. این استراتژی بازگشت تدریجی که توسط دولت اتخاذ شده منطقی است، فقط به نظر من زمان شروع آن هنوز فرانرسیده و بهتر است عجله نکنیم.

یونسیان با اشاره به اینکه ما باید پتانسیل بالای انجام تست را برای خودمان ایجاد کنیم، گفت: هنوز نمی توانیم بیماران را به طور کامل شناسایی و موارد تماس یافته را به درستی شناسایی و قرنطینه کنیم. قرنطینه به معنای درست این است که روزانه از وضعیت این افراد مطلع باشیم و افراد علامت دار را به درستی شناسایی و آنان از دیگران جدا کنیم.

وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که هر موقع ۱۰ برابر موارد مثبت تان، تست انجام دادید، می توانید امیدوار باشید که روند بیماریابی به درستی انجام می شود. یعنی اگر ما روزی حدود ۲۵۰۰ بیمار شناسایی می کنیم باید ۲۵ هزار تست انجام دهیم.

یونسیان ادامه داد: غربالگری از هر فرد اگر فقط یک بار انجام شود، ارزش چندانی نداشته و باید این کار حداقل هفته ای یک بار برای هر فرد انجام شود تا بشود تغییرات افراد طی زمان را چک کرد. فردی که برای مثال یک ماه پیش غربال شده و فاقد علایم بوده است، باید در هفته های بعدی هم مجددا غربال شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: غربالگری ویروس کرونا تست کرونا پیک کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری