Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:00:43 GMT

لنزهای تماسی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند؟

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۵۸۳۳

لنزهای تماسی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند؟

«لنزهای تماسی برای افراد بسیاری ابزاری مفید محسوب می‌شوند زیرا می توانند طیف وسیعی از مشکلات بینایی را اصلاح کرده و حتی از نظر زیبایی‌شناختی انتخاب بهتری نسبت به عینک باشند. اما در حال حاضر که همه نگران ایمنی خود در برابر کروناویروس جدید هستند، به افرادی که از لنزهای تماسی استفاده می کنند توصیه شده است تا از عینک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش ایسنا، عصر ایران به نقل از «مدیکال دیلی» نوشت: «استفاده از لنزهای تماسی می تواند کاربران آنها را در معرض خطر آلودگی با کروناویروس جدید قرار دهد. استفاده از لنزهای تماسی می تواند موجب خارش و سوزش چشم ها شود. احساس ناراحت کننده در چشم ها می تواند فرد را وادار به مالش چشم ها با دست خود کند. از آنجایی که پرهیز از لمس صورت، از جمله دهان، بینی و چشم ها برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ توصیه شده است، انجام این کار به واسطه استفاده از لنزهای تماسی می تواند به بروز مشکلی بزرگ منجر شود.

اگر دست های فردی که از لنزهای تماسی استفاده می کند به ویروس آلوده باشد، لمس و مالش چشم ها می تواند ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را به همراه داشته باشد. چشم ها به بینی متصل هستند، از این رو ویروس می تواند به راحتی به دستگاه تنفسی فرد نفوذ کند.

آکادمی چشم پزشکی آمریکا اخیرا طی یک بیانیه به افرادی که از لنزهای تماسی استفاده می کنند توصیه کرده است تا طی دوران همه‌گیری بیماری از عینک استفاده کنند. استفاده از عینک نه تنها به افراد در پیشگیری از لمس صورت خود کمک می کند، بلکه یک لایه محافظ دیگر در برابر کروناویروس را در اختیار آنها قرار می دهد.

عینک ها می توانند منطقه بزرگ‌تری از صورت شما را محافظت کنند. آنها می توانند همانند یک محافظ در برابر قطرات آلوده ای که در هوا پخش می شوند، عمل کنند. البته باید به این نکته اشاره داشت که میزان کارایی عینک های طبی برای محافظت در برابر ویروس به اندازه عینک های ایمنی نیست.

اگر همچنان قصد دارید طی دوران همه‌گیری بیماری از لنزهای تماسی استفاده کنید، کارشناسان شست‌وشوی منظم دست ها پیش از گذاشتن و برداشتن آنها را توصیه کرده اند. زمانی که با نیاز به مالش چشم ها مواجه هستید نیز استفاده از یک دستمال تمیز به جای دست ها توصیه شده است.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لنزهای تماسی استفاده چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بازار عینک‌های هوشمند یک دنیای پر تحرک است که همواره در حال تغییر و تحول است. از سال ۲۰۲۲ این بازار با ارزشی فراتر از یک میلیارد دلار ظاهر شده است و به طور پیوسته در حال گسترش است. با نرخ رشد خیره کننده‌ای که تا سال ۲۰۳۰ پیش بینی می‌شود، عینک‌های هوشمند به یکی از جذاب‌ترین و پر رونق‌ترین بازار‌های دنیای فناوری تبدیل شده اند.

این رشد ناشی از افزایش نیاز به دستگاه‌هایی است که به طور همزمان قادر به انجام وظایف پیچیده و ارائه تجربیات کربری منحصر به فرد هستند. با پیشرفت فناوری پوشیدنی، ارتقاء فناوری‌های دیجیتال و به کار گیری فناوری ۵G بازار عینک‌های هوشمند به یک مکانی از تحول و نوآوری تبدیل شده است که همواره برای کشف و کاربرد‌های جدید آماده است.

علیرضا یحیایی، یکی از مجریان این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا گفت: این محصول یک دمو (نسخه نمایشی) و گجت پوشیدنی است و عینک هوشمند دستیار محسوب می‌شود که می‌تواند با قابلیت‌های صوتی در زمان واقعی، به مسیریابی در محیط‌های پیچیده و تشخیص دقیق اشیاء، به کاربران کمک کند.

وی افزود: این محصول برای افراد نابینا، دانشجویان، اساتید دانشگاه، متخصصان، پزشکان و کادر درمانی و حتی افراد عادی کاربرد دارد، اما در حال حاضر گروه هدف ما افراد نابینایان هستند؛ این عینک با استفاده از پردازش تصویر و هوش مصنوعی مسیر را برای نابینایان آنالیز و شناسایی می‌کند و به وسیله اسپیکر‌هایی که درون سیستم تعبیه شده است، اعلام می‌کند فرد به سمت چپ یا راست حرکت کند. جلوی او انسان، ماشین، مانع و چاله‌ای قرار دارد. 

یحیایی تصریح کرد: در حال حاضر خط بریل در کافه ها، رستوران‌ها و در سطح شهر خیلی کم وجود دارد. صفحه تلفن‌های همراه نیز بریل نیست. یکی از قابلیت‌هایی که این محصول دارد، قرائت متون عادی برای افراد نابیناست.

وی تاکید کرد: این محصول ضمن اینکه برای افراد نابینا امکاناتی از قبیل توصیف‌های صوتی، کمک به مسیریابی وتشخیص اشیاء فراهم می‌کند و زندگی روزمره افراد نابینا را بهبود می‌بخشد؛ همچنین برای دانشجویان نیز به منظور ارائه محتوای آموزشی تعاملی، شبیه سازی‌های آزمایشگاه مجازی و محتوای آموزشی جذاب را فراهم کند.

یحیایی گفت: این محصل ابزار‌های بی قیاس برای کمک به پزشکان و کادر درمانی در زمان عمل ها، مشاوره‌ها و تشخیص‌ها را فراهم می‌کند و برای افراد متخصص نیز زمینه‌ای برای دسترسی آسان به اطلاعات، همکاری از راه دور و اجرای فرایند‌های راهنمایی شده به وجود می‌آورد.

این پژوهشگر خاطرنشان کرد: این محصول هم اکنون نمونه مشابه داخلی ندارد و در مرحله ثبت اختراع است.

وی اضافه کرد: ما برای تولید نمونه اولیه این محصول نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه داریم. متاسفانه اعمال تحریم‌ها شرایط کار را برای ما سخت‌تر کرده اند. یکی از مشکلات اصلی مان این است که مجبوریم قیمت این دمو را به دلار اعلام کنیم، زیرا قیمت ریال ثبات ندارد و همه قطعات این محصول وارداتی هستند به همین دلیل نوسان‌های بازار روند اجرای کار ما را دچار نوسان کرده است.

به گفته یحیایی، امیدواریم دولت برای رفع این مشکلات با در نظر گرفتن تسهیلات ویژه به دانشجویان، ما را در این زمینه کمک کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • عینک هوشمند جدید زاکربرگ با توانایی‌های باورنکردنی
  • عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • جمیله علم الهدی در پاکستان، «بانوی اول» شد /تصاویری از حضور در مراسم افتتاح با عینک آفتابی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران