Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسن رخ شاد در گفت وگو با ایسنا، ماهیت بیماری کووید – ۱۹ را تنفسی دانست و اظهار کرد: این بیماری از طریق ذرات تنفسی منتقل می شود و هر بیماری که از طریق تنفس منتقل شود کنترل آن سخت است.

وی با اشاره به نوپدید بودن کروناویروس، افزود: این بیماری فقط چند ماه است که در جهان شیوع پیدا کرده و لذا هنوز شناخته شده نیست و نمی توانیم رفتار آن را پیش بینی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط حفاظت فردی نقش مهم و پررنگی در عدم ابتلا به کرونا دارد.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیردار و غیر واگیردار دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه همه افراد در معرض ابتلا به کرونا هستند، گفت: کودکان به راحتی می توانند منتقل کننده کروناویروس باشند.

رخ شاد، افراد دارای بیماری های قلبی و عروقی و نارسایی قلبی را بیشتر در معرض خطر دانست و تصریح کرد: افرادی که دچار فشار خون و قند خون کنترل نشده هستند، شانس بیشتری برای ابتلا به کرونا دارند. بیماری های تنفسی زمینه ای همچون آسم شدید و برونشیت نیز می تواند افراد را مستعد ابتلا کند.

وی با بیان اینکه افراد چاق، مبتلا به ایذر و تحت شیمی درمانی باید بیشتر از خود مراقبت کنند، گفت: مبتلایان به سرطان و انواع بدخیمی ها قرنطینه خانگی را رعایت کنند. همچنین افرادی که به دلایل مختلف کورتون و کورتیزول مصرف می کنند، بیشتر از افراد عادی در معرض خطر هستند.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن قدردانی از هم استانی ها در رعایت قرنطینه، عنوان کرد: خوشبختانه آمار مبتلایان به کرونا در گیلان رو به کاهش است، اما مردم همچنان باید حفاظت فردی و قرنطینه خانگی را رعایت کنند تا بتوانیم چرخه انتقال کروناویروس را قطع کنیم و کووید – ۱۹ به سرنوشت سارس دچار شود.

رخ شاد، از مردم خواست قرنطینه را جدی بگیرند و یادآور شد: روزی که متولیان بهداشت و درمان کشور پایان قرنطینه را اعلام کنند، مردم می توانند با اطمینان و بدون وسواس به کارهای عادی خود بازگردند، اما در حال حاضر حفاظت فردی و قرنطینه یک اولویت است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده مردم از ماسک و دستکش، اضافه کرد: افرادی که باید برای انجام کارهای ضروری بیرون از خانه باشند، حتما دستورالعمل های ایمنی را رعایت کنند تا موجب انتقال کرونا نشوند.

منبع: الف

کلیدواژه: ابتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۶۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن