Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@15:33:19 GMT

گزینه‌های اقتصادی برای هیئت‌مدیره پرسپولیس

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۷۵۲۲

گزینه‌های اقتصادی برای هیئت‌مدیره پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در حالی بدون مدیرعامل توسط مهدی رسول پناه رئیس هیئت مدیره این باشگاه اداره می‌شود که دو تن از پنج عضو هیئت مدیره نیز با استعفا از این جمع خارج شده اند.

ایرج عرب که در نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر به دلیل عدم شفاف سازی مالی توسط محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل وقت سرخ‌ها از این باشگاه جدا شد با تأیید استعفایش از سوی وزیر ورزش و جوانان، دیگر به جمع مدیران پرسپولیس بازنگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مهدی محمد نبی نیز با توجه به حضور در پست سرپرستی دبیرکلی فدراسیون فوتبال تصمیم به استعفا از هیئت مدیره پرسپولیس گرفت تا رسول پناه و مهرداد هاشمی و علی رغبتی در جمع مدیران این باشگاه باقی بمانند.

مشکلات مالی فراوان پرسپولیس بابت محکومیت در پرونده‌های حقوقی بازیکنان و مربیان پیشین خارجی خود سبب شده تا مسعود سلطانی فر در جایگاه رئیس حقوقی مجمع این باشگاه تصمیم به حضور افراد اقتصادی در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بگیرد.

وزارت ورزش که یکی از شعارهای سال گذشته خود را با هدف خصوصی سازی باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال تهران به امسال موکول کرده است قصد دارد در راستای این هدف کلی، افرادی را که می‌توانند بخشی از هزینه‌های پرسپولیس را بدهند وارد بدنه مدیریتی سرخ‌ها کند.

پیگیری‌ها نشان از حضور چهره‌ای نسبتاً ورزشی که تجربیات فراوانی در عرصه اقتصادی دارد در ترکیب هیئت مدیره پرسپولیس دارد. همچنین شخص دیگری هم که قرار است به کابینه هیئت مدیره پرسپولیس اضافه شود کاملاً اقتصادی است تا بتواند راهکارهای لازم را برای کم کردن بار مشکلات مالی سرخ‌ها فراهم کند.

البته چنین نسخه‌ای را پیش از این نیز از سوی وزارت ورزش برای سرخابی‌های پایتخت شاهد بودیم اما خبری از کاهش بدهی‌های این باشگاه نبود.

باید دید اعضای جدید هیئت مدیره پرسپولیس که به احتمال فراوان تا نیمه اردیبهشت ماه معرفی خواهند شد چه کمکی به تحقق شعار همیشگی وزارتخانه و همچنین حل مشکلات مالی سرخ‌ها خواهند کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پرسپولیس هیئت مدیره پرسپولیس سرخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: باید کارگروه‌های تأمین مالی به همت اتاق‌های استانی تشکیل شود تا زمینه استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی فراهم آید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران، محمد خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، با اشاره به وضعیت نامناسب منابع مالی بانک‌ها و تلاش آنها روی اعطای تسهیلات تکلیفی، پیشنهاد ایجاد کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور را مطرح کرد. این کارگروه‌ها توان هدایت بنگاه‌ها به سمت استفاده بهینه از منابع بازار سرمایه را دارند.

رئیس اتاق خرم‌آباد  ضمن تأکید بر اهمیت نقش بازار سرمایه در تأمین منابع مالی موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: در گذشته واحدهای اقتصادی وابستگی خاصی به منابع بانکی داشتند؛ اما امروز ظرفیت‌های بازار سرمایه به حدی است که می‌توان از میزان اینم وابستگی بکاهیم و سراغ روش‌های جدید تأمین مالی برویم.

به اعتقاد او باید از روش‌های سنتی عبور کرد و به کمک شیوه‌های جدیدی که در سطح دنیا رایج است، منابع موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: چند سالی است که به دلیل شرایط اقتصادی حاکم، سیاست‌های بانک مرکزی به سمت سیاست‌های انقباضی پیش رفته و همین عامل موجب شده تا بانک‌های عمل نتوانند پاسخ‌گوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی و حتی پروژه‌های شهرداری باشند. در واقع بانک‌ها تنها تا 80 درصد منابع خود را می‌توانند در قالب تسهیلات بپردازند و از آنجا که سیاست‌های انقباضی مطرح است، مانند گذشته نمی‌توانند در تأمین منابع بنگاه‌ها نقش بازی کنند.

رئیس اتاق خرم‌آباد، متناسب با کم‌رنگ شدن نقش بانک‌ها در پروسه تأمین مالی و از طرفی نیاز مبرم واحدهای اقتصادی به نقدینگی جدید، پیشنهاد داد: کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور و با حضور نماینده یک شرکت کارگزاری، مدیران سازمان‌های دولتی مربوطه، نماینده شهرداری و نمایندگان اتاق شکل بگیرند و در راستای هدایت صاحبان پروژه‌های تجاری و اقتصادی به استفاده از بازار سرمایه، حرکت کنند.

خاکی تصریح کرد: ظرفیت این کارگروه در این است که متقاضیان منابع مالی را در استفاده از بازار سرمایه راهنمایی کنند تا آنها بتوانند از بهترین و مناسب‌ترین روش تأمین مالی بهره ببرند. از طرفی این کارگروه‌ها باید به صورت استانی فعالیت کنند چراکه صنایع و ظرفیت‌های هر استان با استان دیگر متفاوت است.

رئیس اتاق خرم‌آباد تأکید کرد: دبیرخانه این کارگروه می‌تواند در اتاق و ذیل دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استانی، شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • از افشین پیروانی بپرسید اوسمار بماند یا نه | او برای نیم‌فصل بهترین گزینه بود
  • 3 گزینه اوسمار برای جانشینی کاپیتان پرسپولیس