Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه کارکنان خستگی ناپذیر این سازمان در شرایط حساس کنونی و در راستای حفظ رفاه حال هموطنان تا پای جان تلاش می‌کنند، گفت: 110 نفر از کارکنان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیر خدمت، به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که ۲ تن از آن‌ها جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد تیموری  اظهار داشت: در سال 99 شاهد درخشش انسان‌های بی‌ادعایی هستیم که تمام ایام نوروز خود را در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای نگهداری از راه‌ها و تردد ایمن مردم صرف کرده‌اند.

وی افزود: کارکنان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سربازان گمنامی هستند که به هنگام بروز سیل، ریزش کوه و یا برف و یخبندان به مسافران و رانندگان در جاده‌ها با هدف ارتقا ایمنی سفر،‌ تردد روان و ارتقا خدمات حمل‌ونقل برای کاربران راه‌ها فعالیت و خدمت‌رسانی می‌کنند.

عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با توجه به اینکه 90 درصد حمل‌ونقل بار و مسافر در شبکه جاده‌ای کشور به طول 220 هزار کیلومتر انجام می‌شود و حجم جابجایی‌های روزانه در شرایط عادی به حدود روزانه 8 میلیون تردد می‌رسد، تصریح کرد: فعالیت در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یکی از مشاغل سخت و طاقت فرسا به حساب می‌آید چراکه ضمن حراست از سرمایه‌های ملی،‌ ایمنی تردد برای استفاده کنندگان از راه‌ها را نیز فراهم می‌سازند. این سازمان از نظر مسئولیت پذیری و با توجه به کمبود‌ها، همواره با اقدامات جهادی توانسته است از جبهه‌های خدمت سربلند بیرون آید.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کووید 19 در ایران، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پابه‌پای سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان در مسیر شکست این ویروس منحوس، طبق دستورات ستاد مرکزی مدیریت بیماری کرونا به یکایک وظایف خود عمل کرده و کارکنان این سازمان بزرگ از هیچگونه تلاش و کوششی فرو نگذاشته‌اند.

تیموری با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور که ویروس کووید 19 بیش از 50 هزار نفر را مبتلا و جان بیش از 3500 شهروند ایرانی را گرفته است،‌ گفت: در این بین 110نفر از کارکنان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز به بیماری منحوس کرونا مبتلا شده‌اند که 2 تن از آن‌ها در راه خدمت به مردم و میهن اسلامی جان به جان آفرین تسلیم کرده‌اند.

وی یادآور شد: ناگفته نماند، رانندگان ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای که در خط مقدم جبهه‌های جنگ اقتصادی،‌ داوطلبانه برای حمل کالاهای اساسی از بنادر به نقاطمختلف کشور اقدام می‌کنند نیز جزو خانواده بزرگ سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای محسوب می‌شوند و مورد حمایت این سازمان قرار دارند که این اقدام شجاعانه برای تامین مایحتاج مردم در شرایطی که هموطنان برای قطع زنجیره حیات بیماری کرونا از خانه‌های خود بیرون نمی‌آیند نیز جای قدردانی و تشکر دارد.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری

بیماری لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که برخی عوامل خطر ممکن است احتمال ابتلا به آن را افزایش دهند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بیماری لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که با بثورات پوستی یا آسیب به اندام‌های اصلی بدن مانند مغز، کلیه و کبد خود را نشان می‌دهد. هنگامی که فرد مبتلا به لوپوس یا هر اختلال خود ایمنی دیگری می‌شود، سیستم ایمنی به اشتباه به سلول‌های سالم حمله می‌کند.

علت ابتلا به لوپوس چیست؟

براساس گزارش هلث، علت دقیق لوپوس تا حد زیادی ناشناخته است اما تحقیقات نشان داده است که ترکیبی از عوامل هورمونی، ژنتیکی، محیطی و ایمونولوژیک می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.

آیا لوپوس ارثی است؟

لوپوس مانند بسیاری از اختلالات خودایمنی دیگر در خانواده‌ها دیده می‌شود اما داشتن سابقه خانوادگی لوپوس تضمینی برای ابتلا به این بیماری نیست زیرا ممکن است افراد جهش‌های ژنتیکی را به ارث ببرند که خطر ابتلا به لوپوس را در آن‌ها افزایش یا کاهش می‌دهد.

علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟

چه کسانی به لوپوس مبتلا می‌شوند؟

عوامل خطر زیر ممکن است احتمال ابتلا به لوپوس را افزایش دهند:

سن: لوپوس در زنان 15 تا 44 ساله شایع است.قومیت: زنان سیاه‌پوست در مقایسه با زنان سفیدپوست بیشتر در معرض ابتلا به لوپوس هستند.جغرافیا: لوپوس به طور فزاینده‌ای در کشورهای صنعتی غربی رایج شده است. لوپوس همچنین در زنان اسپانیایی تبار، آسیایی، بومی آمریکا و آلاسکا شایع‌تر است.جنسیت: لوپوس در زنان بیشتر از مردان است.راه‌های انتقال ویروس "آبله مرغان"/ مدت زمان سرایت بیماریعوامل خطر ابتلا به لوپوس چیست؟

محققان علت اصلی بیماری لوپوس را نمی‌دانند، اما برخی از عوامل خطر را شناسایی کرده‌اند. هورمون‌ها، ژن‌ها، محیط و عملکرد سیستم ایمنی همگی می‌توانند بر خطر ابتلا به لوپوس تأثیر بگذارند.

هورمون‌ها

لوپوس در زنان تقریبا 10 برابر بیشتر از مردان است. میزان وجود هر یک از هورمون‌های دهیدرواپی آندروسترون (DHEA)، استروژن، استرادیول، پرولاکتین، پروژسترون، پرولاکتین و تستوسترون می‌تواند در ابتلا مؤثر باشد.

عوامل ایمنولوژیکی

لوپوس یک اختلال خود ایمنی است، بنابراین اکثر افراد مبتلا به آن تغییراتی در نحوه عملکرد سیستم ایمنی خود دارند. سلول‌ها زمانی که آسیب ببینند یا دیگر در سیستم ایمنی مورد نیاز نباشند دچار «آپوپتوز» می‌شوند. آپوپتوز فرآیندی است که باعث خود تخریبی یا مرگ سلول‌ها می‌شود. این سلول‌ها معمولاً زمانی از بین می‌روند که دیگر مورد استفاده قرار نگیرند. تحقیقات نشان داده است که سلول‌های مرده در بدن مبتلایان به لوپوس باقی می‌مانند. این سلول‌ها مواد یا سمومی را آزاد می‌کنند که می‌توانند باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن شوند. سیستم ایمنی شروع به حمله به بافت‌های سالم در اندام‌های مختلف بدن می‌کند و در نهایت علائم فیزیکی لوپوس نمایان می‌شود.

عوامل محیطی

تحقیقات نشان داده است که برخی عوامل محیطی می‌توانند بر خطر ابتلا به لوپوس تأثیر بگذارند. این عوامل عبارتند از:

حساسیت به برخی داروها مانند آنتی‌بیوتیک‌هاقرار گرفتن در معرض گرد و غبار سیلیس که معمولاً در پودرهای شوینده، خاک، مواد سفالی و سیمان استفاده می‌شود.ابتلا به برخی عفونت‌ها مانند ویروس اپشتین بار (EBV) که می‌تواند باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن شود.سیگار کشیدنقرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV).

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • رسیدگی ویژه راهداری به تخلفات صدور صورت وضعیت صوری
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد