Web Analytics Made Easy - Statcounter

باوجود تأکید وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی و قرنطینه خانگی رئیس جمهور اعلام کرد که دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری تا سی‌ام فروردین در تعطیلی به سر می‌برند و پس از آن به صورت حضوری باید در دانشگاه حضور یابند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اوایل اسفندماه که شیوع بیماری کرونا از مراجع رسمی اعلام شد، اولین جایی که  بعد از مدارس کلاس‌های خود را تعطیل کرد دانشگاه بود، دانشگاه که محل تجمع دانشجویان است به خودی خود می‌توانست معضلی بزرگ در شیوع هرچه بیشتر این بیماری باشد، اما  ایجاد آموزش آنلاین و بازگرداندن دانشجویان خوابگاهی به شهر خود از عواملی بود که به قطع زنجیره انسانی ویروس کرونا کمک کرد، اما این پایان ماجرای تعطیلی دانشگاه‌ها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح روز هفدهم فروردین ماه رئیس جمهور، علی رغم تمام تأکیدات وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی و قرنطینه خانگی در کشور اعلام کرد که دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری تا تاریخ سی ام فروردین در تعطیلی به سر می‌برند و پس از آن به صورت حضوری باید در دانشگاه‌ها شرکت کنند و بعد از تاریخ سی ام فروردین ماه برای دانشجویان کارشناسی و دانش آموزان تصمیم گیری خواهد شد. 

 

این سخنان رئیس جمهور در حالی گفته می شود که دانشگاه‌ها ملزم به اجرای اوامر دولت هستند و دانشجویان نیز چاره دیگری ندارند. اما گویی آقای رئیس جمهور به دلیل استفاده از خودرو شخصی با راننده و رعایت تمام نکات ایمنی لازم در جریان زندگی عادی مردم نیست و فراموش کرده است که یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی برای اینکه سی و یکم فروردین ماه سرکلاس حاضر باشد اولین قدمش این است که از شهر خود با وسایل حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس و قطار به شهری که در آن درس می‌خواند برود و زنجیره انسانی شیوع کرونا را با حضور در وسایل حمل و نقل عمومی فعال کند.

  غالب دانشجویان خودرو شخصی ندارند و باید از مترو و اتوبوس استفاده کنند اما این تنها بخشی از داستان حضور دانشجویان در کلاسهاست، بخشی دیگر به رفت و آمد در شهر باز می‌گردد، اینکه یک دانشجو در هر شهری که باشد برای طی مسیر خوابگاه تا دانشگاه یا خانه تا دانشگاه باید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کند و قاعدتا اغلب دانشجویان دانشگاه‌های دولتی مانند آقازاده‌ها خودروی شخصی ندارند و از وسایل حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس و مترو و بی آرتی استفاده می‌کنند که در شیوع این بیماری نقش موثری خواهد داشت. البته قطعا و قاعدتا اینکه زنجیره انسانی این بیماری از کجا و گونه قطع می‌شود و چگونه بیشتر می‌شود را رئیس دولت باید بداند و ترس همه از این است که آقای روحانی دوباره دستوری بدهد و بعد از به بارآوردن خرابی‌ها بسیار بگوید من بلد نیستم، بلدم نیستم!     گشوده شدن در دانشگاه ها حجم بالای مسافرت های استانی را در پی خواهد داشت اسلام پناه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در این باره می‌گوید: دستوری که رئیس جمهور در اینباره داده است خطرات بسیار واضحی دارد از جمله آن می‌توان به مسئله حمل و نقل اشاره کرد، در قدم اول بازگشایی دانشگاه‌ها دانشجویان باید از شهر خود به شهری که دانشجوی آن هستند بازگردند و این خود یک حجم بالایی از مسافرت‌های استانی را ایجاد خواهد کرد. مورد بعدی تراکم در معابر عمومی و افزایس حجم رفت و آمد در سطح شهر است که مطمئنا تاثیر زیادی در افزایش تعداد بیماران خواهد داشت و اماکن دیگری مثل خوابگاه و مسجد و کلاس و .. شلوغ خواهد شد که بسیار خطرناک است.  
این سخنان رئیس جمهور در حالی گفته شد که دانشجویان کشور‌های دیگر در قرنطینه به سر می‌برند و از آموزش‌های مجازی بهره می‌گیرند و تسهیلاتی از سوی دانشگاه های و دولت برای دانشجویان مثل تخفیف شهریه، دفاع آنلاین و ... در نظر گرفته شده است.

 

علیرضا زالی، رئیس ستاد مبارزه با کرونا در تهران  چند روز قبل با اشاره به اینکه رعایت نکردن نکات ایمنی در تهران کل شهر را آلوده کرده است گفت: متاسفانه نقشه آلودگی در شهرتهران به گونه ای است که کاملا همگن شده است و افرادی که حرف گوش نکردند و به خرید رفتند موجب این آلودگی کلی شهر تهران شدند. 

  با این وجود حضور دانشجویان از سراسر ایران در شهری مثل تهران می تواند فاجعه آفرین باشد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   حضور دانشجویان از شهرهای دیگر در دانشگاه های تهران می تواند همگنی کرونا را بالا ببرد آقالو، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت درباره سخنان اخیر رئیس جمهور پیرامون حضور دانشجویان ارشد و دکتری در دانشگاه گفت: بازگشت دانشجویانی که از شهر‌های دیگر به دانشگاه محل تحصیل خود مثلا در شهر تهران می‌تواند همگنی این ویروس را در سطح کشور بالا ببرد. برای مثال استان بوشهر که تقریبا در وضعیت پاک از این بیماری قرار دارد اگر دانشجویی از آن به تهران بیاید احتمال ناقل بودن این دانشجو برای استان خود باالا خواهد رفت. دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به سبب اینکه حضورشان در دانشگاه کمتر و مراجعات آن‌ها به مراکز پژوهشی بیشتر است رفت و آمد آن‌ها بیشتر خواهد شد و به تبع آن استفاده دانشجویان از وسایل حمل و نقل عمومی افزایش یافته و این امر به خودی خود به زنجیره‌ی شیوع کرونا کمک خواهد کرد.   تصمیم دولت برای بازگشایی دانشگاه خطر آفرین است ریاحی پور دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی نیز درباره این تصمیم دولت می‌گوید: باتوجه به اینکه بار‌ها اعلام شده است که رفت و آمد تجمع برای شیوع این بیماری خطرزاست، تصمیم دولت بر بازگشایی دانشگاه‌ها به خودی خود کار خطرناکی است. این تصمیم درحالی گرفته شده است که ما بالغ بر پنج میلیون دانشجو در کشور داریم که بخشی از آن را تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهد وحدود ۱۲ میلیون دانش آموز در کشور داریم که تجمع این‌ها به خودی خود می‌تواند اتفاقات بدی را رقم بزند. دانشجویانی که از شهر‌های زیادی انتقال خواهند یافت و زنجیره انتقال فعال خواهد شد و آنوقت در پی هر آمدی رفتی هست و دوباره بازگشت این‌ها به شهرهایشان هرکدام به خودی خود یک بحران عظیمی را پیرامون این بیماری ایجاد می‌کند.
وی ادامه داد: حتی برای کارکنان دانشگاه نیز این مسئله مشکل زا خواهد بود. حتی اگر فاصله اجتماعی که از آن دم می‌زنند رعایت شود بازهم تجمع همه این افراد در یک محیط باتوجه به صحبت‌هایی که مسئولین درمانی کشور داشته اند مخاطره آفرین خواهد شد.     دانشجویان دکتری با سیستم  مجازی و غیرحضوری به راحتی کارشان راه می افتد
رستمی دانشجوی دکتری رشته ادبیات پیرامون سخنان رئیس جمهور گفت: بازگشایی دانشگاه برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی حتی اگر تعداد هرکلاس ۵ نفر هم باشد باز خطر آفرین است برای شیوع این بیماری در سطح شهر و انتقال آن به دیگران، چرا که با رعایت فاصله اجتماعی هم حضور طولانی مدت و دانشجویان در یک محیط و تجمع آن‌ها به شیوع این بیماری کمک می‌کند. از طرفی بسیاری از دانشجویان از شهر‌های مختلف می‌آیند و خوابگاهی هستند، همین حمل و نقل اولیه آن‌ها و حرکت از شهرستان‌های مختلف، شلوغی جاده‌ها و مسیرها، تجمع در مسیر حمل و نقل عمومی به خودی خود به شیوع این بیماری کمک می‌کند. علاوه بر دانشجو اساتید و کارمندان دانشگاه نیز باید در کلاس حاضر شوند که این به خودی خود یک عاملی برای شکست قرنطینه است.
وی ادامه داد: عموم دانشجویان دکتری متاهل هستند و رفت و آمد آن‌ها در سطح شهرو دانشگاه و سپس رفتن آن‌ها به منزل و نزد خانواده موجب انتقال این ویروس به افراد بیشتری خواهد شد و در واقع شیوع بیش از حد این بیماری را در پی خواهد داشت و افراد زیادی مورد تهدید قرار خواهند گرفت و اتفاقا دانشجویان دکتری و ارشد راحت‌تر از همه می‌توانند غیر حضوری کار‌های خود را پیش ببرند و ما نمی‌دانیم آقای روحانی چه اصراری دارند قشری که حضورش لازم و ضروری نیست در دانشگاه حاضر شود.   نظرات دانشجویان درباره این موضوع با نظر وزارت بهداشت همخوانی دارد اما مسئله مهم اینجاست که نظر آقای روحانی با هیچکدام از اینها همخوانی ندارد، تا کنون تعداد زیادی از هموطنان ما درگیر این بیماری شده و متاسفانه افراد زیادی از پیر و جوان به کام مرگ با این بیماری افتاده اند و فعال کردن زنجیره انسانی می تواند فاجعه ای بدتر از کشورهایی مثل ایتالیا حتی ایجاد کند. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحصیلات تکمیلی آموزش حضوری آموزش مجازی رئیس جمهور ستاد مبارزه با کرونا ویروس کرونا وسایل حمل و نقل عمومی بازگشایی دانشگاه دانشجویان مقاطع شیوع این بیماری تحصیلات تکمیلی حضور دانشجویان زنجیره انسانی دانشگاه ها ارشد و دکتری خودی خود رئیس جمهور رفت و آمد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری

خبرگزاری آنا:  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی امام‌جمعه، مهندس خسروانی فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا انوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز در مراسم گرامیداشت روز معلم و پاسداشت مقام استاد و سالروز شهادت استاد علامه شهید مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، تصویب رشته‌های جدید ازجمله رشته دکتری تخصصی شیمی آلی، رشته مراقبت‌های زیبایی پوست و مو در این واحد دانشگاهی را از اقدامات مؤثر در چند ماهه اخیر برشمرد و اظهار کرد:‌ امیدوارم رشته‌های جدید دیگری نیز در آینده نزدیک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به رشته‌های واحد نی‌ریز افزوده شود.

وی با ارائه گزارشی از روند رو به رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز افزود: به لطف تلاش‌ همکاران و استادان در این واحد دانشگاهی و مجتمع آموزشی سما، شاهد رشد و پیشرفت مجموعه در ابعاد و زمینه‌های مختلف هستیم.

به گزارش آنا، اهدای یادمان و تندیس هفته گرامیداشت مقام معلم به استادان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما ازجمله برنامه‌های این مراسم بود و در این مراسم از ابراهیم سرمدیان به‌عنوان مدیر برتر مجتمع‌های آموزشی سما در کل استان فارس، جواد عدالت‌جو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز آباده طشک به‌عنوان فرد تأثیرگذار در راه‌اندازی و شکل‌گیری مدارس سما در شهرستان نی‌ریز و از محمد شبستری به‌عنوان کارمند برتر مجتمع آموزشی سما با اهدای تقدیرنامه، تندیس و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند