Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@00:48:05 GMT

روبات هایی که به کمک بیماران کرونایی می‌آیند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۶۹۱۸

روبات هایی که به کمک بیماران کرونایی می‌آیند

در شرایط بحرانی شیوع گسترده ویروس کووید-۱۹، روبات‌ها می‌توانند به کمک پزشکان بیایند تا از بیماران فاصله بگیرند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، رعایت کردن فاصله اجتماعی یکی از مؤثرترین روش‌های کاهش سرعت شیوع ویروس کووید -۱۹ است. متأسفانه کادر درمانی مجبور هستند در ارتباط نزدیک با بیماران مبتلا به کرونا قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اطلاعات منتشر شده در مجله Science Robotics، استفاده از دانش روباتیک و اتوماسیون می‌تواند نقش مهمی در مبارزه با بیماری دشوار کووید -۱۹ داشته باشد.

برای مثال با واگذار کردن وظایف بیشتر به روبات‌ها، می‌توان از پزشکان و پرستارانی که در تماس نزدیک با مبتلایان قرار می‌گیرند، محافظت کرد. البته خودکار کردن وظایف پزشکان بسیار دشوار است، زیرا پزشکان و به طور کلی کادر درمانی دارای قدرت تصمیم‌گیری سریع هستند که تعیین کننده مرگ یا زندگی افراد است؛ چنین تصمیماتی را قطعاً نمی‌توان به روبات‌ها و هوش مصنوعی واگذار کرد.

همچنین استفاده از روبات‌ها برای زمانی که ممکن است کادر درمانی پس از مواجه با افراد مبتلا، بیمار یا قرنطینه شوند و نیروی کار کافی برای مراقبت از بیماران وجود ندارد، بسیار مفید است. روبات‌های طراحی شده در این زمینه می‌توانند بیمارستان را ضدعفونی کنند، دارو و غذا را به بیماران تحویل دهند و علائم حیاتی بیماران مانند فشار خون و دمای بدن آن‌ها را اندازه‌گیری کنند.

علاوه بر این روبات‌هایی که تا کنون طراحی شده‌اند، سطوح بیمارستان را با استفاده از نور فرابنفش ضدعفونی می‌کنند. برای مثال روبات تاگ "Tug" لوازم مورد نیاز بیماران را به آن‌ها تحویل می‌دهد و هوش مصنوعی نیز می‌تواند به تشخیص هر چه سریع‌تر بیماری کرونا کمک کند و مانع شیوع بیشتر آن شود.

محققان به این موضوع نیز اشاره کرده‌اند که استفاده از این نوع روبات‌ها نه تنها می‌تواند برای رعایت فاصله اجتماعی مفید واقع باشد، بلکه از نظر افزایش تعاملات اجتماعی نیز کاربر دارند. اکنون افراد قرنطینه شده از طریق تماس‌های تصویری با دوستان و خویشاوندان خود در ارتباط هستند، اما روبات‌ها نیز می‌توانند آن‌ها را از تنهایی در بیاورند. روبات‌های "حضور از راه دور" که به صورت صفحه نمایش روی یک چرخ طراحی شده است، می‌تواند موجب ارتباط پزشک و بیمار از راه دور شود.

به گفته متخصصان روباتیک و پژوهشگران، به طور قطع کاهش استرس روانی به خصوص حین مراقبت از بیماران باید برای طراحی روبات‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد. به عنوان مثال برای بلند کردن بیمار و کمک کردن به او برای حرکت به یک روبات بسیار بزرگ نیاز است، اما اندازه این روبات ممکن است کمی ترسناک به نظر بیاید؛ بنابراین طراحی روباتی که برای بیمار ترسناک نباشد، بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 417299

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تکنولوژی ربات ویروس کرونا روبات آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ویروس شیوع کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق روبات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۶۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی

قصۀ پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکیِ بیمه‌های تکمیلی.

دریافت 3 MB

دیگر خبرها

  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • مست عشق و حواشی یک پوستر
  • مسابقه طراحی قطار در ازبکستان
  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • طراحی مد با الهام از یک غذای مکزیکی! (عکس)
  • طلا و جواهرات خود را با سلیقه خود سفارشی سازی کنید
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • سند چشم‌انداز بلندمدت در حوزه گردشگری قم طراحی شود
  • ترندهای دکوراسیون داخلی در سال ۲۰۲۴