Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن شریفیان (موسیقیدان، آهنگساز ، نوازنده نی‌انبان و سرپرست گروه لیان) که یکی از برگزارکنندگان جشنواره سالانه «کوچه» نیز هست، درباره وضعیت این رویداد هنری در شرایط بحرانی ایجاد شده به دلیل شیوع کرونا، گفت: من و دیگر همکارانم منتظر هستیم تا شرایط برای برگزاری جشنواره موسیقی «کوچه» فراهم شود، اما اینکه این اتفاق چه زمانی رخ می‌دهد مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به هرحال دوست داریم این اتفاق بیفتد که این موضوع نیز به تصمیم جمعی من و دیگر همکارانم بستگی دارد.

شریفیان با اشاره به اینکه جشنواره «کوچه» به صورت غیردولتی برگزار می‌شود، گفت: این رویداد اتفاق خوبی است که باعث می‌شود هنرمندان، علاقمندان و مخاطبان موسیقی دورهم جمع شوند و به همین دلیل هر زمان فرصت برگزاری آن دست دهد، غنیمت است.

این آهنگساز و نوازنده در پاسخ به این سوال که آیا قرار نیست عوامل برگزاری، جشنواره موسیقی «کوچه» را از راه دور یا به صورت آنلاین برگزار کنند، اذعان داشت: واقعیت این است که جشنواره «کوچه» مامنی برای حضور و گردهمایی هنرمندان و علاقمندان است و  نمی‌توان آن را به صورت آنلاین برگزار کرد؛ اما خودم گاه در صفحات مجازی موضوعاتی را در رابطه با موسیقی، جشنواره و فعالیت‌هایم منتشر می‌کنم.

محسن شریفیان در پایان صحبت‌هایش گفت، زمان برگزاری جشنواره «کوچه» توسط عوامل برگزارکننده متعاقباً اعلام خواهد شد.

سومین دوره از این رویداد موسیقایی قرار بود اسفندماه سال گذشته برگزار شود که برگزارکنندگان طی انتشار یادداشتی آن را به تعویق انداختند.

 لازم به ذکر است جشنواره موسیقی «کوچه» رویدادی، کاملا مستقل است و از هیچ نهادی کمک مالی دریافت نمی‌کند. با اینکه برای اجراها باید بلیت ورودی تهیه شود؛ اما هزینه‌ حاصل از بلیت‌فروشی، صرف برگزاری مراسم و پرداخت دستمزد گروه‌های موسیقی می‌شود. برنامه‌های دیگری نیز در کنار برنامه‌های اصلی برگزار می‌شود که برای شرکت در آن‌ها نیاز به پرداخت هزینه‌ نیست. موسیقی حنابندان، موسیقی بندری و بوشهری، همچنین خیام‌خوانی برخی از آن برنامه‌ها هستند.

 جشنواره «کوچه» توسط محسن شریفیان، احسان عبدی‌پور و برخی دیگر از هنرمندان استان، هر ساله در کافه‌ «حاج رئیس» بوشهر برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دستمزد موسیقی وزارت ارشاد برگزاری کرونا احسان عبدی پور کوچه محسن شریفیان دفتر موسیقی گروه موسیقی لیان کمک مالی کنسرت آنلاین کووید 19 جشنواره موسیقی کوچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • برگزاری مسابقات اسب دوانی شمال غرب کشور در سلماس
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • شهرستان اردل میزبان چهاردهمین جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت