Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرنطینه و زمان‌ طولانی باهم بودن فرصتی برای افزایش شناخت و رمزگشایی ریشه اختلافات خانوادگی است که با برنامه داشتن برای در خانه بودن تنها به در خانه ماندن بسنده نمی‌کنیم. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بودن در کنار هم برای زمان‌های طولانی‌تر و وقت گذراندن اعضای خانواده و زوجین با یکدیگر شرایطی را فراهم آورده تا این تهدید بیماری کرونا به فرصتی برای شناخت عمیق‌تر هریک از اعضا به ویژه زوجین مبدل شود تا علاوه بر افزایش آگاهی بتوانند سرمنشا اختلافات خود را رمزگشایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین در خانه نشستن بدون برنامه داشتن به خودی خود همراهی کردن برای مقابله با این شرایط بحرانی قلمداد نمی‌شود زیرا بی برنامگی بدون هیچ‌گونه فعالیتی سبب رخوت و سرخوردگی افراد می‌شود و به جای همکاری و همدلی، سطح مشاجرات و اختلافات بالا می‌رود.

در این راستا معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان به خبرنگار تسنیم گفت: تحقیقات قبلی نشان داده که در ایام تعطیلات مشکلات و تعارضات بین زناشویی افزایش پیدا می‌کند وعمده علت آن بر می‌گردد به زمانی که زوجین هیچ برنامه زمانی مشخصی برای اوقات فراغت خود ندارند و این بی ساختار بودن زمان فراغت زمینه‌ای برای دامن زدن به تنش‌ها و چالش‌های پیش‌روی زن و شوهرهاست.

بیان نقطه نظرات متفاوت بدون مداخله

مجتبی ناجی با اشاره به زمان قرنطینه و افزایش تعداد تماس‌ها با صدای مشاور معاونت اجتماعی بهزیستی، معتقد است که به طور خاص در منزل مسکونی در ایام قرنطینه ممکن است مداخلات در حیطه نقش‌های یکدیگر افزایش پیدا کند که این امر یکی از علت‌های ایجاد تنش بین زوجین است، از این رو تعداد تماس‌ها به صدای مشاور یعنی خط 1480 معاونت پیشگیری افزایش پیدا کرده است، اما خط 123 اورژانس اجتماعی که مربوط به گزارش خشونت است افزایشی نداشته است.

او در خصوص علت و راه‌کارهای اختلافات خانگی تصریح کرد: در زمان قرنطینه و در منزل بودن اعضای خانواده ممکن است بسیاری از مشغله‌هایی که راحت از کنار آن عبور و توجه نمی‌کردند را بیشتر توجه کنند، برای مثال خانمی که آزادی عمل داشته، حضور همسر و بیان برخی از نقطه نظرات و سلیقه‌های متفاوت سبب بروز اختلاف سلیقه و تنش می‌شود.

روزنه تازه‌ای برای شناخت منشا اختلافات

ناجی راه پیشگیری را بینش و بصیرت نسبت به این وضعیت دانست و افزود: باید از منبع و منشا این اختلافات آگاهی کسب کنند چراکه اگر به این دیدگاه نرسند زندگی را به سمت قهقرا تصور می‌کنند. ممکن است روابط بین فردی روزنه‌های تازه‌ای را باز کند که تاکنون بدان توجه نداشتند و از این طریق شناخت از یکدیگر را عمیق‌تر کنند.

ثواب کمک کردن مرد به همسرش در محیط خانهگزارش ویدئویی تسنیم| جدال مدافعان سلامت با ویروس کرونا / درخواست کادر درمانی ‌از مردم برای "ماندن در خانه‌"مهرواره «نقل سپید خنده» برای آنها که در خانه ماندند / نویسندگان طنز را چاشنی آثار خود می‌کنند

منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اعلام کشور چین مبنی بر افزایش 50 درصدی طلاق، افزایش اختلافات خانگی را زنگ خطری برای به عنوان اتفاقات پسا کرونا دانست و اظهار داشت: دلیل اصلی آن را می‌توان کم حوصلگی و بودن مستمر با یکدیگر عنوان کرد که منجر به اختلاف و دلخوری می‌شود.

در خانه بودن یا در خانه ماندن

امیر حسین بانکی با اشاره به تدابیر لازم برای حل این مشکل، تصریح کرد: مردم را به جای «در خانه ماندن» به « درخانه بودن» ترغیب کنیم، به عبارتی بودن در خانه سبب می‌شود فرد نقش ویژه‌ای را برای خود تعریف ‌کند و برنامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بسیج مبارزه با کرونا تنها در خانه نشستن مردم نیست و فعالیت‌هایی را باید برای مردم در نظر گرفت، گفت: مجموعه‌ای از کارها را باید در خانه به مردم محول کرد از قبیل در خانه ماسک درست کردن و یا راه‌انداختن اشتغال‌های خانگی و تولید در خانه که بسیار نقش مهمی در جهش تولید دارد وبه دنبال آن این اقدامات را رسانه‌ای کنیم.

بانکی از دیگر تدابیر کاهش اختلافات خانوادگی را تبدیل فضای خانه به فضای فعال‌تر دانست و خاطرنشان کرد: در واقع با مسابقات خانوادگی و یا محلی توسط فرهنگسراها، مساجد و مراکز فرهنگی، برگزاری مسابقات کتابخوانی، ارائه مشاوره خانگی و ... ابزار فعال شدن در فضای خانه فراهم شود.

زمان زمانه تربیت و سرزنش کردن نیست

وی اشاره‌ای به برنامه‌های صدا و سیما کرد و افزود: صدا و سیما در کنار برنامه‌های سرگرمی و خبری باید برنامه‌های تربیتی و معنوی را برای خانواده‌ها به نمایش بگذارد و به خانواده‌ها گوش زد شود که شرایط فعلی زمان تربیت کردند و سرزنش کردن نیست.

به گزارش تسنیم، در زمان‌های طولانی مدت باهم بودن با برنامه ریزی و افزایش شناخت می‌توان این فرصت را به رمزگشایی ریشه اختلافات خانوادگی و ارتقاء سطح همکاری و مهر و محبت بین اعضا به ویژه نسل جوان و نوجوان تبدیل کرد. از طرفی هم با ایجاد فضایی امن در خانه به دور از مداخله‌های بیجا باید باور و احساس امنیت و نزدیکی بین اعضای خانواده را با توجه به معضلات جامعه بیشتر کرد و این بهترین فرصت است.

انتهای پیام/169/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه ماندن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| لحظهٔ ریزش خانهٔ قدیمی در زوارهٔ اصفهان بر اثر بارندگی

فیلم| لحظهٔ ریزش خانهٔ قدیمی در زوارهٔ اصفهان بر اثر بارندگی

دیگر خبرها

  • پایان موقت کاوش در محوطه تازه کشف‌شده در اصفهان + عکس
  • این خانه بدون کوچکترین تغییر و آسیبی به طبیعت ساخته شده! (عکس)
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • بدون حواله هم قهرمان می‌شویم!
  • (ویدیو) لحظه تخریب یک خانه بر اثر بارندگی شدید در اصفهان
  • ببینید | لحظه تخریب یک خانه بر اثر بارندگی شدید در اصفهان
  • فیلم لحظه هولناک تخریب کامل یک خانه در اصفهان توسط باران!
  • فیلم| لحظهٔ ریزش خانهٔ قدیمی در زوارهٔ اصفهان بر اثر بارندگی
  • شبه قمر زمین از ماه کنده شد
  • منشا برای فولاد ضرر داشت رفت!