Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از پیگیری برای تصویب و تخصیص 200 میلیون یورو از بانک مرکزی و تخصیص 600 هزار یورو برای تهیه مواد اولیه تولید داروی مؤثر در درمان کرونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام‌ درویشیان در تشریح اقدامات این سازمان در خصوص مقابله با کرونا به کمک سازمان به دستگاه‌های اداری کشور به‌خصوص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رفع موانع و مشکلات در مقابله با بیماری کرونا اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تشریح اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در مقابله با کرونا اظهار داشت: این سازمان از اواسط بهمن‌ماه نسبت به پیگیری نصب دستگاه تب‌سنج در فرودگاه‌ها و مبادی ورودی کشور اقدام کرد.


وی در ادامه به نقش سازمان بازرسی کل کشور در پیگیری تأمین داروهای مؤثر در درمان کرونا دو هفته قبل از شروع بحران، کمک به رفع مشکلات شرکت‌های دارویی و شرکت‌های تجهیزات پزشکی زیرمجموعه انجمن تولیدکنندگان و اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی اشاره نمود و افزود: علاوه بر این موضوعات، سازمان بازرسی کل کشور از ابتدای شیوع بیماری کرونا حضوری فعال در مجامع، کمیته‌ها و ستادهای مقابله با کرونا در مرکز و 31 استان و همچنین ستاد تأمین داروی سازمان غذا و دارو و هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی و دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی داشته است و با برگزاری جلساتی در سازمان بازرسی کل کشور و یا استان‌ها و دعوت از مسئولان ذی‌ربط در حوزه‌های مختلف تذکر لازم به سازمان غذا و دارو و پیگیری لازم در خصوص تأمین مواد اولیه داروی این بیماری، پیگیری مشکل کمبود ماسک و مواد ضدعفونی و رفع مشکلات برخی از شرکت‌های تولید دارو و ملزومات طبی انجام داده است.


 رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به نتایج پیگیری‌های سازمان در تصویب و تخصیص 200 میلیون یورو از بانک مرکزی، پیگیری تخصیص 600 هزار یورو برای تهیه مواد اولیه تولید داروی مؤثر در درمان بیماری کرونا، کمک به هدایت بخشی از 3 هزار میلیارد تومان پرداختی مطالبات دانشگاه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی به تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی و پیگیری و تخصیص هزار میلیارد تومان برای تأمین اقلام موردنیاز از طریق سازمان برنامه‌وبودجه اشاره کرد.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین درویشیان در ادامه پیگیری منتج به نتیجه تأمین دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن برای مراکز با ابتلای بالا و نیز پیگیری تجهیز آزمایشگاه و خرید کیت‌های آزمایشگاهی لازم را از دیگر اقدامات این سازمان عنوان کرد.


وی با بیان اینکه همکاری‌های لازم با اداره کل تعزیرات در استان‌ها برای برخورد با سوءاستفاده کنندگان از این وضعیت در رابطه با احتکار و دلالی اقلام مورد نیاز بیماری کرونا انجام شده است، گفت: در پی گزارش‌های ارائه‌شده در خصوص توزیع اقلام بهداشتی، ترخیص و تحویل به‌موقع تجهیزات هشدارهای به برخی از دستگاه‌ها و همچنین بعضی از استانداری‌ها و مقامات ذی‌ربط داده شده است.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه در خصوص موضوع تغسیل جان‌باختگان بیماری کرونا که رویه واحدی در کشور ندارد اظهار کرد: جلسه‌ای در سازمان با حضور مسئولان ذی‌ربط در حوزه آرامستان‌ها، شهرداری‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی و برخی از مسئولان وزارت بهداشت و درمان به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد که مسئولان وزارت بهداشت به‌عنوان نمایندگان ستاد عالی مبارزه با کرونا، پروتکل این فرآیند را اعم از تغسیل یا تیمم و همچنین تدفین و نحوه آن‌ها را تبیین کردند.


وی افزود: این جلسه نتایج خوبی داشت از جمله اینکه براساس اظهارنظر کارشناسی مسئولان وزارت بهداشت قرار شد استان‌هایی که تیمم می‌دادند با توجه به پروتکل بهداشتی و رعایت نکات غسل، این کار را انجام دهند.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین درویشیان با تأکید بر اینکه بنای سازمان بازرسی کمک و همکاری و رفع موانع است، گفت: این سازمان در زمینه‌های مختلف به‌خصوص در بحث تأمین و توزیع اقلام موردنیاز ورود کرده و همکاران ما بازدیدهایی از بیمارستان‌ها و مراکز تولید و توزیع این اقلام در سراسر کشور داشته و مواردی را پیشنهاد و تذکر داده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک مرکزی سازمان بازرسی وزارت بهداشت یورو رئیس سازمان بازرسی کل کشور سازمان بازرسی کل کشور وزارت بهداشت بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو رفع شد | این سه دستگاه مسئولند
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد