Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان حجم صادرات چمدانی گیلان را در سال گذشته ۶۱ میلیون و ۴۴۷ هزار دلار اعلام کرد و گفت: گیلان از محل صادرات غیرنفتی ۵۷۹ میلیون دلار درآمد ارزی نصیب کشور کرد. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فرهاد دلق‌پوش صبح امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه در یک سال گذشته بیش از 61 میلیون و 447 هزار دلار صادرات غیرنفتی به صورت چمدانی از گیلان انجام شده است اظهار داشت: میزان صادرات غیرنفتی گیلان در مجموع با احتساب صادرات چمدانی به بیش از 579 میلیون دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان این حجم از تحقق صادرات غیرنفتی را کارنامه صادراتی گیلان بی نظیر اعلام کرد و با اشاره به اینکه این استان فاقد میادین میعانات نفتی است گفت: وجود ظرفیت های اقلیمی و زیرساخت های ترانزیتی برای مبادلات تجاری با کشورهای حوزه خزر و اروپا از جمله مزایای گیلان محسوب می‌شوند.

دلق‌پوش با اشاره به اینکه موقعیت گیلان برای انجام مبادلات تجاری قابل مقایسه با هیچ یک از استان‌های کشور نیست تصریح کرد: گیلان کلیه امکانات و ظرفیت‌های ترانزیتی ممتاز از جمله زمینی، ریلی، دریایی و بندری برای حمل و نقل کالا و ماشین‌آلات را دارد و به‌عنوان قطب صادرات غیرنفتی از صادرات محصولات سایر استان‌ها استقبال می‌کند. 

صید 1500 تن ماهی استخوانی از دریای خزر؛ فصل صید در گیلان تا 19 فروردین ادامه داردرفع کاستی‌های حوزه بهداشت و درمان گیلان نیازمند عزم ملی استنماینده ولی فقیه در استان گیلان: «جهش تولید» با استقبال از سرمایه‌گذاران تحقق می‌یابد

وی عزم راسخ استاندار گیلان جهت برگزاری جلسات کارگروه رفع موانع تولید، همت فعالان عرصه تجاری و بازرگانان و تلاش تسهیل کنندگان فعالیت‌های گمرکی و بندری را از عوامل رشد صادرات غیرنفتی استان ذکر کرد و گفت: تجار و صادرکنندگان گیلانی ثابت کردند که در بدترین وضعیت تحریم‌ها نیز می‌توان شرایط را به نفع کشور تغییر داد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به‌کارگیری تاکتیک‌های تجاری مناسب و اتخاذ روش‌هایی برای بی‌اثر کردن استراتژی خصمانه دشمن را توسط تجار گیلانی مورد توجه قرار داد و افزود: البته برخی از دشواری‌ها به جهت اعمال تحریم‌ها در مبادلات تجاری و اعتباری پیش آمده اما می‌توانیم از این شرایط نیز عبور کنیم.

دلق‌پوش تشکیل شرکت‌های مدیریت صادرات و کنسرسیوم‌های حرفه‌ای صادراتی که بتواند به مطالبات تولیدکنندگان به صورت منسجم در زمینه صادرات محصولات با کیفیت جامعه عمل بپوشاند را ضروری خواند و گفت: با این روش برای کشور فضای ارزآوری مناسب ایجاد می‌شود و سازمان صمت گیلان هم از آن حمایت می‌کند.

وی میزان دقیق صادرات غیرنفتی انجام شده از محل بنادر و گمرکات استان گیلان را چیزی حدود 518 میلیون و 460 هزار دلار در سال گذشته اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر به گواه آمارها و ارقام حجم صادرات گیلان که در سال گذشته مشخص شده بود از مرز هدف‌گذاری 500 میلیون دلاری تعیین شده فراتر رفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان ارتقاء برنامه صادرات غیرنفتی استان گیلان در سال جهش تولید در صورت تکمیل ظرفیت‌های ریلی به شهرستان بندرانزلی را متذکر شد و عنوان کرد: عمده صادرات گیلان به ترتیب به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان، عراق، اوکراین،  پاکستان و بلاروس انجام شده است.

دلق‌پوش صدور 115 فقره کارت بازرگانی جدید در گیلان در طول یک سال گذشته و اهتمام سازمان صمت برای حمایت از فعالان اقتصادی را مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: ارائه راهکارهای لازم برای جذب سهم بازارهای بین‌المللی به مدیران واحدهای صنعتی و مهیا کردن سازوکارهای آن از دیگر اقدامات سازمان صمت گیلان است.

وی از تشکیل مرکز ساخت داخل صنایع ماشین‌سازی و تجهیزات در ستاد وزارت صمت با هدف جلوگیری از واردات بی‌رویه و غیرضروری خبر داد و ابراز داشت: این اقدام با هدف حمایت از ساخت داخل در سال رونق تولید گامی مثبت بود و امیدواریم امسال نیز بتوانیم ضمن تعریف استراتژی‌های مناسب در جهت تحقق شعار جهش تولید گام برداریم.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معدن و تجارت گیلان رئیس سازمان صنعت صادرات غیرنفتی میلیون دلار سال گذشته دلق پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب عصر امروز چهارشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان اظهار کرد: در جلسه امروز در خصوص پرداخت حق ۴ درصد بیمه برای مشاغل سخت و زیان‌آور مباحث مختلفی مطرح و با استعلام از وزارت کار این مساله رفع اختلاف شد به این صورت که در این خصوص باید مفاد پیمان بین کارفرما و پیمانکار مبنای عمل قرار گیرد.

وی افزود: دستور کار دیگر در خصوص مفاصل حساب قراردادهای پیمانکاری بود که بنا شده هر قراردادی به شکل مجزا و فارغ از قراردادهای دیگر مدنظر قرار گیرد.

حسینی محراب ادامه داد: موضوع دیگری که در جلسه امروز مطرح شد در خصوص معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های چند نفری بود. پرداخت حق بیمه این واحدها به این صورت است که ۱۰ درصد را کارفرما می‌دهد و مابقی آن را دولت پرداخت می‌کند که یک بحثی در این میان قابلیت تفسیر داشت و موجب اختلاف برداشت شد که بنا شده برای تصمیم‌گیری به مرکز منعکس شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: مسائل مربوط به صادرات و پایانه‌های کشاورزی و صادراتی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی توسط تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی محراب بیان کرد: سال گذشته در خوزستان حدود ۶ میلیارد دلار صادرات صورت گرفت و جزو استان‌های برتر کشور از جهت صادرات هستیم و برای افزایش این رقم در سال جاری با کمک بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌ها تلاش خواهیم کرد.

کد خبر 6088144

دیگر خبرها

  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به ۵ میلیون دلار رسید
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری