Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@04:31:50 GMT

پرداخت تسهیلات به مستاجران در دستور کار قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۱۲۶۴

پرداخت تسهیلات به مستاجران در دستور کار قرار گرفت

اواخر سال گذشته بود که پس از ۴ سال تاخیر از سامانه املاک و اسکان توسط وزیر راه و شهرسازی رونمایی شد و در همان مراسم محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که مسیر اشتباه باعث شده بود تا سامانه املاک و اسکان مسیر خود را برای راه‌اندازی با تاخیر طی کند.

یکی از اهداف سامانه املاک و اسکان شناسایی واحد‌های خالی از سکنه و دریافت مالیات از این واحد‌ها خواهد بود، بنابراین وجود دو و نیم میلیون مسکن خالی از سکنه در کشور نشان می‌دهد که این سامانه تا چه حد می‌توانست در سال‌های گذشته به بخش مسکن کمک کند تا این واحد‌ها که حجم بالای سرمایه گذاری را محبوس کرده و بی تعادلی را در بازار مسکن تشدید کرده‌اند وارد بازار شده و تقاضای بخش مسکن را پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده است که امسال دریافت مالیات از خانه‌های خالی از سکنه اجرایی خواهد شد.

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا سامانه املاک و اسکان که حدود دو ماه از رونمایی آن می‌گذرد تا قبل از آغاز فصل تابستان و نقل و انتقالات عملیات اجرایی خود را آغاز خواهد کرد، گفت: یکی از اهداف سامانه املاک و اسکان شناسایی واحد‌های خالی از سکنه است که قطعا سازمان امور مالیاتی نیز اقدامات لازم را انجام داده و تا قبل از فصل نقل و انتقالات این سامانه کار شناسایی واحد‌های خالی از سکنه را آغاز خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه هدف را راه اندازی سامانه املاک شناسایی خانه‌های خالی از سکنه و هدایت این واحد‌های مسکونی به بازار اجاره است، گفت: قطعا با ورود واحد‌های مسکونی به بازار اجاره شاهد تاثیر مثبت در بازار اجاره خواهیم بود و حال که با شیوع ویروس کرونا وضعیت برخی مشاغل دچار مشکل شده و اکثر شاغلان در این گونه مشاغل اجاره نشین هستند، بتوانیم با برنامه‌های مناسب بازار اجاره بهای مسکن را ثبات ببخشیم.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هدایت واحد‌های خالی از سکنه به بازار مسکن علاوه بر ایجاد تعادل در بازار مسکن و ثبات قیمت‌ها می‌تواند به ثبات نرخ اجاره بها نیز کمک کند.

* پرداخت تسهیلات به مستاجران در دستور کار

محمودزاده در پاسخ به این سوال که آیا وزارت راه و شهرسازی به مدل پرداخت تسهیلات و ودیعه مسکن به مستاجران به بانک مسکن کمک خواهد کرد، تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی پیگیر پرداخت تسهیلات به مستاجران هست و تلاش خواهد کرد که پرداخت تسهیلات به مستاجران بعد از شناسایی به آن‌ها پرداخت شود.

وی در پاسخ به این سوال که نرخ سود این تسهیلات چقدر خواهد بود، گفت: نرخ سود این تسهیلات بر اساس نرخ شورای پول و اعتبار ۱۸ درصد خواهد بود، اما موضوعی که باید متذکر شد این است که قطعا نرخ ۱۸ درصد بسیار مناسب‌تر از نرخ اجاره بها خواهد بود و این نرخ تسهیلات نسبت به اجاره بهایی که ماهانه پرداخت می‌شود، به نفع مستاجران خواهد بود.

وی پیشتر به خبرنگار فارس گفته بود که به دنبال یک روش و یک سیستم پرداخت در سیستم بانکی هستیم تا این تسهیلات را بتوانیم پرداخت کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مسکن مستاجران سامانه املاک وزارت راه و شهرسازی پارسی خبر پرداخت تسهیلات به مستاجران واحد های خالی از سکنه سامانه املاک و اسکان وزیر راه و شهرسازی بازار اجاره واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد

یکی از مهم‌ترین سامانه‌های حوزه بازار اجاره که به دنبال کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و ارتباط مستقیم مستاجر و مالک در زمینه شناسایی و عقد قرارداد است؛ سامانه خودنویس است. سامانه خودنویس با تکیه بر ایجاد بستری کاملا ساده و آسان جهت عقد قرارداد بین مالک و مستاجر تعبیه شده است و به دنبال تسهیل فرآیند عقد قرارداد و به صفر رساندن هزینه عقد قرارداد اجاره بوده است.

در همین رابطه پیرامون اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و رایگان کردن هزینه عقد قرارداد در زمان نقل و انتقالات مسکن در کشور با آقای محمدعلی شایان‌اصل کارشناس سیاست‌گذاری اقتصادی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

محمدعلی شایان‌اصل کارشناس سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با رویکرد تحول گرایانه حاکمیت در بازار مسکن و عقد قرارداد در این بخش گفت: سامانه خودنویس یک رویکرد جدید و تحول گرایانه برای اجاره املاک است که به دنبال حذف واسطه ها و ایجاد یک خط ارتباطی مستقیم بین مستاجران و مالکان است. این سیستم مبتنی بر خودنویسی است که به مستاجر و صاحبخانه اجازه می دهد بدون نیاز به واسطه قرارداد اجاره را منعقد کنند. با استفاده از این پلت فرم آنلاین ساده، مستاجران می توانند به راحتی املاک موجود را پیدا کنند، مستقیماً با صاحبخانه ها ارتباط برقرار کنند و قراردادهای اجاره را بدون هیچ هزینه اضافی امضا کنند و به ثبت و اطلاع حاکمیت برسانند.

وی ادامه داد: بازار اجاره نقش مهمی در فراهم کردن مکانی برای زندگی افراد و خانواده ها، چه به صورت موقت و چه طولانی مدت، ایفا می کند. با این حال، فرآیند اجاره یک ملک اغلب می‌تواند پیچیده و پرهزینه باشد و واسطه‌هایی مانند بنگاه‌های املاک و دلالان معامله را انجام دهند. در تلاش برای ساده‌سازی فرآیند اجاره و کاهش هزینه‌ها هم برای مستاجران و هم برای مالکان، سامانه جدیدی به نام «خودنویس» معرفی شده است. هدف این سیستم حذف واسطه ها و تسهیل ارتباط مستقیم بین مستاجران و مالکان به منظور تسهیل فرآیند اجاره ملک است.

این کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با حذف واسطه در بازار اجاره با کمک این سامانه گفت: سامانه خودنویس به گونه ای طراحی شده است که فرآیند اجاره را شفاف تر، کارآمدتر و مقرون به صرفه کند. با حذف واسطه ها از معادله، مستاجران می توانند مستقیماً با صاحبخانه ها مذاکره کنند و اطمینان حاصل کنند که بهترین معامله ممکن را به دست می آورند. این سیستم همچنین امکان دستکاری دلالان و نمایندگان در قیمت ها و ایجاد موانع غیر ضروری برای اجاره ملک را کاهش می دهد.

وی در مورد مزایای سامانه خودنویس گفت: یکی از مزیت های اصلی سامانه خودنویس این است که بازار اجاره مسکن را انحصار زدایی می کند و به افراد این آزادی را می دهد که انتخاب کنند چگونه می خواهند قرارداد اجاره را منعقد کنند.

ویگفت: سامانه خودنویس گامی مثبت در جهت کاهش آشفتگی بازار اجاره و ایجاد فرآیند کارآمدتر و کاربرپسندتر برای اجاره املاک است. این سامانه با حذف واسطه‌ها، ساده‌سازی ارتباطات بین مستاجران و صاحبخانه‌ها و توانمندسازی افراد برای کنترل نیازهای مسکن خود، این پتانسیل را دارد که روش اجاره ملک را متحول کند. همانطور که افراد بیشتری از مزایای سیستم خودنویس آگاه می شوند، بازار اجاره به احتمال زیاد رقابتی تر و برای همه قابل دسترس تر می شود.

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای مستاجران
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • جزییات مصوبه «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها»‌ مجلس
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران
  • اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد
  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی