Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام باباخانی از کمک ۱۷ میلیاردی هیئتی‌ها برای مبارزه با کرونا در قالب پویش «به توان ما» خبرداد و گفت: شب نیمه شعبان، ۲۵ کشور در ۴ قاره در ساعت ۲۰ دعای فرج می‌خوانند. تاریخ انتشار: 16:19 - 18 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۰۴۶۸

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام مجید باباخانی، مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این سازمان از سوم اسفندماه، شورای مبارزه با ویروس کرونا را تشکیل داد که یکی از طرح‌های مصوب شده در آن، ایجاد پویش «به توان ما» برای خدمت‌رسانی در حوزه‌های مورد نیاز کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این پویش تلاش کردیم با توجه به تعطیلی جلسات مذهبی در هیئت‌ها و همچنین مراسم‌هایی مشابه اعتکاف در مساجد، ‌هزینه‌های پیش‌بینی‌شده برای آن‌ها را به سمت رفع نیازهای کشور در زمینه تأمین کالاهای بهداشتی و مایحتاج محرومین سوق دهیم که در این راستا شورای هیئت‌های مذهبی کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها، هیئت‌های رزمندگان اسلام و مجموعه‌های فرهنگی بسیاری پای کار آمدند و در قالب یک برنامه تلویزیونی نیز دو هفته در شبکه سوم سیما به ترویج این پویش پرداختیم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین وضعیت بازگشایی سینماها پس از بیماری کرونا  اینجا کلیک کنید

باباخانی گفت: تا روز نهم فروردین‌ماه در قالب این پویش، اقلام مختلف اعم از بهداشتی؛ شامل ماسک، دستکش و مایع ضدعفونی و اقلام غذایی مجموعاً به ارزش ۱۷ میلیارد و ۱۶۵ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان به دست مردم رسید که برای این امر ۶ هزار و ۹۶۲ تشکل فرهنگی و هیئت مذهبی مشارکت داشتند.

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: در این بازه زمانی ۶۳۴ موکب سلامت برای خدمت‌رسانی به مردم از سوی هیئت‌های مذهبی برپا شد و ۱۶۰ هزار و ۴۹۷ نفر که عموماً از هیئتی‌های کشور بودند نیز در بخش عملیاتی این پویش خدمت رسانی کردند که به فرموده مقام معظم رهبری یک مانور بزرگی بود و کرونا را به یک فرصت برای کشور ما تبدیل کرد.

وی افزود: در ایران اسلامی برخلاف کشورهای دیگر مردم به داد یکدیگر رسیدند و منتظر تلاش‌های دولتی نماندند و اگر سیاست‌های کلان نیز دچار نقایصی بود، مردم و به‌ویژه هیئت‌های مذهبی با کمک‌های خود این نقایص را برطرف کردند.

باباخانی گفت: آمار مبتلایان به این بیماری شاید در ایران از بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر باشد اما همدلی مردم با روحیه امام حسینی و اهل بیتی(ع) اجازه نداد تا کشور ما مشابه آن کشورها، دچار مشکلات فراوان شوند.

فاز دوم پویش «به توان ما» در حوزه فرهنگی اجرایی می‌شود

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه فاز دوم پویش «به توان ما» در حوزه فعالیت‌های فرهنگی اجرایی شد، تصریح کرد: از حدود ۲۰ اسفندماه با توجه به استقبال خوب مردم در فاز اول این پویش، در حوزه فرهنگی نیز کمیته‌هایی برای غنی کردن اوقات فراغت مردم با مشارکت ۵۰ مجموعه فرهنگی، فعالیت خود را آغاز کردند که در گام اول پویش «با هم حالمون خوبه» در پنج فاز طراحی شد که اخیراً نیز تبلیغات آن در رسانه ملی منتشر شد تا در پی آن هیئتی‌ها به عموم مردم با هر سلیقه‌ای برای غنی کردن اوقات فراغت، پیشنهاداتی را ارائه می‌کنند.

وی ادامه داد: این پیشنهادها برای سلیقه‌های مختلف شامل کار خانوادگی، کتاب، ارتباط با خدا، برنامه‌ریزی و... است و این طرح تا ماه رمضان ادامه خواهد داشت و در این ماه متناسب با ایام، تغییر خواهد کرد.

استغاثه سراسری در شب نیمه شعبان به امام زمان(عج)

باباخانی دومین گام فرهنگی در این طرح را توجه به معنویت و توسل به خدا و اهل بیت (ع) عنوان کرد و گفت: براین اساس در شب سال تحویل که مصادف با شهادت امام موسی کاظم باب الحوائج (ع) بود، استغاثه به باب الحوائج را به‌عنوان یک پوشش سراسری با کار مشترک آستان‌ها و نهادهای فرهنگی برگزار کردیم و بنا داریم در شب نیمه شعبان امسال نیز استغاثه سراسری به حضرت مهدی (عج) را با عنوان «ادرکنی، مرا دریاب» برگزار کنیم.

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این کمپین به صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد و ۲۵ کشور در ۴ قاره شامل عراق، لبنان، پاکستان، اندونزی، مالزی، انگلیس، آلمان، فرانسه، نیجریه، مصر، آمریکا و. .. نیز در آن مشارکت خواهند کرد و در داخل کشور کار توسط آستان قدس رضوی، حرم حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، هیئت رزمندگان اسلام و حوزه علمیه به همراه سازمان تبلیغات برگزار خواهد شد که بناست چهارشنبه ۲۰ فروردین‌ماه از ساعت ۲۰ به صورت زنده در مسجد جمکران دعای فرج قرائت شود و هم نوای با آن، مردم در ایران و این کشورهای اعلام شده، استغاثه به امام زمان (عج) انجام خواهند داد زیرا امروز یک درد مشترک برای تمام جهان ایجاد شده است، ان‌شاءالله دادرس مشترک نیز به کمک ما خواهد آمد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا کروناویروس بیماری کرونا مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی توان ما هیئتی ها هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد

اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک و تجلیل از ایده‌های برتر در سالن آمفی تئاتر شهید سلیمانی شهرداری ارومیه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، همایش ملی شهر دوستدار کودک امروز _پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ با شعار «چگونه محله ام را زیباتر کنم» با حضور میهمانانی از استانداری آذربایجان‌غربی، شورای اسلامی شهر ارومیه، اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل ارشاد استان و به میزبانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه برگزار شد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس سازمان فرهنکی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه از سخنرانان این مراسم بودند.

در این همایش پویش "چگونه محله‌ام را زیباتر کنم"برگزار شد و از ۱۵۷ آثار ارسال شده، ۶ ایده برتر توسط داوران به عنوان آثار برتر انتخاب و با اهدای جایزه از نفرات برگزیده شده تجلیل به عمل آمد.

هدف اصلی شهر دوستدار کودک مشارکت کودکان و شنیده شدن صدای کودکان توسط مسئولین، مدیران و تصمیم‌گیران شهری است.

شهر دوستدار کودک زمینه ای فراهم می سازد تا این قشر از اجتماع که بی‌صدا هستند و نمی‌توانند صدا، نظرات، ایده‌ها، مسائل و مشکلات خود را به گوش بزرگ‌ترها برسانند، صدای آنها را به گوش مدیران، تصمیم‌گیران شهری رسانده و به این وسیله این نظرات و ایده ها در برنامه‌های توسعه شهری و مسائل مدیریت شهری انعکاس یابد.

کد خبر 750126

دیگر خبرها

  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند