Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی شفیعی گفت: به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا تصمیم گرفته شد تا از اطرافیان بیماران قطعی ابتلا به ویروس کووید ۱۹ و خانواده‌های آنان نمونه‌گیری سرپایی انجام گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان ، مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان عصر امروز در نشست خبری ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان کرمان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته با انجام ۱۱۰ مورد آزمایش تشخیصی کرونا ۳۹ مورد مثبت قطعی کووید  در استان کرمان تشخیص داده شد از این رو با احتساب ۳۹ مورد جدید، مجموع موارد قطعی متبلا به کرونا ویروس در استان کرمان از آغاز اپیدمی تا امروز به ۳۶۶ مورد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از میان ۳۹  مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا، ۲۰مورد خانم و ۱۹ مورد آقا بوده اند که میانگین سنی این بیماران ۶۷ سال است.

مدیرگروه مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی درباره تفکیک شهرستانی موارد قطعی ابتلا به کووید ۱۹ در حوزه این دانشگاه توضیح داد: : از مجموع ۳۹  مورد بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹، ۲۴ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۶ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۲ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت،۵ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۲ مورد نیز مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی سیرجان بوده است .

شفیعی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳ مورد دیگر به جانباختگان ناشی از بیماری کرونا در استان کرمان اضافه شد که دو مورد متعلق به رفسنجان و یک مورد متعلق به شهر کرمان است از این رو در استان کرمان تا کنون متاسفانه شاهد ۴۰ مورد فوت ناشی از این بیماری داشته ایم.

وی با اشاره به این که  از ظهر روز گذشته تا کنون ۱۱ مورد از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته اند، توضیح داد: از ابتدای اپیدمی بیماری کرونا تا کنون  ۳۶۶ مورد مثبت اعلام شده که از این تعداد ۲۸۹ مورد بستری و تا کنون ۲۱۶ مورد ترخص یافته اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان تشریح کرد: استان کرمان جزء استان‌های است که وزارت بهداشت به آن اجازه غربالگری و نمونه گیری آزمایشگاهی از بیماران سرپایی را داده است تا برنامه مراقبتی خود را افزایش و زنجیره انتقال ویروس کرونا را با شناسایی بیماران کاهش دهیم.

وی بیان کرد: تاکنون طبق پروتکل های وزارت بهداشت تنها از موارد بستری و کادر درمانی تست های آزمایشگاهی گرفته می   شد اما با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از این به بعد از افراد مراجعه به بیمارستان های سطح استان که مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا می باشند به صورت سرپایی نمونه‌گیری می شوند.

شفیعی اشاره کرد:  به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا تصمیم گرفته شد تا از اطرافیان بیماران قطعی ابتلا به ویروس کووید ۱۹ به منظور قطع زنجیره انتقال در خانواده‌ها نمونه‌گیری سرپایی انجام گیرد.

مدیرگروه مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به این که در دلایل افزایش تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ رد پای سفر دیده می شود، اظهار کرد: در موارد مثبت قطعی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد هستیم  ۳ نفر از اعضای یک خانواده که هفته قبل در مراسم تشییع جنازه ای شرکت کرده‌اند، به ویروس کرونا مبتلا شدند.

وی تاکید کرد: مردم همچنان باید بحث فاصله گذاری اجتماعی هم در منزل و هم در بیرون از خانه و نکات بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند.

شفیعی با اشاره به برای اولین‌بار از ابتدای شیوع اپیدمی تاکنوناز تمامی حوزه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح استان کرمان مورد مثبت داشته ایم، بیان کرد: اگر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سطح استان کرمان افزایش یابد، قطعا سختگیرانه‌تر رفتار خواهیم کرد و شاید با ادامه این روند به سمت راه اندازی نقاهتگاه دوم در کرمان نیز برویم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان افزود: به منظور افزایش کنترل و غربالگری یکی از روش ها کنترل اعضای و نزدیکان فرد بیمار است که طی ۱۴ روز گذشته با بیمار در ارتباط بوده اند.

مدیرگروه مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی توضیح داد: در این روش بعد از شناسایی قطعی بیمار، اطرافیان وی نیز شناسایی می شوند و طی تماس و ارتباط با آنها شرایط شان را کنترل می کنیم و تعیین م یکنیم که چه زمانی برای آزمایش به دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قطع زنجیره انتقال ابتلا به ویروس استان کرمان ویروس کرونا کووید ۱۹ نمونه گیری تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

دیگر خبرها

  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • رشد ۶.۶ درصدی معاینات سرپایی در پزشکی قانونی لرستان
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد