Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@23:49:12 GMT

اسید معده موجب از بین رفتن ویروس کرونا می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۳۹۵۴

اسید معده موجب از بین رفتن ویروس کرونا می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از لایوساینس نوشت: تاکنون مدرکی مبنی بر این‌که بسته‌بندی مواد غذایی منبع بیماری کوویدـ۱۹ باشد پیدا نکرده‌ایم.

بنیامین چاپمن، استاد و متخصص ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، گفت: درباره بیماری کوویدـ۱۹ و ویروس ایجادکننده آن چیزهای زیادی نمی‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درک ما از شیوع این بیماری و خطرات ناشی از مواد غذایی با در دسترس بودن اطلاعات بیشتر می‌تواند تغییر کند.

طبق اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، تا آنجا که می‌دانیم این بیماری عمدتاً از فرد به فرد و از طریق ذرات ویروس زمانی که فرد سرفه یا عطسه می‌کند پخش می‌شود. 

احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی بسیار کم است. با این همه شست‌وشوی مکرر دست‌ها، تمیز کردن سطوح و ظروف و پخت و پز مواد غذایی در دمای مناسب باعث کاهش انتقال هرگونه ذرات ویروس از جمله ویروس کرونا از طریق غذا می‌شود.

چاپمن ادامه داد: عامل دیگری که سبب می‌شود کمتر احتمال بدهیم این ویروس از طریق مواد غذایی منتقل شود زیست‌شناسی ویروس است. به گفته مراکز علمی، این بیماری نمی‌تواند برای هفته‌ها روی سطوح زنده بماند. مطالعات اولیه نشان داده است که کروناویروس جدید ممکن است چند ساعت تا چند روز روی برخی از سطوح بماند.

همچنین از نظر تئوری، این نوع ویروس نباید در معده زنده بماند زیرا محیط معده اسیدی است و آن را از بین می‌برد.

هنوز میزان آلودگی افراد با لمس کردن دهان و یا خوردن غذای آلوده مشخص نیست.

این متخصص ایمنی مواد غذایی افزود: این‌گونه نیست که امکان انتقال این ویروس از طریق غذا به هیچ عنوان اتفاق نیفتد، ولی در حال حاضر مدرکی در این زمینه نداریم.

در صورت نبود بیماری همه‌گیر، شست‌وشوی میوه و سبزی تازه با آب برای از بین بردن کثیفی و سموم، دفع آفات و کاهش میزان میکروب‌های حاوی مواد غذایی ایده خوبی است. در شرایط عادی، به شستن مواد غذایی با صابون نیازی نیست، صابون برای شست‌وشوی دست به کار می‌رود نه غذا.

اگر نگران بسته‌بندی مواد غذایی هستید، می‌توانید بعد از دست زدن به بسته‌بندی دست‌های خود را بشویید. به یاد داشته باشید مواد غذایی را در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد طبخ کنید، زیرا باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

کد خبر 498590 برچسب‌ها كروناويروس معده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس معده مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: افراد زیادی وجود دارند که در فصل بهار با آلرژی فصلی مواجه می‌شوند و لازم است در طی این مدت از مواد غذایی آلرژی زا پرهیز کنند.

سیده سمیه اصغری، در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان داده و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود. 

وی بیان کرد: تغییرات سبک غذایی نیز ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند لذا افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی شما سبب  کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

اصغری گفت: زنجبیل ماده غذایی است که به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک کرده و لذا چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل است.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهتر است در طول فصل آلرژی از مرکباتی مثل پرتقال،گریپ فروت و لیمو ترش استفاده کنید، افزود: استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌تواند گزینه خوبی باشد.

وی بیان کرد: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب  شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود،اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. 

اصغری افزود: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود و در زمان پخت راحت تر در بدن جذب شده و بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: کورستین در پیاز  به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کرده و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز، محتوای کورستین پیاز را کاهش داده بنابراین برای تاثیر حداکثری بهتر است پیاز به صورت خام مصرف شود.

انتهای پبام

دیگر خبرها

  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند