Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقدينه- رييس كل بيمه مركزي گفت: شرایط متفاوت اقلیمی اثرات مهم و انکارناپذیری را در کشور ما و همچنین تمام جهان رقم خواهد زد که صنعت بیمه باید با تکیه بر اصل آینده‌پژوهی، این ریسک‌ها را شناسایی و محصولات بیمه‌ای متناسب با آن طراحی کند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، غلامرضا سلیمانی که در نخستین نشست سال جاری اعضای هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل این صنعت سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: بعد از شیوع ویروس کرونا نیز بسیاری از معادلات اقتصادی دستخوش تغییر شد که این بحران هم می‌تواند بر کیفیت عملکرد صنعت بیمه، اثرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل بیمه مرکزی با تشریح آخرین اقدامات نهاد ناظر و همچنین شرکت‌های بیمه در میدان جهاد کرونا، یاد قربانیان صنعت بیمه در این عرصه را ماندگار توصیف کرد و گفت: تلاشگران صنعت بیمه نیز در خط مقدم خدمات‌رسانی حضور دارند و برای تحقق برنامه‌ها و هدفگذاری‌های سال جدید مجاهدت می‌کنند.
وی نگاه دو وجهی صنعت بیمه به پیام امسال مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت جهش تولید در کشور را از نکات ظریف و ویژه توصیف کرد و افزود: صنعت بیمه علاوه بر جهش بیمه‌ای و تمرکز بر افزایش ضریب نفوذ باید تمام قد به کمک تولید برود تا این شعار اقتصادی و اجتماعی به ثمر بنشیند.
رئیس شورای عالی بیمه از اعطای مجوز تاسیس موسسات تضمین به منظور عرضه انواع ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید، خبر داد و این امر را مستلزم تصویب مقررات مربوط در هیئت وزیران دانست.
وی  خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت‌گرفته، این صنعت برای توسعه پوشش بیمه‌ کیفیت محصول و سایر مسئولیت‌های مرتبط با بخش تولید، آمادگی کامل دارد.

 سلیمانی ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه مدیریت ریسک را از ماموریت‌های دیگر صنعت بیمه اعلام کرد و گفت: تمامی بخش‌های تولیدی در راستای بهبود فضای کسب و کار می‌توانند از خدمات صنعت بیمه در حوزه‌های گوناگون استفاده کنند.
رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به عملکرد درخشان بیمه در حوزه‌های عمومی، تخصصی و اتکایی به آخرین تحولات بیمه‌ای در دنیا اشاره کرد و افزود: در حال حاضر صنعت بیمه از محاسبات عادی اکچوئری تا حدودی فاصله گرفته و در حوزه مطالبات مردمی و مسئولیت‌های اجتماعی نمود بیشتری دارد.
وی این تغییر نگاه را برای صنعت بیمه یک فرصت طلایی ارزیابی کرد و اظهار داشت: بیمه‌نامه‌های شهروندی و سایبری و نظایر آن از رشته‌های آینده‌داری به شمار می‌روند که در سال جاری اثر خود را در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی نشان خواهند داد.
رئیس کل بیمه مرکزی از آغاز به کار چند شرکت جدید بیمه در سال جدید خبر داد و گفت: فضای رقابتی برای تمامی شرکت‌های بیمه آماده است، اما قطعا بخش‌هایی که صدور بیمه‌نامه‌های الکترونیک و حرکت به سمت هوشمندسازی را جدی‌تر گرفته‌اند از شانس موفقیت بالاتری بهره‌مند خواهند شد.
وی توسعه فرهنگ بیمه را از مهمترین ماموریت‌های صنعت بیمه دانست و خاطرنشان کرد: اگر روابط عمومی‌های صنعت بیمه فعال‌تر و هماهنگ‌تر عمل کنند، دستیابی به اهداف عالی سند، دور از دسترس نخواهد بود.

 در این نشست، مدیران عامل شرکت‌های بیمه و دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه شبکه خبری المیادین، بشار اسد رییس جمهور سوریه طی سخنانی تاکید کرد که مواضع این کشور از زمان آغاز آرمان فلسطین در سال ۱۹۴۸ ثابت بوده و حتی یک لحظه و تحت هیچ شرایطی تغییر نکرده است.

وی اظهار داشت که سوریه بدون تردید تمام آنچه را که لازم بوده و در حد امکانات این کشور بوده به فلسطینیان و عناصر مقاومت ضد اسراییل تقدیم کرده است.

اسد تاکید کرد که مواضع دمشق نسبت به مقاومت و موضع‌گیری‌های آن نه تنها هیچ تغییری نکرد، بلکه عمق و گسترش بیشتری پیدا کرده و حوادث و تحولات نشان می‌دهد که کسی که قدرت تصمیم‌گیری ندارد، آینده‌ای نیز نخواهد داشت و کسی که قدرت ندارد هیچ ارزشی در این دنیا ندارد و کسی که برای رسیدن به وطن خود مقاومت نمی‌کند، شایسته داشتن وطن نیست.

رییس جمهور سوریه با اشاره به جانبداری کورکورانه دولت‌های غربی از صهیونیست‌ها تاکید کرد که این موضوع تازه‌ای نیست. وی اشاره کرد که تسلیم شدن گرچه می‌تواند احساس کاذب و موقت امنیت و چه بسا قدرت به انسان بدهد، اما نمی تواند تضمین کننده بقای تسلیم شدگان باشد. در این صورت[تسلیم در برابر دشمن] دیگر تاریخ مصرف این اشخاص و دولت‌ها به پایان می‌رسد و وقتی تاریخ مصرف آنها به پایان برسد، این کشورها ویران شده و دچار فروپاشی و نابودی می‌شوند.

کد خبر 6096858

دیگر خبرها

  • دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود