Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@14:30:36 GMT

اختلال در ارسال سفارشات ریشه یابی و برطرف شد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۵۵۸۳

اختلال در ارسال سفارشات ریشه یابی و برطرف شد

مدیرعامل شرکت رایان هم افزا از ریشه یابی و رفع کامل اختلال در ارسال سفارشات به خصوص در نمادهای فرابورسی خبر داد و گفت: اشکال صبح امروز ارتباطی با هسته معاملات یا خدمات شرکت مدیریت فناوری نداشته است.

 

به گزارش خبرنگار پول نیوز، صبح امروز بود که برای چندمین بار در ماه های اخیر ارسال سفارشات نمادهای فرابورسی دچار اختلال شد و از ساعاتی این اختلال رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت اصلی این اختلال قدیمی بودن سامانه بازار سرمایه است و باتوجه به مشکلات موجود در جوامع امکان به روز رسانی این سامانه بسیار کم است و تنها امیدواری اهالی بازار سرمایه جایگزین کردن سامانه ای جدید در بازار است.

حمیدرضا عبدالله پور با اشاره به اینکه منشا مشکل، تغییرات نرم افزاری زیرساخت معاملات برخط بود و نه هسته معاملات فرابورس، افزود: از اسفند گذشته به مرور، تاخیر در بروز رسانی اطلاعات بازار در سیستم های آنلاین مشاهده می شد و این موضوع با همکاران شرکت مدیریت فناوری مطرح شد ؛در نهایت راه حل جدیدی برای رفع مشکل مربوطه ارایه شد تا شرکت های نرم افزاری با اعمال تغییرات مورد نظر، اطلاعات لحظه ای بازار را بدون تاخیر دریافت کنند.

وی توضیح داد: از آنجا که این تاخیر در روزهای گذشته افزایش یافته بود، تغییرات مذکور در چند روز گذشته در سیستم ها اعمال و نتیجه مطلوب حاصل شد؛ در نهایت راهکار شرکت مدیریت فناوری بخوبی پاسخ داد و اطلاعات بازار بدون هیچ تاخیری به کاربران  ارایه می شود.

عبدالله پور اظهار داشت: اختلال ایجاد شده  امروز در ارسال سفارشات بخصوص در نمادهای فرابورسی که از اثرات اعمال تغییرات یاد شده در سامانه های معاملات برخط شرکت رایان هم افزا بود، پس از بررسی و ریشه یابی مرتفع شد و ارتباطی با هسته معاملات یا خدمات شرکت مدیریت فناوری نداشته است.

مدیرعامل شرکت رایان هم افزا در پایان ضمن پوزش از کاربران افزود: در حال حاضر  سامانه ها با سرعت عمل بسیار مطلوب تر نسبت به گذشته، در حوزه دریافت و ارایه اطلاعات بازار در حال سرویس دهی هستند

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نماد فرابورسی بازار سرمایه هسته معاملات شرکت مدیریت فناوری ارسال سفارشات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد

ایتنا - آژانس فضایی ایالات متحده روز دوشنبه ۲۲ آوریل (۳ اردیبهشت) اعلام کرد که کاوشگر وویجر ۱ ناسا، دورترین کاوشگر ساخته شده دست بشر در پهنه کیهان، پس از ماه‌ها اختلال در سامانه‌‌های خود اکنون در حال ارسال اطلاعات قابل استفاده به مرکز کنترل زمینی است.
این سفینه فضایی ارسال اطلاعات قابل‌ خواندن به زمین را در ۱۴ نوامبر ۲۰۲۳ متوقف کرد، اگرچه کنترل‌کننده‌های این فضاپیما می‌توانستند بگویند که وویجر ۱ هنوز دستورات از زمین را دریافت می‌کند.

در ماه مارس تیم‌هایی که در آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا مشغول کار بودند متوجه شدند که عیب تنها به یک تراشه خراب بازمی‌گردد. 

مهندسان ناسا نمی‌توانستند به شکل فیزیکی تراشه معیوب را تعمیر یا تعویض کنند، به همین خاطر تصمیم گرفتند کدهای مورد نظر را از راه دور در بخش دیگری از سامانه داده‌های پروازی (FDS) قرار دهند و با ابداع این اصلاح کدگذاری هوشمندانه سیستم حافظه رایانه‌ای ۴۶ ساله وویجر ۱ را از نو راه‌اندازی کردند.

ناسا در بیانیه خود گفته است فضاپیمای وویجر ۱ اکنون «در حال ارسال داده‌های قابل استفاده در مورد سلامت و وضعیت سیستم‌های مهندسی خود است.»

این سازمان اضافه کرد: «گام بعدی این است که فضاپیما را قادر سازیم تا دوباره اطلاعات علمی را به زمین ارسال کند.»

وویجر ۱ که در سال ۱۹۷۷ به فضا پرتاب شد، اولین فضاپیمای بشر بود که در سال ۲۰۱۲ توانست به محیط بین ستاره‌ای وارد شود و در حال حاضر بیش از ۲۴ میلیارد کیلومتر از زمین فاصله دارد.

پیام‌های ارسال‌شده از زمین حدود ۲۲ ساعت و ۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا به فضاپیما برسد. دوقلوی وویجر ۱ یعنی وویجر ۲ نیز در سال ۲۰۱۸ از منظومه شمسی خارج شد.

هر دو فضاپیمای وویجر ۱ و ۲ دیسک‌های مسی با روکش طلا دارند که برای انتقال اطلاعات کلی دنیای بشر به فرازمینی‌ها طراحی شده است.

این دو صفحه شامل نقشه منظومه شمسی، یک قطعه اورانیوم (که به عنوان یک ساعت رادیواکتیو عمل می‌کند و به دریافت‌کنندگان اجازه می‌دهد تاریخ پرتاب سفینه فضایی را تعیین کنند) و دستورالعمل‌های نمادینی است که نحوه دسترسی به اطلاعات را نشان می‌دهند.

محتویات این صفحات همچنین شامل تصاویر رمزگذاری‌شده از حیات روی زمین و همچنین موسیقی و صداهای مناظر طبیعی سیاره ما است.

انتظار می‌رود که سوخت این دو فضاپیما در سال ۲۰۲۵ تمام شود. پس از این تاریخ، دو کاوشگر در پهنه کهکشان راه شیری سرگردان خواهند شد و احتمالاً تا ابد در سکوت به حرکت خود ادامه خواهند داد.

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • تصویب طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، راهکاری برای معاملات شفاف در بازار مسکن
  • محرک جدید بورس
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد؟
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد