Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت که عمده مبلغ برداشت شده از صندوق توسعه ملی با مجوز رهبر انقلاب برای تقویت شرکت‌های دانش بنیان، تکمیل و تأمین تجهیزات بیمارستانی، تامین دارو و حمایت از مشاغل استفاده خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت علی ربیعی با بیان اینکه کرونا حتی اقتصادهای شکوفا و پرقدرت در سطح دنیا را نیز متأثر کرده و دچار چالش نموده است، گفت: اقتصاد ما به دلیل مواجهه با فشارهای آمریکا و تحریم‌ها، اثرپذیری مضاعفی نسبت به بیماری کرونا داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین از ابتدای شروع همه‌گیری در کشور با پیش‌بینی تبعات و آثار آن بر اقتصاد و معیشت و بیکاری‌های احتمالی ناشی از تعطیلی‌های ناگزیر تدابیر مختلفی اندیشیده شده است.

ربیعی در پاسخ به سؤالی درباره برنامه‌های اقتصادی و حمایتی دولت در مورد کرونا که نیازمند برداشت از صندوق ذخیره ارزی بود، گفت: برای تدوین بسته کارگروه اقتصادی کرونا از همان روزها جلسات متعددی با حضور رؤسای اتاق‌های اصناف، بازرگانی و تعاون، فعالان بخش خصوصی برگزار کرد و در مجموع با استفاده از منابع دولت و بانک‌ها تدابیری اندیشیده شد. بخشی از این تدابیر نیازی به هزینه فوری نداشت و با تصمیماتی درباره امهال و استمهال برای کمک به اقتصاد کرونا صورت پذیرفت ولی در بخش دیگر که نیاز به حمایت مالی بود با توجه به ناکافی بودن منابع دولت برای ادامه کار و تقویت برنامه‌های خود در خصوص مدیریت و مقابله با بیماری، نیازمند برداشت از صندوق توسعه ملی بود.

ربیعی افزود: بنابراین پس از مذاکرات اولیه، موضوع برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی در کارگروه اقتصادی و سپس در ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا مطرح و به تصویب رسید. پس از آن رئیس جمهور محترم طی نامه‌ای به محضر مقام معظم رهبری مصوبه ستاد مقابله با کرونا را به منظور کسب مجوز برداشت خدمت ایشان ارسال کردند. معظم‌له در خصوص شیوه استفاده از این برداشت رهنمودهایی از جمله مسیر استفاده از آن برای افزایش توان تولید داخل در حوزه مقابله با بیماری ارائه کرده و روز پنجشنبه موافقت نهایی خود را با این برداشت اعلام نمودند.

ربیعی در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره نحوه و چگونگی هزینه کرد این وجه گفت: این موضوع بلافاصله در کارگروه‌های ذیربط و از جمله در جلسه امروز ستاد اقتصادی دولت مطرح و تصویب شد. بنابر تصمیمات اتخاذ شده عمده این مبلغ برداشت شده در حوزه بهداشت و درمان از جمله در مسیر تقویت تولید داخلی، تقویت شرکت‌های دانش بنیان فعال در موضوع کرونا، تکمیل و تأمین تجهیزات بیمارستانی درمانی، مرتفع کردن کمبود احتمالی دارو و نیز اعمال سیاست‌های حمایت از مشاغل استفاده خواهد شد.

ربیعی در پایان تأکید کرد: رهنمود و حمایت مقام معظم رهبری از بسته تدبیر اقتصادی کرونا در موافقت سریع ایشان با درخواست دولت در برداشت از صندوق توسعه ملی تجلی یافت.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید هدایت عصر روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی که در سالن شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد با تاکید بر حمایت دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌ها، گفت: فعال شدن بازارچه‌ها به ویژه بازارچه‌های مرزی در رونق و توسعه اقتصادی هر منطقه بسیار اثرگذار است.

وی مشوق‌های اقتصادی را از مهم‌ترین دلایل رغبت هر کشور برای فعال شدن بازارچه ذکر کرد و گفت: زیرساخت‌ها بازارچه چیلات از طرف کشور ایران آماده است.

هدایت بیان داشت: فعال شدن بازارچه فراهم کننده رشد اقتصادی و توسعه‌ای است و برای فعال شدن یک بازارچه مرزی عزم دو طرف بسیار مهم است.

وی گفت: هر بازارچه مشترک یک فرصت بسیار خوب برای هر استان و منطقه است و می‌تواند علاوه بر ارتقا معیشت مرزنشینان بسترساز رشد اقتصادی باشد.

وی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی وزارت کشور اشتغال مرزنشینان است که در راستا مجموعه وزارت کشور همه تلاش خود را به کار گرفته است.

کد خبر 6088137

دیگر خبرها

  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • اطلاعیه جدید بانک مرکزی/ سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • بدعت عجیب در جریان تصویب بودجه؟