Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بیماران مبتلا به کروناویروس که بهبود پیدا کرده و از بیمارستان مرخص شده‌اند تا چندین روز ناقل ویروس بوده و برای پیشگیری از مبتلانمودن سایر افراد، باید به صورت اصولی و علمی مراقبت شوند.

ابراهیم قادری در گفت‌و‌گو باخبرنگار فارس در سنندج با اشاره به اهمیت مراقبت بیماران بهبودیافته مبتلا بهکروناویروس و مرخص شده از مراکز درمانی، اظهار کرد: این قبیل بیماران که در جنگ نابرابر با کروناویروس پیروز شده‌اند تا مدت‌ها ناقل ویروس بوده و بنابراین باید به دقت تحت نظر و مراقبت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آشنایی بیماران و خانواده‌های آنان با اصول مراقبت در منزل را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا، مشخصات کامل بیماران مبتلا به کروناویروس بهبودیافته توسط مراقبین سلامت مستقر در بیمارستان در سامانه سیب ثبت شده و تا 14 روز پس از ترخیص از بیمارستان به صورت روزانه و تلفنی پیگیری و آموزش‌های لازم به آنان ارائه می‌شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اذعان داشت: در صورت برگشت علائم بیماری همچون تب، سرفه، تنگی نفس و کاهش هوشیاری مجددا جهت ویزیت به بیمارستان معین بیماران مبتلا به کروناویروس ارجاع داده می‌شوند.

قادری با اشاره به اینکه، بیماران مبتلا به کروناویروس بهبودیافته باید با رعایت مواردی در خانه ایزوله شوند، ادامه داد: بیمار باید در یک اتاق دارای تهویه مناسب ایزوله شده، جابجایی و حرکت وی محدود و حتی‌الامکان فضاهای مشترک، آشپزخانه، حمام، توالت و .. دارای تهویه مناسب بوده و پنجره‌ها جهت تهویه و گردش هوا باز شوند.

وی ملاقات با بیمار را بدلیل احتمال سرایت بیماری به دیگران ممنوع اعلام کرد و افزود: بهتر است تعداد مراقبین از بیمار به حداقل رسیده و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی و دارای بیماری‌های زمینه‌ای نیز مسوول مراقبت از این بیماران نباشند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به لزوم انجام خودمراقبتی، شستشوی دست‌ها و ضدعفونی کردن محیط قرنطینه و مراقبت از این بیماران اشاره کرد و گفت: استفاده از ماسک و دستکش و حفظ فاصله اجتماعی برای این افراد و خانواده‌های آنان مهم بوده و بهتر است از ماسک طبی استفاده کرده و در صورت عطسه و یا سرفه دستمال کاغذی استفاده و سپس در سطل آشغال درب بسته دور انداخته شود.

قادری با بیان اینکه، سرویس بهداشتی و حمام مورد استفاده بیماران باید حداقل یک بار در روز شسته و ضدعفونی شوند، اضافه کرد: استفاده از ملحفه‌های شخصی و ظروف اختصاصی قابل شست و شو با آب و صابون و مواد ضدعفونی کننده بلامانع و سطوحی که بیمار با آنها در تماس است بایستی با شوینده‌های خانگی یا وایتکس شسته و سپس آبکشی شود.

وی خاطرنشان کرد: بیماران کرونایی بهبودیافته باید داروهای تجویز شده را طبق دستورات پزشکی، به صورت منظم مصرف نمایند.

لینک کوتاه: asriran.com/0031tr

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا بیماران مبتلا به کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت

امام صادق (علیه السلام) در سال ۱۴۸ قمری به دست عوامل منصور دوانقی مسموم شد و بر اثر آن، به شهادت رسید. درباره روز شهادت امام جعفرصادق علیه‌السلام ۲ روایت ذکر شده است: روایت نخست دلالت دارد که آن حضرت در ۲۵ شوال به شهادت رسید و روایت دوم می‌گوید آن حضرت در نیمه رجب سال ۱۴۸ قمری به شهادت رسید اما نظر مشهور و معروف علمای شیعه روایت نخست است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی -استاد حوزه علمیه- با اشاره به اذیت و آزارهایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند، اظهار کرد: امام را خیلی اذیت کردند، سن‌ ایشان را تا ۷۱ سالگی نوشتند و کمترین نقل از سن ایشان ۶۵ سالگی است، به همین منظور به امام صادق(ع) شیخ الائمه می‌گفتند زیرا سن ایشان زیاد بود.

وی ادامه داد: امام صادق(ع) را چندین بار پشت مرکب دواندند. امام سن‌شان بالا بود اما آن نانجیب رعایت امام را نمی‌کرد. در همین شرایط حضرت چندین بار بر روی زمین نشست و گفت بزارید من‌ نفس بگیرم.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: همانطور که در روضه‌ها شنیدید چندین مرتبه به خانه امام آتش پرتاب کردند که یکبار امام صادق(ع) وقتی به کمک همسایه‌ها آتش را خاموش می‌کرد یک‌ گوشه‌ای نشست و گریه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی ابراز کرد: همه به سراغ امام آمدند و گفتند آقا دیگر تمام شد و شکر خدا به کسی همه لطمه وارد نشد دیگر گریه نکنید. 

وی افزود: امام فرمودند «گریه من‌ برای این‌چیزا نیست، وقتی که خانه را آتش زدند، با وجود اینکه من و چند تا از همسایه‌ها که مردها بودند، حضور داشتیم بچه‌ها با دیدن این صحنه وحشت می‌کردند و به این طرف و آن طرف می‌رفتند، در حالی که من آرامشان‌ می‌کردم.»

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام در ادامه سخن خود یادآور شد که دراین‌ لحظه یاد جدم ‌اباعبدالله(ع) افتادم‌ که‌ عصر عاشورا بچه‌هایش بودند اما هیچ‌ مردی نبود جز امام سجاد(ع) که ایشان داخل خیمه بود و کسی نبود که بچه‌ها را تسلی بدهد، گریه‌ام برای این بود که آن روز بچه‌ها چه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • انفجار در پایگاه آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • انفجار در پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود