Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:23:43 GMT

پایان کرونا به معنای خودانگیختگی افراد است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۷۳۸۰

پایان کرونا به معنای خودانگیختگی افراد است

ایسنا/کردستان متخصص روانشناسی در کردستان گفت: هم‌زمان با پایان یافتن کرونا انسان‌ها با فکری جدید و گرفتن تصمیمات جدید به پیگیری و دنبال کردن اهداف و برنامه‌های زندگی خود می‌روند و به‌عبارتی‌دیگر پایان کرونا به معنای خودانگیختگی افراد است.

با شیوع گسترش بیماری کرونا در جهان، ایران و استان کردستان همه کارشناسان، روانشناسان و متخصصان توصیه می‌کنند که افراد در چنین شرایطی در خانه بمانند و نکات بهداشتی را رعایت و به طور مرتب دست‌های خود را با آب و صابون شستشو بدهند و از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر و مسافرت پرهیز کنند چرا که ویروس کرونا با کسی شوخی ندارد و به راحتی افراد را درگیر و متاسفانه برخی را نیز می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا با آمدنش به ما یاد داد که باید قدردان روزهایمان، اطرافیانمان، نفس کشیدنمان در هوای آزاد، بیرون رفتنمان با خیال راحت و غیره باشیم؛ روزهای کرونا با تلخی‌های فراوانی سپری می‌شود اما لازم است در این روزها بیشتر به گذشته و آینده نه چندان دور خودمان فکر کنیم و راه چاره‌ای بیابیم.

کرونا به بسیاری از فراد که می‌توانند در خانه بمانند فرصت داده که از خواب غلفت بیدار شوند و بیشتر برای زندگی‌شان ارزش قائل باشند.

سفره هفت سین امسال همراه با کرونا باعث شد که دید و بازدیدها از طریق تلفن و اینترنت برقرار شود چراکه سرایت این ویروس بسیار همه گیرتر از آن است که فکرش را می‌کنیم، به راستی که این عید بر خلاف همه هزاره های گذشته، دوست داشتن در ندیدن است و عید دیدنی یک ظلم بزرگ به حساب می‌آید.

این روزها مردم از ترس جان خود، از هم فرار می‌کنند، بهترین دوستان با یکدیگر دست نمی‌دهند، مادر فرزندش را بغل نمی‌کند، پدر دست فرزند را نمی‌گیرد، کسی به دیدن یکدیگر نمی‌رود، حتی یکی از عزایزانمان اگر جان خود را دست بدهد جنازه‌اش را به ما نمی‌دهند غریبانه دفنش می‌کنند، مجالس ممنوع، اعمال عبادی تعطیل، رفتارهای اجتماعی و صله‌رحم هم دید و بازدید تعطیل. خلاصه هرکس تنها به فکر خودش است.

سیف‌الله رحمانی، متخصص روانشناسی در کردستان، به ایسنا، گفت: امروزه همه‌جا شنیده می‌شود که برای افزایش سلامتی فاصله اجتماعی را بیشتر کنید و اگر حرمت دیگران برایمان مهم است باید اصول بهداشتی را رعایت و باید توجه کرد این ضرورت زیستن در زمان حال است.

وی افزود: اگر این سؤال رو از خودمان بپرسیم بعد از کرونا حال‌ و روزمان چه می‌شود؟ باید ذکر شود که پایان کرونا یعنی از بین رفتن جو قرنطینه و کاهش اضطراب اجتماعی و از بین رفتن فوبیای بیماری کرونا.

متخصص روانشناسی در کردستان، ذکر کرد: اگرچه بیماری کرونا بیشتر جنبه زیستی دارد اما آسیب‌های روانی آن بیشتر مشاهده می‌شود در این راستا انتظار می‌رود با پایان کرونا نرخ کارهای کلیشه‌ای و اجباری زمینه‌ساز تفکرات وسواسی در بین افراد کاهش یابد.

رحمانی بیان کرد: در این بین بیشتر از همه تعارضات "درون خانواده‌ها" کاهش می‌یابد، حضور در اجتماع و دیدوبازدیدها فرصتی دیگر را برای حمایت اجتماعی از همدیگر فراهم می‌آورد و باری دیگر می‌آموزیم که همدلی و همنوایی مثبت با یکدیگر رمز زندگی است و موجودیت اجتماعی ما پایه زندگی امروزی است.

متخصص روانشناسی در کردستان، در ادامه گفت: هم‌زمان با پایان یافتن کرونا انسان‌ها با فکری جدید و گرفتن تصمیمات جدید به پیگیری و دنبال کردن اهداف و برنامه‌های زندگی خود می‌روند و به‌عبارتی‌دیگر پایان کرونا به معنای خودانگیختگی افراد است.

رحمانی ادامه داد: از طرف دیگر دل‌بستگی‌های کودکان و نوجوانان به مدرسه و کلاس درس و هم‌کلاسی‌ها، جانی تازه گرفته و شروعی دیگر از رقابت‌های بین آن‌ها شکل می‌گیرد.

البته، پس از کرونا یادمان باشد که سلامت و بیماری، آسان و دشوار همراه همیشگی زندگی است و همواره آماده شرایط بحرانی در زندگی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سبك زندگي تغییر سبک زندگی پایان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سبا باشگاه خبرنگاران جوان ید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اشاره به تعطیلی روزهای هفته گفت: جزئیات لایحه به این صورت بود که به جز روز جمعه یک روز دیگر نیز باید تعطیل باشد. در کمیسیون اجتماعی مجلس نظرات مختلف بر سر تعطیلی پنجشنبه و یا شنبه وجود داشت. با توجه به اینکه عملا در تهران پنجشنبه‌ها تعطیل است نظر دولت بر تعطیل شدن پنجشنبه‌ها بود و بیشترین ارتباط هم با دنیا از طریق تهران است. همه وزارت خانه‌ها منتظر نظر مجلس هستند، اما دولت هم نظر رسمی خود را اعلام کرده است.

وی ادامه داد: دولت تا الان ۴۴ ساعت کاری را مبنا قرار داده بود، اما بعد پیشنهاد ساعت کاری دو ساعت و نیم را داد و بعد هم مجلس این ساعت را ۴۰ ساعت اعلام کرد که دولت هم با آن موافق است و حقوق افراد هم تغییری نخواهد کرد. اگر بخش خصوصی بخواهد اقدام خاصی انجام دهد مربوط به وزارت کار است.

حسینی افزود: در دولت دهم بحث‌هایی مطرح شد مبنی بر اینکه تعطیلی ما از همه جا بیشتر است، اما بعد از بررسی دیدیم که چنین موضوعی صحت ندارد و تازه اگر تعطیلی ما در هفته دوروز باشد تازه میتوان گفت که با برخی از کشورها یکی هستیم. حتی ساعات کاری ما نسبت به برخی ازکشورها بیشتر است. مردم علاوه بر کار زندگی خود را نیز دارند مخصوصا ما که تاکید بر ارتباط با خانواده داریم این تعطیلات کمک کننده است. حتی در دوران کرونا که ساعات کاری کم بود گاهی بازدهی بیشتری داشتیم.

کد خبر 847165 برچسب‌ها حقوق و دستمزد خبر مهم

دیگر خبرها

  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • فردا جمعه آخرین فرصت شرکت در آزمون نهایی«زندگی با آیه‌ها»
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • میل مضر تکیه‌زدن بر رأس هرم
  • انگلیس؛ شمار مرگ افراد ناشی از مصرف الکل به بالاترین میزان رسید
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است