Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@14:54:48 GMT

نحوه دانلود و نصب نسخه ۱۰ سیستم عامل اندروید

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۷۷۲۷

نحوه دانلود و نصب نسخه ۱۰ سیستم عامل اندروید

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سیستم عامل اندروید ۱۰ یا همان اندروید Q سابق حالا برای گوشی‌های پیکسل شرکت گوگل نیز در دسترس قرار گرفته است. این سیستم عامل جدید همچنین برای تلفن‌های همراه خاصی مانند وان پلاس ۷ نیز فعال شده و خریداران حالا می‌توانند از این بروزرسانی استفاده کنند و آن را در نسخه اولیه بر روی گوشی‌های خود نصب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مابقی دستگاه‌ها و گوشی‌ها با سیستم عامل اندروید نیاز دارند تا چند هفته و یا حی ماه صبر کنند تا بالاخره به این بروزرسانی دسترسی پیدا کنند. برای کاربرانی که کمی عجله دارند شرکت گوگل این بروزرسانی را به صورت جداگانه نیز قرار داده است که تنها بر روی برخی گوشی‌ها پاسخگو است. خریداران گوشی‌های پیکسل هرچند، می‌توانند این بروزرسانی را خیلی ساده دانلود کرده و بر روی دستگاه خود نصب کنند.

نحوه پشتیبانی گرفتن در گوشی‌های پیکسل

قبل از بروزرسانی تلفن‌های همراه، کاربران باید مطمئن شوند که از داده‌ها و اطلاعات خود پشتیبانی گرفته‌اند و آن‌را در برنامه‌ای مانند گوگل درایو ذخیره کرده‌اند. از آنجایی که عموما ایراداتی در نسخه‌های اولیه سیستم عامل‌ها وجود دارد. بهتر است که کاربران ریسک از دست دادن اطلاعات خود را نکرده و از قبل برای هر احتمالی آماده باشند. همچنین در صورت پشتیبانی گرفتن از تمامی داده‌های گوشی کاربران می‌توانند در صورت عدم علاقه به نسخه اولیه سیستم عامل اندروید ۱۰ تمامی داده‌های آن را حذف کرده و اطلاعات پشتیبانی شده را باری دیگر نصب کنند.

برای کاربرانی که گوشی‌های پیکسل شرکت گوگل را دارند، آن‌ها می‌توانند با مراجعه به بخش تنظیمات قسمت سیستم را انتخاب کرده و سپس به بخش پیشرفته بروند در آن قسمت گزینه‌ای با عنوان Backup قرار دارد که با استفاده از آن می‌توانند اطلاعات خود را در Google Drive ذخیره کنند. کاربران پس از ورود به قسمت مذکور می‌بایست تمامی گزینه‌های دلخواه را انتخاب کرده و سپس بر روی Back Up Now کلیک کنند.

نحوه دانلود و نصب سیستم عامل اندروید ۱۰

برای دانلود کردن سیستم عامل اندروید ۱۰ بر روی گوشی‌های پیکسل و یا دیگر تلفن‌های اندرویدی، کاربران می‌توانند به قسمت تنظیمات مراجعه کرده و همانند روش پیشین به بخش سیستم و سپس پیشرفته بروند، پس از آن افراد با مراجعه به بروزرسانی‌های سیستم می‌توانند به صورت دستی به دنبال جدیدترین ارتقای سیستم بگردند.

در صورت وجود بروزرسانی و نمایان شدن آن، کاربر می‌بایست آن را انتخاب کرده و دانلود را آغاز کند. زمان دانلود ممکن است کمی طول بکشد چرا که حجم پوشه بالا است. همچنین باید گفت کاربران تمامی گوشی‌ها می‌توانند از روش ذکر شده برای بروزرسانی دستگاه‌هایشان استفاده کنند، اما ممکن است گزینه‌های هر بخش از تفاوت‌هایی در نام‌گذاری برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اقدام جدید سامسونگ برای حمایت از بیماران مبتلا به کرونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بروزرسانی جدید سیستم عامل اندروید نرم افزار اندروید سیستم عامل اندروید ۱۰ گوشی های پیکسل گوشی ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی

دکتر سید محمد کرباسی در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره برنامه ریزی این ستاد در تحقق شعار امسال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس صحبت های رهبر معظم انقلاب یکی از مهمترین مخاطبان این شعار شرکت های دانش بنیان و بدنه زیست بوم فناوری کشور است. دلیلش هم این است که این شرکت ها عمدتا شرکت های خصوصی و از جنس مردم هستند و هم اینکه جنس کارشان تولید است در حالی که در بخش های دیگر ممکن است با شکل های دیگری از کسب و کار و یا مالکیت های نه لزوما مردمی مواجه باشیم. بنابراین شعار امسال تا حد زیادی با حوزه های ماموریتی معاونت علمی و بحث توسعه اقتصاد دانش بنیان ارتباط دارد که البته در شعار سال های قبل هم این موضوع مورد تاکید بود.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی حوزه ارتباطات، هوشمندسازی، اتصال پذیری امنیت سایبری و توسعه فناوری های مرتبط با ارتباطات ماهواره ای را از اهداف ماموریتی این ستاد برشمرد و افزود: متناسب با شعار امسال نیز هدف ستاد این خواهد بود که کسب و کارهای فعال در توسعه حوزه های فناوری مذکور را شناسایی و متناسب با شرایطی که دارند، حمایت کنیم که این حمایت از جنس پیگیری و تضمین بازارشان است و یا می تواند از جنس مذاکره برای بحث های زیرساختی، دریافت اعتبار مالیاتی برای اجرای پروژه های تحقیق و توسعه، ارائه تسهیلات و تامین مالی باشد. البته در همین ارتباط به طور مستمر در تلاش برای جذب همکاری سایر نهادهای همکار در حوزه های مرتبط هستیم.

جذب سرمایه گذاری مردمی و سرمایه گذاری‌های خطرپذیر در حوزه توسعه فناوری

وی در ادامه با اشاره به همکاری ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات با اپراتورها و شرکت های بزرگ انفورماتیک، این مدل همکاری ها را موثر در جذب همکاری نهادهای خصوصی دانست و افزود: برنامه دیگری را که در دستور کار ستاد قرار دارد، بحث پیگیری و جذب سرمایه گذاری مردمی و سرمایه گذاری‌های خطرپذیر در حوزه توسعه فناوری است که همه این مجموعه هایی که عنوان کردم، می توانند در بحث حمایت و تامین مالیِ توسعه زیست بوم کمک کنند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی خاطرنشان کرد: جهش تولید به معنای رشد سریع فراتر از معمول است و خب این مستلزم ارائه روش‌های خلاقانه و متفاوت از قبل است به نحوی که ما شاهد یک تغییرات سریع و غیرمنتظره باشیم. قطعا در صورتی ما می‌توانیم شاهد جهش تولید باشیم که بتوانیم از یک سری موانع موحود با راه حل های ابتکاری عبور کنیم.

توسعه فناوری های هسته شبکه و رادیو نرم افزارها در دستور کار

کرباسی ورود به حوزه هایی از توسعه فناوری را که محدودیت های اقتصادی و تحریمی اثر کمتری بر روی آن ها دارد را از برنامه های دیگر این ستاد در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد و افزود: مثلا در توسعه نرم افزار هرچقد سرمایه گذاری بیشتری داشته باشیم، با هزینه های کمتری می توانیم به نتایج بیشتری برسیم. در نتیجه حوزه های اولویت دار ستاد متمرکز بر بحث هایی مثل توسعه فناوری های مبتنی بر نرم افزار در حوزه آی سی تی مثل توسعه فناوری های هسته شبکه، توسعه رادیو نرم افزارها در ارتباطات رادیویی و ... است. علاوه بر این اقداماتی که می تواند در حوزه انتقال فناوری و ایجاد میان برهایی در توسعه فناوری از طریق همکاری های بین المللی اتفاق بیفتد قطعا می تواند گام دیگری در راستای ایجاد جهش تولید دانش بنیان باشد.

دغدغه‌های شرکت های دانش بنیان در مسیر تحقق جهش تولید

وی همچنین درباره چالش ها و دغدغه های مشارکت مردمی در جهش تولید نیز توضیح داد و گفت: در ابتدا باید ببینیم که چه چالش هایی برای نهادهای مردمی در مشارکت وجود دارد. یک سری از این ها چالش هایی اند که شرکت های دانش بنیان به عنوان بخشی از نهادهای مردمی با آن سر و کار دارند که عمدتا از جنس تامین زیرساخت، تامین مالی و ایجاد گردش مالی است. بالاطبع هرکدام از این ها ابزارهای خاص خودش را می طلبد مثلا در تامین زیرساخت اینکه بتوانیم آزمایشگاه های ملی را تجهیز کنیم و به نحوی این ها را از طریق شبکه آزمایشگاهی معاونت در دسترس شرکت ها قرار دهیم، می تواند یک راه حل بخشی برای این مساله باشد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی بیان کرد: در بخش دیگر در بحث تامین زیرساخت اینکه بتوانیم در تعامل با پارک های علم و فناوری، بحث استقرار شرکت های دانش بنیان را پیگیری کنیم، یکی از راهکارهایی است که در رایزنی با وزارتخانه های دیگر محقق می شود. ما برای اینکه بتوانیم این چالش ها و دغدغه ها را شناسایی کنیم، در ستاد کارگروه های تخصصی را تشکیل دادیم که وظیفه اصلی شان شناسایی اولویت ها، ضرورت ها و نهادهای مردمی فعال در این حوزه ها است تا در نهایت توسعه فناوری و جهش تولید در حوزه های خاص از کانال های درست پیگیری و محقق شود.

کرباسی در ادامه بهره مندی از ظرفیت نخبگانی را برای کشف راه حل های خلاقانه و هوشمندانه برای حل مسائل و موانع در مسیر جهش تولید را ضروری و مهم دانست و گفت: در همین راستا ستاد تلاش کرده به کمک بنیاد ملی نخبگان در جهت شناسایی نخبگانی که بتوانند در این حوزه ها به ما کمک بدهند، اقدامات خوبی انجام دهد..

تجهیز زیرساخت های پژوهشی با اعتبار مالیاتی

وی ضمن اعلام اینکه در حوزه دانشگاهی درصدد تعریف یک رشته تخصصی به صورت ماینور (دوره فرعی) در حوزه اینترنت اشیا هستیم و اقدامات خوبی در همین رابطه انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه آموزش امنیت سایبری اقداماتی در دستور کار قرار دارد و در همکاری با وزارت ارتباطات در حال پیگیری این موضوع هستیم تا انشاالله به زودی شاهد تربیت فارغ التحصیلان متخصص در حوزه امنیت سایبری باشیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی با اعلام اینکه تجهیز آزمایشگاه ها و زیرساخت های پژوهشی دانشگاه ها به کمک منابع اعتبار مالیاتی در دستور کار ستاد قرار دارد، گفت: در مذاکره با اپراتورها در تلاش هستیم موضوع بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین اضافه شدن آن ها به شبکه ملی آزمایشگاهی معاونت علمی را دنبال کنیم تا در نهایت این ظرفیت ها به زیست بوم فناوری آی سی تی اضافه شوند. هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود.

کد خبر 6095168 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اندروید ۱۵ تجربه فیلمبرداری گوشی‌ها را بهتر می‌کند؟
  • بهترین فونت های فارسی برای استفاده در اپلیکیشن اینشات + آموزش استفاده
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • نوستالژی نوکیا تکرار می‌شود!
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند