Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، «حسین قریبی» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در برزیل در دیدار با «ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهور برزیل استوارنامه خود را تسلیم وی کرد. 

در این دیدار رئیس جهور برزیل با تمجید از جایگاه ایران به عنوان کشوری تاریخی، بر ضرورت همکاری دو کشور به منظور تقویت مناسبات به ویژه در حوزه تجاری تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ژائیر بولسونارو در این دیدار که وزیر امور خارجه و دبیرکل وزارت خارجه برزیل نیز حضور داشتند، با اشاره به تلاش‌های این کشور برای مقابله با کرونا و نیز صدمات زیاد آن به اقتصاد و آسیب پذیری بخشی از جامعه به لحاظ تعطیلی کسب و کارها، لزوم برنامه ریزی برای برخورد با این مشکلات را مورد اشاره قرار داد و تقویت همکاری‌های اقتصادی برای جبران این صدمات در دوره پس از کرونا را ضروری برشمرد.
 
حسین قریبی سفیر جدید ایران در برازیلیا نیز با اشاره به مناسبات و روابط طولانی مدت و همواره دوستانه جمهوری اسلامی ایران و برزیل، اقتصاد برزیل را بزرگترین اقتصاد در منطقه و یکی از قدرت‌های نوظهور اقتصادی در جهان توصیف کرد که می‌تواند مکمل اقتصاد ایران باشد. 

وی همچنین اظهار داشت: مقابله با شیوع کرونا فرصتی را برای همبستگی بیشتر ملت‌ها و کشورها با یکدیگر ایجاد کرده و ضروری است که دو دولت ضمن تداوم اقدامات درمانی و بهداشتی، به دنبال تدابیر و تمهیداتی برای برخورد با آسیب‌های اقتصادی دوران پسا کرونا نیز باشند.

سفیر جدید ایران عنوان کرد: ایران و برزیل دارای ظرفیت‌های زیادی در این زمینه هستند که می‌تواند به خوبی مورد بهره برداری به ویژه بخش‌های خصوصی دو کشور قرار گیرد.  
رئیس جمهور برزیل و سفیر ایران همچنین در این دیدار در خصوص ابعاد مختلف روابط دوجانبه ایران و برزیل و ضرورت تقویت این روابط بحث و تبادل نظر کردند.

«حسین قریبی» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در برزیل هفته پیش رونوشت استوارنامه خور را تسلیم «اوتاویو براندلی» قائم مقام وزیر خارجه برزیل کرده بود.

قائم مقام وزیر خارجه برزیل در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی دو کشور و اینکه ایران اولین کشوری بود که سفارت خود را در پایتخت جدید برزیل در سال ۱۹۶۰ تاسیس کرد، اظهار داشت: زمینه‌های زیادی برای توسعه و‌ گسترش بیش از پیش روابط دوجانبه بین دو کشور وجود دارد که نیازمند همکاری نزدیک طرفین است و برزیل برای تحقق این امر آمادگی دارد.

 وی همچنین اظهار داشت:  بحران ناشی از ویروس کرونا نشان داد که همیشه مشکلات فراگیری در جهان وجود دارند که نیازمند همکاری کشورها با یکدیگر برای مهار آن است.

برزیل با هشت و نیم میلیون کیلومتر مربع مساحت، ۲۱۰ میلیون نفر جمعیت، ۲۰۳۳ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی و چهارصد میلیارد دلار تجارت خارجی سالانه هشتمین اقتصاد بزرگ جهان است و مهمترین شریک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در قاره آمریکا می‌باشد.  

حسین قریبی پیش از تصدی به این سمت دستیار وزیر خارجه بود. او جایگزین سید علی سقائیان سفیر پیشین ایران در برازیلیا شده است.

انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور حسین قریبی سفیر جدید دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی

معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در دیدار نماینده ویژه و سفیر ایران در افغانستان گفت رسیدن آب به سیستان به حل مشکلات مردم دو کشور کمک می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در دیدار با «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه و سفیر ایران پیرامون تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه بحث و گفتگو کرد.

در این دیدار وزیر آب و انرژی، وزیر کشاورزی، آبیاری و دامداری، وزیر اطلاعات و فرهنگ و سفیر حکومت طالبان در تهران نیز حضور داشتند.

ملا برادر با مثبت خواندن روابط افغانستان و ایران و تأکید بر توسعه روابط گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بالا بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب دریای هلمند به نیمروز و به سیستان ایران رسیده است، این کمک خواهد کرد مشکلات بیشتر مردم هر دو کشور حل شود.

معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در ادامه خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین دو کشور دانست.

معاون نخست وزیر طالبان: سد «کجکی» پر از آب شده استاستانکزی: به حقابه ایران متعهدیم اما در حال حاضر به اندازه رفع نیاز افغانستان آب داریم

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط دفتر ملا برادر، کاظمی قمی نیز در این دیدار اظهار داشت ایران آماده همکاری با افغانستان برای حل مشکلات بانکی تجار، مبارزه مشترک برای محفاظت از محیط زیست، به‌روزرسانی بخش کشاورزی و همچنین افزایش سطح تجارت و ترانزیت افغانستان از طریق ایران است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پوتین به چین سفر می‌کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می کند
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • انعقاد تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود