Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدکنندگان بزرگ نفت دنیا از جمله عربستان و روسیه در شرایطی با کاهش تولید موافقت می کنند که آمریکا به آنها بپیوندد.

قدس آنلاین؛ به نقل از رویترز، تولیدکنندگان بزرگ نفت دنیا از جمله عربستان و روسیه در شرایطی با کاهش تولید موافقت می کنند که آمریکا به آنها بپیوندد. هدف از این کاهش تولید مقابله با تاثیرات مخرب شیوع ویروس کرونا بر تقاضای نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تقاضای جهانی نفت ۳۰ درصد معادل ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش یافته و در همین حال عربستان و روسیه بازارها را با نفت اضافی پر کرده اند.

 هفته گذشته سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش از جمله روسیه طی ائتلافی گفتگو در مورد کاهش تولید را آغاز کردند ولی از کشورهای غیراوپک مخصوصاً آمریکا هم می‌خواهند تا همکاری کنند.

 به گفته دو منبع اوپک، اجلاس روز پنجشنبه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می شود.

  آمریکا متعهد به مشارکت در هیچ قراردادی نیست. به گفته دونالد ترامپ، طبق این قرارداد ۱۰ تا ۱۵ درصد از عرضه جهانی نفت از بازار خارج می شود. شرکت های آمریکایی به خاطر قوانین ضد تراست نمی‌توانند تولیدشان را تغییر دهند.

 کاخ سفید اعلام کرده تنها مذاکره بین سایر کشورها را تشویق می کند. شرکت های بزرگ نفت آمریکا و گروه های صنعتی این کشور مخالف کاهش تولید اجباری هستند.

 وزرای انرژی جی۲۰ و اعضای برخی سازمان های بین المللی دیگر ویدئو کنفرانس خود را در روز جمعه به میزبانی عربستان برگزار می کنند. تلاش برای درگیرکردن آمریکا در قرار داد کاهش تولید در دستور کار این وزرا خواهد بود.

 روسیه و عربستان سعودی مدتهاست از این شرایط ناراضی اند که محدودیت های اوپک و سایر کشورها یک جای خالی در بازار برای نفت شیل آمریکا باز کرده است. به این ترتیب آمریکا تبدیل به بزرگترین تولیدکننده دنیا شده است.

 عربستان سعودی برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار، تولید نفت خود را از اول آوریل تا ۱۲.۳ میلیون بشکه در روز افزایش داده است و اعلام کرده قصد دارد بیش از ۱۰ میلیون مشکل در روز تولید داشته باشد. ریاض تاکید کرده دیگر بار اضافی تولید را بر دوش نمی کشد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید نفت کاهش تولید نفت اوپک کاهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اینترنتی رأی الیوم در مقاله‌ای به همراهی حکومت اردن با سیاست‌های رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد؛ سیاست هایی که اخیرا در جریان عملیات وعده صادق و همراهی کامل اردن با صهیونیست ها نمود پیدا کرد.

این مقاله تاکید کرد که ایران به عنوان یکی از دولت‌های متعهد در حمایت از آرمان فلسطین از مدت‌ها پیش در قلب حوادث منطقه قرار گرفته است. همین همراهی و همبستگی باعث شد ایرانی ها اخیرا اقدامی عملی علیه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه و همچنین هدف قرار دادن کنسولگری این کشور در دمشق انجام دهند که ثابت می‌کند تعهد ایران در حمایت از آرمان فلسطین و مقابله با صهیونیسم تحت هر شرایطی خدشه ناپذیر است.

رای الیوم می افزاید که در سایه نسل کشی گسترده در نوار غزه پیش بینی می‌شد که جوامع عربی و اسلامی و به ویژه حاکمان آنها مواضع متحدی ضد رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند، اما واقعیت کاملاً مغایر با این پیش‌بینی‌ها بود و برخی از سران عرب به جای دفاع از مظلومان فلسطین در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

رأی الیوم به تلاش‌های دولت‌های متوالی آمریکا شامل دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در تشکیل ائتلاف منطقه‌ای اشاره و تاکید کرد که آمریکا هدف علنی از این ائتلاف را مقابله با تهدید ایران اعلام کرده است، اما در واقع هدف اصلی تشکیل آن، حمایت از امنیت اسراییل به عنوان متحد راهبردی آمریکا است. البته با وجود تلاش‌های متعددی که در این عرصه صورت گرفته دسترسی به این هدف بسیار بعید است، چرا که پتانسیل‌های سیاسی و منطقه‌ای اجازه تشکیل آن را نمی‌دهد و برخی دولت‌های منطقه‌ای نظیر ایران و عربستان به این نتیجه رسیده‌اند که حل اختلافات فیمابین از طریق گفت و گو امکان‌پذیر است نه تشکیل ائتلاف‌های امنیتی که باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد می گردد.

کد خبر 6084107

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • ریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیم
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند