Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب دل‌انگیزان روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مهمترین سرمایه‌ای که در جامعه وجود دارد را سرمایه اجتماعی دانست و افزود: سهم بزرگ این سرمایه همان اعتمادی است که بین معامله‌گران، فعالان اقتصادی و مردم شکل می‌گیرد.

وی انجام معامله را حاصل اعتماد به پول و کالای ۲ طرف دانست و گفت: اگر طرفین به یکدیگر اعتماد داشتند باید طرف سومی هم باشد تا این معامله را تضمین کند و در صورتی که مشکلی برای آنها پیش بیاید باید بتواند به عنوان یک نهاد ناظر قانونی با سرعت تمام و بادقت کافی، حق را به حق‌دار بدهد و هزینه ایفای حق را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو انجمن اقتصاددانان ایران با اشاره به اینکه نبود اعتماد بین ۲ طرف، تولید در همه زنجیره‌ها را به تاخیر می‌اندازد و منجر به رکود می‌شود، گفت: هرچه قدر دستگاه ناظر در حل اختلاف ۲ طرف معامله تعلل کند، دوره تولید طولانی‌تر شده و هزینه‌های فرد دارای حق بالا می‌رود و رانت‌های در اختیار فرد ناحق افزایش یافته که این منجر به ناکارآمدی و نبود شفافیت در جامعه می‌شود.

رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود نقش نظام قضایی کشور را برای جهش تولید در سال ۹۹ بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: یک نظام قضایی کارآمد باید در حوزه اقتصادی، اعتماد از بین رفته در جامعه را ترمیم کند و بر اجرای قوانین نظارت کرده و از تفسیرهای شخصی، تاخیرها و مصلحت‌جویی‌ها خودداری کند.

این تحلیلگر اقتصادی بر حل اختلافات توسط قضات تخصصی تاکید کرد و افزود: قوه قضاییه باید با برگزاری دوره‌های مختلف اقتصادی، قضات تخصصی را تربیت کند به عنوان مثال در حوزه‌های مالیات، بانک، تجارت، قیمت‌گذاری، صورت‌های مالی و غیره قضات تخصصی وجود داشته باشد تا این نظام کارشناسی قوی در قوه قضاییه در نهایت باعث توسعه و تقویت سرمایه اجتماعی و رونق و جهش تولید شود.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی سال ۹۹، امسال را سال «جهش تولید» نامگذاری کردند.

برچسب‌ها دانشگاه رازی جهش تولید کرمانشاه قوه قضاییه پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی جهش تولید کرمانشاه قوه قضاییه دانشگاه رازی جهش تولید کرمانشاه قوه قضاییه جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۸۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است