Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@18:28:58 GMT

یک متخصص عفونی: بیماری‌زایی کرونا شدیدتر از آنفلوآنزاست

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۸۴۶۴

یک متخصص عفونی: بیماری‌زایی کرونا شدیدتر از آنفلوآنزاست

دکتر مینو محرز درباره شدت بیماری زایی کووید۱۹ نسبت به آنفلوانزا، گفت: بیماری زایی بیماری کووید۱۹ نسبت به آنفلوانزا بسیار بالاتر است. از طرفی آنفلوانزا واکسن دارد و با تزریق واکسن، جمعیت کمتری به آن مبتلا می‌شوند، در حالیکه شدت بیماری زایی کرونا فوق العاده بیشتر بوده و حتی از سارس و سایر ویروس‌های هم خانواده خودش نیز شدت بیماری زایی بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه سرعت انتقال کووید۱۹ بسیار بالاست و اصلا با سرعت انتقال آنفلوانزا قابل مقایسه نیست، افزود: البته بیماری آنفلوانزا هم می‌تواند در مواردی شدید بوده و حتی ریه را درگیر کند، اما نه به شدتی که کووید۱۹ ریه را درگیر می‌کند؛ بنابراین شدت و سرعت انتقال کرونا ویروس جدید از آنفلوانزا بسیار بیشتر است.

محرز ادامه داد: در عین حال اطلاعات نشان می‌دهد که ظاهرا میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کووید۱۹ نیز بیش از آنفلوانزا است، اما هنوز در این رابطه نمی‌توان دقیق اظهارنظر کرد. البته به نظر می‌آید میزان مرگ ناشی از این بیماری از دو درصد مرگ و میری که چین اعلام کرده، بیشتر است.

محرز درباره وضعیت کرونا ویروس جدید در کشور نیز گفت: ما پیش از این در جلساتمان از دولت خواسته بودیم که محدودیت‌ها تا پایان فروردین ادامه یابد و ادارات به میزان کم آغاز به کار کنند. البته به نظر می‌آید که طی چند روز اخیر خیابان‌ها شلوغ شده اند. همچنان از مردم می‌خواهیم که در خانه بمانند.

محرز تاکید کرد: اگر این محدودیت‌ها تا پایان فروردین در تهران ادامه یابند و مردم هم رعایت کنند، بسیار کمک کننده خواهد بود. در حال حاضر طبق گزارشی که از بیمارستان‌ها داریم، تعداد مراجعین کرونایی به بیمارستان‌ها کاهش یافته است و شرایط بهتر شده است. حال اگر محدودیت‌ها تا پایان فروردین ادامه یابد و مردم نیز رعایت کرده و جز به ضرورت از خانه خارج نشوند، بهتر می‌توان وضعیت بیماری را کنترل کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران مینو محرز بیماری زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا