Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@03:39:08 GMT

۷ هزار هکتار آبیاری نوین امسال اجرایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۹۲۶۱

۷ هزار هکتار آبیاری نوین امسال اجرایی می‌شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی با حضور در برنامه کارنامه شبکه قزوین با اشاره به برنامه ریزی برای اجرای ۷ هزار هکتار آبیاری نوین در سال ۹۹ گفت: در صورت تامین اعتبار این میزان را می‌توانیم به ۲۰ هزار هکتار افزایش دهیم.

خمسه افزود: ۲۰ هزار هکتار پیش از این به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه در استان ۶۶ هکتار گلخانه وجود دارد گفت: در این زمینه شرایط خوبی داریم و امسال، سال شکوفایی گلخانه هاست.

خمسه با اشاره به سردشدن هوا در چند روز آینده و احتمال سرمازدگی درختان و محصولات گفت: با آموزش‌های لازم کشاورزان را در زمینه سرمازدگی آگاه کردیم و به آنان توصیه شده است این چند روز را هوشیار باشند.

او تاکید کرد: در جلسه مدیریت بحران تصویب شد سوخت مورد نیاز باغداران تامین شود.

خمسه هدف‌گذاری امسال سازمان جهاد کشاورزی را پایداری تولید در بخش‌های کشاورزی و دامپروری بیان کرد و درباره تامین گوشت سفید هم گفت: به تمام تعاونی‌ها گفته شده است گوشت مرغ را با قیمت مصوب خریداری می‌کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: افتتاح بیش از ۲۵۰ طرح مختلف ، تجلیل از کشاورزان برتر استانی و کشوری ، تولید ۳۱۷ هزار تن گندم و افزایش ۶ درصدی تولید این محصول، لوله گذاری ۱۴۰ کیلومتر در دشت قزوین و پرداخت بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به بخش کشاورزی از مهمترین اقدامات این سازمان در سال گذشته بود.

او درباره اقدامات جهاد کشاورزی برای مقابله با ویروس کرونا هم گفت: تمام کشاورزان که عدوات و تجهیزات سم پاشی دارند در تمام شهر‌ها و روستا‌ها برای ضدعفونی کردن به کمک سپاه آمدند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی طرح آبیاری نوین سازمان جهاد کشاورزی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی، در شهرستان سربیشه همزمان با روز ملی گل و گلاب مراسم جشن شکرگذاری برداشت گل محمدی برگزار شد تا بار دیگر ذهن‌ها متوجه این ظرفیت کشاورزی و گردشگری خراسان جنوبی شود.

منوچهر شایسته، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی صبح سه شنبه در جشن شکر گذاری برداشت گل محمدی که همزمان با روز ملی گل و گلاب برگزار شد، اظهارکرد: سطح زیرکشت گل محمدی در خراسان جنوبی ۴۵۱ هکتار است که پیش بینی می‌شود امسال ۸۸۱ تن گل از مزارع برداشت شود.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: این میزان برداشت گل محمدی در خراسان جنوبی در مقایسه با سال گذشته بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش خواهد داشت.

شایسته ادامه داد: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در خراسان جنوبی مربوط به شهرستان سربیشه با ۲۱۵ هکتار است و بعد از آن قاین با ۵۵ هکتار و زیر کوه با ۵۰ هکتار است.

وی با اشاره به اینکه کارگاه‌های فعال برای گل محمدی و گلاب گیری بسیار محدود است، گفت: تلاش ما بر این است که در این راستا زنجیره ارزش تولید گل محمدی را با راه اندازی کارخانه اسانس گیری در سربیشه طی ماه‌های آینده تکمیل کنیم.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: با پیگیری‌هایی که با وزارت جهاد کشاورزی انجام داده‌ایم قرار شد برای کلیه محصولات زیر شاخه باغبانی از جمله گل محمدی مجوز احداث سالن و خشک کردن آن داده شود که مقدمات این کار در حال فراهم شدن است.

شایسته بیان کرد: مجموعه‌ای که امسال در آن جشن شکرگذاری گل محمدی را برگزار کردیم (گلستان کلنگی خواه در سربیشه) ۱۰۰ هکتار است و با استفاده از آبیاری قطری مجموعه باغ خود را آبیاری می‌کنند.

کد خبر 6099291

دیگر خبرها

  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان